моля за съвет:)
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
POL_Starshi написа:Ебаси,фабриката за спам отвори пак! Някой се опитва да се ебава с нас?Май скоро ще има катинар!
A бе и аз мисля така.Не ми се вярва да е сериозен така поставен въпроса

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
по скоро това е някой 13 годишен потенцялен форумен дразнител... решил е в този форум да трупа опит и да се осъваршенства
като гледам усмивката в заглавието на темата... цифрата която ще похарчи само за да впечатли мадамата която явно е сънувал... а и да не забравяме ника... palavo_bor4e
не не ще умра от смях немога
като гледам усмивката в заглавието на темата... цифрата която ще похарчи само за да впечатли мадамата която явно е сънувал... а и да не забравяме ника... palavo_bor4e

- palavo_bor4e
- Потребител
-
хаха не съм на 13 и не се базикам и не го прая заради нея то момичето е много свястно и е много готина мацка не ми е казвала да си взимам кола или нещо такова общо взето обича още бившия си(който има бмв) и мен не ме ебава но просто искам ейтака постепенно да и звъня да почнем да се виждаме и тн и да ходя да я взимам с количката и сигурно ще се изкефи ако види ,че е бмв това е не ме е карала или нещо подобно тя даже и незнае не съм я чувал от бая време.Мерси на колегите които са ми писали и аз се позаинтересувах и май ще е 318 is 

- pandev22
- младши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Колеги, немате ли дежа ву
?
Струва ми се, че тая тема пак съм я виждал, само че никът беше друг, пак нов...
На некои им липсва въображение, май...
Колега, щом ти е все едно каква кола ще вземеш и искаш да впечатлиш момичето, слушай батя си: вземи си каляска с 4 коня и кочияш за тея пари. Ше впечатлиш жената ужасно. Ще я разхождаш като кралица из София.
Евтини кочияши има във Факултето.
Поздрави!

Струва ми се, че тая тема пак съм я виждал, само че никът беше друг, пак нов...
На некои им липсва въображение, май...
Колега, щом ти е все едно каква кола ще вземеш и искаш да впечатлиш момичето, слушай батя си: вземи си каляска с 4 коня и кочияш за тея пари. Ше впечатлиш жената ужасно. Ще я разхождаш като кралица из София.
Евтини кочияши има във Факултето.
Поздрави!
- palavo_bor4e
- Потребител
-
на 21 съм и мислех ,че тук ще намеря разбирателство а не подигравки и някои да внимават с думите щото бая мога да ги накажа
не виждам нищо странно да искаш да си купиш кола просто и то просто да е марка ,която харесва някое момиче но ОК мерси

- Ogi
-
Плевен тийм
-
palavo_bor4e написа:на 21 съм и мислех ,че тук ще намеря разбирателство а не подигравки и някои да внимават с думите щото бая мога да ги накажане виждам нищо странно да искаш да си купиш кола просто и то просто да е марка ,която харесва някое момиче но ОК мерси
просто стила ти на писане ни кара да се съмняваме в теб

да не се расърдиш сега и да спреш да влизаш у форума... такива кадри като теб са много ценни за нашето ежедневие

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
palavo_bor4e написа:Мерси на колегите които са ми писали и аз се позаинтересувах и май ще е 318 is
За 15 000лв ти давам моя,веднага

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Повечето от нас са си купили БМВ-та защото са луди по тази марка,а не да мотивират някоя мадама която утре при вида на някое Порше ще слезе по време на движение и ще хукне към него "щар по щар"! Просто не си давай парите при мотив ,който изтъкна! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- palavo_bor4e
- Потребител
-
e то кой е казал че аз не се кефя на BMW не бих си купил кола която да не ми харесва просто се занимавам със спорт и имам малко по различни занимания и не съм толкова запознат с колите и тн затова поисках съвет
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ама поне я попитаи кои цвят харесва кви екстри предпочита,да не излезнеш неподготвен на първата среща
абе за лъвче кат теб едно е46 купе, мисля че това търсиш като отговори тук

абе за лъвче кат теб едно е46 купе, мисля че това търсиш като отговори тук
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3