Относно "Защо всички които карат GTI са селяни "

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Относно "Защо всички които карат GTI са селяни "

Мнение от rado_rf » 06 Дек 2004, 9:10

Съжалявам, че се връщам на тази (заключена) тема, но все пак искам да споделя и някои мои лични впечатления.
Връщах се от София за Елин Пелин. След караулката по посока Нови хан реших да тествам стареца. Пред мен имаше един фолксваген тройка ГееСайка. Пича изглежда видя в огледалото родилните напъни на моя старец да покаже зъби и реши да ми покаже къв е. Бях на четвърта с около 2000об. Като видях как голфетката се отдалечава побеснях. Боднах трета и рипнах със всичките си налични килограми на газта. Стареца навири муцуната, почна да реве като саранска мечка и бавно но неумолимо започна да настига голфетката. А гаджето в този момент реши да си оправя грима. Представяте ли си - аз се боря за честта на марката, влагам нерви, бензин и лична неприязън, а тя си оправя грима. Реших, че после ще се занимавам с нея и се съсредоточих в навирения задник на голфа. Въобще не си и правих труда да му светкам, мигам, свиркам и други такива сигнализаци. Голфа се отмести и аз бавно и тържествено се изравних с него. Погледнах пича в него, а гаджето отмести за момент поглед от страничното огледало, ухили му се и му махна с ръка. Погледнах оборотомера - 5500 оборота. Настъпих до 5800 горе-долу (не мога да кажа със сигурност, но тая трета е направо безкрайна) минах на четвърта и продължих да натискам. Малко преди разклона за Нови хан намалих. Пича с голфа ме настигна, изравни се с мен, свирна ми. Погледнах го въпросително, а той ми се усмихна, вдигна палец и...трябваше да завивам.
Та така. Не колите правят селяните. Един селянин ще си бъде селянин и в москвич и в БМВ. Манталитета на селянина е равен на този на Бай Ганьо. Имал съм много случаи с такива типове. Един дори не случи с кой да се заяжда на пътя. После има шутове, пестници. Ма това е друга история.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Дек 2004, 9:44

Вярно е, ама както се казва най колемия процент селяни карат точно ГТИ-та и Орли (да ме извиняват всички, има и много свестно но... :roll: )
Лощото е че в една по екстремна ситуация като на Металиум и при един неопитен шофьор това би довело до невинни жертви. Иначе както каза селяните ги има във всички превозни средства и любимата ни марка не прави изключение :(

младши ентусиаст
Аватар

Re: Относно "Защо всички които карат GTI са селяни &quo

Мнение от BMW_325i » 06 Дек 2004, 10:11

rado_rf написа:Та така. Не колите правят селяните. Един селянин ще си бъде селянин и в москвич и в БМВ. Манталитета на селянина е равен на този на Бай Ганьо. Имал съм много случаи с такива типове. Един дори не случи с кой да се заяжда на пътя. После има шутове, пестници. Ма това е друга история.

това е истината :!:
Браво на rado_rf :yes:
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Мнение от popai » 14 Дек 2004, 21:38

то това всеки ден егати и не само с гти та, изпревариш някой и си мисли че е на лична основа и почва да се натиска като някоя глиста в гъз, ма това са хора с толкова изостанали сетива че не е нужно да се занимаваш с тях, все пак на пътя трябва да има подкрепа помощ, ако карат по бързо от мене гледам да не преча да си мине човека без значение дали е с лада или ферари, дали ми е симатичен или не, :ok:

Потребител
Аватар

Има нещо

Мнение от nikie » 22 Дек 2004, 15:51

Има нещо вярно в това, че по-пъргавите коли ги карат силно емоционални личности. Аз пък се радвам на моята "баба-яга" с автоматични скорости и някак си ме радва как като настъпиш от място и тя се замисля, позамисля пък чак тогава усещаш че се движиш :-)

Поздрави,
Николай

П.П. Забелязал съм, че е много дискомфортно да те возят на "газ-спирачка".

Мафиозо!
Аватар

Re: Има нещо

Мнение от rado_rf » 22 Дек 2004, 19:41

nikie написа:П.П. Забелязал съм, че е много дискомфортно да те возят на "газ-спирачка".

