Ипотечен кредит?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- robert1975
- младши ентусиаст
-
Ипотечен кредит?
Колеги-толкова свикнах да намирам отговори на въпросите които ме вълнуват тук в нашия форум,че ще си позволя да задам и този въпрос-купих си апартамент на зелено-сега е пред акт 15/до месец или два/. Вече се ориентирам за обзавеждане и вътрешно оформление-та ми се върти в главата-дали мога от някоя банка да взема ипотечен кредит с които да си го понаправя апартаментчето/защото както голяма част от българите въобще не се осигурявам на истинското възнаграждение което получавам и не мога да декларирам пред банката дохода си/
В смисъл ипотечен кредит без поръчител примерно за около 35000 лв.?
Ако някои има инфо по въпроса ще съм му много благодарен
В смисъл ипотечен кредит без поръчител примерно за около 35000 лв.?
Ако някои има инфо по въпроса ще съм му много благодарен

BMW-маниак

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
То при ипотечните като цяло обезпечението е имота. Няма изисквания за поръчител.
Само доход и ипотека!
В момента е кът малко, но акт 15 е все още добре. Мисля, че акт 14 го отрязаха заради кризата, но акт 15 става.
Нали, то официално всичко си е както преди, но акт 14 много често го режат, зависи от местоположението предимно.
Трябва да имаш доход колкото за вноската +100-тина лева. Много банки все още ще вземат и бележка от работодател колко ти дава, не непременно от НОИ. Което значи, че ще приемат реалният ти доход.
Поздрави!
Само доход и ипотека!
В момента е кът малко, но акт 15 е все още добре. Мисля, че акт 14 го отрязаха заради кризата, но акт 15 става.
Нали, то официално всичко си е както преди, но акт 14 много често го режат, зависи от местоположението предимно.
Трябва да имаш доход колкото за вноската +100-тина лева. Много банки все още ще вземат и бележка от работодател колко ти дава, не непременно от НОИ. Което значи, че ще приемат реалният ти доход.
Поздрави!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
D3BEP написа:То при ипотечните като цяло обезпечението е имота. Няма изисквания за поръчител.
Само доход и ипотека!
Поздрави!
Това, което казва ДЗВЕР е напълно вярно. Но все пак, ако решиш да пробваш - пробвай в няколко банки, защото наистина много се е затегнало положението с кредитите, а 35,000 не е малък кредит вече!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Да ама в райфайзен е тесла...
Лихвения процент не е вързан към LIBOR или EURIBOR, а към СМР (поне на няколкото които имах наблюдение ):mhihi:
Лихвения процент не е вързан към LIBOR или EURIBOR, а към СМР (поне на няколкото които имах наблюдение ):mhihi:
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
paxaH написа:Почти никъде не е вързан към Libor. Има вътрешен лихвен процент, който го пипат както си искат. Но това е най - малкият ти проблем.
Абсолютно навсякъде има вътрешен лихвен процент.
Само че той е вързан:
Към Либор - за долари.
Към Юробор - за евро.
Към Софибор или ОЛП - за лева.
Изключенията са малко.
Не е случаен вътрешният процент. Нито е произволна стойност.
Но както и да е, това са подробности...
Само едно още ще ти кажа.
Пробвай на много места, но в момента не можеш много да подбираш...
Поздрави!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
robert1975 написа:ясно-маи е тегаво положението
Тегаво е, но отпускат все пак. Ако решиш окончателно, като събереш документите, пиши ми на лично. Ще се пробвам да ти съдействам за Алфа Банк

- robert1975
- младши ентусиаст
-
Apassionata написа:robert1975 написа:ясно-маи е тегаво положението
Тегаво е, но отпускат все пак. Ако решиш окончателно, като събереш документите, пиши ми на лично. Ще се пробвам да ти съдействам за Алфа Банк

BMW-маниак

10 мнения
• Страница 1 от 1