Преден подлакътник за е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 09 Дек 2008, 23:19

Манчев73 написа::mhihi: е тогава само люлеещ стол вместо седалка и неква плетка англ.ластик

Така , така...айде още една снимка ,че обещах
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

.

Мнение от D_U_D_E_ » 10 Дек 2008, 11:54

нещо не е ли къса

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 10 Дек 2008, 17:33

klintan66 написа:За седалките ли е хванат или за барчето някак си ? Сложи една снимка да знаем за всеки случай.

дам и мен ме интересува къде е хванат и как ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Дек 2008, 23:11

Малко разяснения....
Капака се довършва..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Дек 2008, 23:13

продължаваме напред със втория куплет ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Дек 2008, 23:16

Трета серия....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 10 Дек 2008, 23:30

Колега, браво за труда! Но сега идва голямото НЕ от моя страна. Веднага казвам, защо не ми харесва този подлакътник.

1. Малък е.
2. От е36 е, да няма лошо, но мен точно това не ми харесва.
3. Оригиналните рейсови подлакътници са си екстра, защото на този малък подлакътник, ако са седнали 2-ма като мен или по-големи и ще си бутаме ръцете една в друга. Случвало се е на по-малки коли.
4. Предпочитам между седалките да монтирам хладилна жабка облицована с кожа, вместо този подлакътник. Хладилната жабка ще се обдухва от климатика. Предполагам е напълно възможно и ще се събират 2-3 кутиики редбул или кола в нея. Само ръчната ще стане неизползваема в този случай ама на кой му е нужна ръчна като си със задно??? :lol:

Дали може наистина да се направи хладилна жабка между 2-те седалки отпред??? Естествено достатъчно голяма за 2 кутиики кола или 2 бут. минерална вода от 500 мл. Мисля ако се направи кутия от стериопор със съответните размери, пробие се средната конзола и се пусне от средния тунел да влиза въздух от климатика и цялата кутия се облече в кожа ще стане. Под хладилна жабка визирам нещо на принципа на хладилната чанта. Хммм това трябва да се помисли.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 10 Дек 2008, 23:33

Zubcho написа:Колега, браво за труда! Но сега идва голямото НЕ от моя страна. Веднага казвам, защо не ми харесва този подлакътник.

1. Малък е.
2. От е36 е, да няма лошо, но мен точно това не ми харесва.
3. Оригиналните рейсови подлакътници са си екстра, защото на този малък подлакътник, ако са седнали 2-ма като мен или по-големи и ще си бутаме ръцете една в друга. Случвало се е на по-малки коли.
4. Предпочитам между седалките да монтирам хладилна жабка облицована с кожа, вместо този подлакътник. Хладилната жабка ще се обдухва от климатика. Предполагам е напълно възможно и ще се събират 2-3 кутиики редбул или кола в нея. Само ръчната ще стане неизползваема в този случай ама на кой му е нужна ръчна като си със задно??? :lol:

Дали може наистина да се направи хладилна жабка между 2-те седалки отпред??? Естествено достатъчно голяма за 2 кутиики кола или 2 бут. минерална вода от 500 мл. Мисля ако се направи кутия от стериопор със съответните размери, пробие се средната конзола и се пусне от средния тунел да влиза въздух от климатика и цялата кутия се облече в кожа ще стане. Под хладилна жабка визирам нещо на принципа на хладилната чанта. Хммм това трябва да се помисли.

Иво ,много по-лесно е да направиш обикновената жабка на хладилна-отдавна се каня и е елементарно. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 10 Дек 2008, 23:36

Жико бате ш те намразя зарад тоз джаджия :mhihi: :mhihi: :mhihi: от
Е36 :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Дек 2008, 23:49

1.Не е малък....точно си е ..имам и Е36...знам как е !
2.За бутането - не се бутаме , щото съм го заел целия !
3.Хладилна жабка? Е две не ми трябват :mhihi:

Как рещихте че е малък ? Да видим снимки на Е36 ? То в е36 е по широко от наще кофтори,ама айде :mhihi:

Най важното е да ми е удобен !

Аз реших да споделя с вас , ама сички сте разбирачи и утре ще изтрия всичко - кой видял ,видял.. Имам и Е34 пред блока с кожа и подлакътници на рейс...подпирам се на пасажерския подлакътник,на моя не мога ,даже ми пречи :mhihi:

Както казва един пич...УСПЕХ :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

///

Мнение от paf40 » 11 Дек 2008, 0:13

евалата жика аз да ви кажа до като имах 2 те коли е34 и 36 съм си мислил за такъв от е39 обаче но там е по сложно и тегаво и дави кажа малък бил хахах а стандартните големи ли са ???????????? единственото което е кофит е е джоба които е посредата и как да си слагаш кафето в него като спиш сутринн .
та незнам мен лично ми допада и като си зема пак е34 или е 32 ще е с нещо подобно евалата жика евлата за това че преустроиваш не до там парфектия автомобил за да стане такъв какъвто да имаш всичките пари на света не можеш да си купишш защото е 34 и е32 са ми любими но и те имат трески за дяланееее

поздрави павел
0889429419

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Дек 2008, 0:39

И аз се подпирам на пасажерския .... и въпреки ,че ти е удобен този от е36 не съм сигурен ,че там му е мястото . 50 на 50 ... От е39 ще изглежда по- добре ,но не съм сигурен. И да Ви кажа на е39 не е толкова удобен. .
    А като погледнах пак снимките , май си е доста добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 11 Дек 2008, 0:53

klintan66 написа:И аз се подпирам на пасажерския .... и въпреки ,че ти е удобен този от е36 не съм сигурен ,че там му е мястото . 50 на 50 ... От е39 ще изглежда по- добре ,но не съм сигурен. И да Ви кажа на е39 не е толкова удобен. .
    А като погледнах пак снимките , май си е доста добре.

Това е мястото ! Друго няма :mhihi:

Ако дойде някой купувач и го дразни много ще му дам едно сиво барче ново оригинално , а на това ще се намери кой да му се радва.

На е39 много неща са различни, а на Е36 и Е34 барчетата са еднакви като ширина, просто седалките на е34 са малко по големи и така изглежда на снимката,абе въпрос на вкус дет казало кучето и ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Дек 2008, 8:34

като сте толкова майстори що не направихте една средна конзола като на highline пък се подпирайте на стилен подлакътник.
тоя подлакътник не ми харесва как стои колкото и да го гледам, на Е39 и на Е38 подлакътника който съм виждал в средата или е цял или са два с телефон м-у тях и няма празно пространство под подлакътника, което пък май е най-определящо как ще стои на колата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 11 Дек 2008, 9:52

_65536_kb_sec_ написа:като сте толкова майстори що не направихте една средна конзола като на highline пък се подпирайте на стилен подлакътник.
тоя подлакътник не ми харесва как стои колкото и да го гледам, на Е39 и на Е38 подлакътника който съм виждал в средата или е цял или са два с телефон м-у тях и няма празно пространство под подлакътника, което пък май е най-определящо как ще стои на колата

Той големия майстор една година пеша ходи,ама айде :mhihi:
Не съм пуснал анкета дали му харесва на някой или не,споделих го за
по "едрите" колеги ,ма кой му дреме.....
Дай да го видим тоя подлакътник хай май лайн...ай да не го казвам :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34