Ти би ли го направил...???
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Винаги бих сигнализирал, веднъж ми се случи един пиян да ми скочи пред бимата, стоеше си буквално на средата на платното, звъннах си на полицията спрях си малко след него , след 5 мин дойдоха и го прибраха в отрезвителя..
The_Ancient написа:Има хора дето звънят щот праиш бърнаут на светофара, къв е проблема с тва???
Че апартаментът ми е на 2рия етаж, на 15 - 20 метра от светофара. И че това се прави в 3 сутринта. Когато лапето спи. И се събужда. Стресната. И после по улицата я е страх да пресече.
Капиш?
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Rijo написа:The_Ancient написа:Има хора дето звънят щот праиш бърнаут на светофара, къв е проблема с тва???
Че апартаментът ми е на 2рия етаж, на 15 - 20 метра от светофара. И че това се прави в 3 сутринта. Когато лапето спи. И се събужда. Стресната. И после по улицата я е страх да пресече.
Капиш?
Май дограмата е за смяна...

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
The_Ancient написа:Rijo написа:The_Ancient написа:Има хора дето звънят щот праиш бърнаут на светофара, къв е проблема с тва???
Капиш?
Май дограмата е за смяна...
Ми оди му я смени ти...... ти дрифтиш, заради теб се сменя.
ПС: винаги бих (и съм) се обадил. Утре някои за които за които никои не се е обадил може да удари мен и детето ми.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Не прави онова, което не искаш да ти правят!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
на аватара ми има автомобил в контролирано странично занасяне - ама не е на кръстовище
ей .... и аз обичам да си пързалям колата, една е30-ка уморих от дрифтене, но за всичко си има време и място. Намери си един паркинг на неоживено място, съберете се компанията и късайте гуми колкото ви душа иска. В Плевен живея до голямо неоживено кръстовище (пътя на 5-цата и разклона за чистота) амиии трябва да ти кажа че в два през нощта дори и дограмата не ме спасява - пак си се чува пищенето.

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4