Ми ако имаш проблеми със стомаха :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 520i » 23 Дек 2004, 1:26

добре де ние (по-точно аз)кат сам от село.и кат настапжам ко(мислете си каквото искате ама...вие кат сте от градовете и кат натискате ....за вас викате не важи а?) :( а относно това че по-емоционалните карат по-паргави и по-барзи коли ...мноо ясни на моя старец му е все едно дали ще стогни от точка А до Б за 30-40-50мин или един час.а ние :lol: по-емоционалните вземаме такива коли заштото ни харесва усештането как колата те прилепя за седалката,как моторът реве и др такива галещи душата и мажкото его нешта.а за това че тоз които пречи на патя няма зн. дали се двийи с 20 или 200 тои не е СЕЛЯНИН а е ТАПАНАР и тапи са били хората които са му дали КНИЖКА.а относно йенталменстжото на патя то е почти изчезнало защото почти всички които са се качили на на некои кенеф с по-ве4е от 100 коня и ено магаре(да ме извинява пи4а че не му знам усера дето си е написал КАРА:150 коня и едно магаре,не е за него)си мисли 4е пътя е лично негов и ТАТЕ го е праил.

Тва за сега от мене и на вси4ки ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и мииони безавариини КМ през новата година у да забражите каде е магазина за 4асти и сервиза :lol: :comp: :drink: :bchug:
BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 520i » 23 Дек 2004, 1:28

сори за множеството от правописни грешки ама прсто се равалувах и разчуствах :roll:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 23 Дек 2004, 10:27

E34 520i написа:... а относно йенталменстжото на патя то е почти изчезнало защото почти всички които са се качили на на некои кенеф с по-ве4е от 100 коня и ено магаре(да ме извинява пи4а че не му знам усера дето си е написал КАРА:150 коня и едно магаре,не е за него)...

Хахахахахахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Е не се бях смял така отдавна ... ама колко точно си ме обрисувал 8)
Магаре съм си и за туй съм си написал :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама и думата "усера" ма кефи максимално има двойнствено значение хохохохохохо ...
Благодаря ти за искренния смях, бъди сигурен че изобщо не си ме засегнал разбрах те точно какво искаш да кажеш ;)
П.С. Хахахахахахаха много ми е смешно ...
May the BMW force be with you!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 25 Дек 2004, 1:32

Не е имал в предвид тебе, ма щом си рякъл :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 220

Мнение от Osmicata » 25 Дек 2004, 2:49

E34 520i
........

силно, отне малко време по детайлите, но стана. Мисля, 4е постинга в на4алото не визираше под "селяни" хора, които живеят в село или не са от град или whatever. "Селянин" е ка4ество, присъщо на определен клас олигрофрени без оглед на това къде са родени и къде живеят. Ина4е, "усери" е направо номер едно, колко истина има в тоя израз не е истина :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E34 520i » 25 Дек 2004, 21:15

:lol: :uups:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Дек 2004, 0:07

Тази дискусия силно ми напомня за това. И тогава имаше оплювания, без някой хора да се замислят, че разликата е същата както между пут..а и пич..а. А тя е проста. Едното е женски полов орган, а другото - тип мъжки характер. Та не го ругайте, че ви обижда на селяни, а се замислете дали нямате селски черти в характера. Аз вече се замислих, но дали съм открил или не ще си остане моя тайна ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 03 Яну 2005, 18:06

Хора не всички с голфки са селяни!брат ми си е добър шофьор и винаги пуска някой независимо дали му е ъдобно или не,стига да е дал мигач!и мисля че всеки шофьор трябва да прави така!не би било трудно ако се спазват ограниченията за скороста,макар и някъде безмислени!дадох ви съвет,въпреки че сам само на 12 год смятам че е много смислен!призовавам всеки шофьор уважаващ себе си да помага на другите участници в движението,да спазва законите!добър шофьор те прави не агресията на пътя а доброто отношение на пътя и наличието на солиеден брой точки!единствения начин да спрете куръпцията в МВР е като не давате повод да ви спират и искат подкуп!,а сега историята:веднъж едно анонимно лице с голф 2 гти 16в си караше по пътя с 40-50 км/ч и тогава един нисан 200nx направи забранен обратен завой излизайки от бензиностанцията,засече пича с голфа а този пич рискува живота си за да не удари и завърти нисана,от което щеше да станат фатални последици защото току що беше светнал зелен светофар и нисана щеше да бъде преазан той занесе и влезе в мократа кал където от рязкото спиране се преобърна и го спасиха само коланите,рефлекса да се хване за покрива и ниската скорост!за това не преценявайте това дали шофьора е селтак по колата!има селтаци в абсолютно всички коли! :!: :!: :!: :!:
Live it like you Love it

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 03 Яну 2005, 19:16

Напълно съм съгласен с blqsu4ko че не може се слагат всички шофиори на дадена марка кола под едно число.Казвам го защото мои приятел също кара Голф 3 ГТИ и много добре знам че нито е селянин нито кара селската.Другото което е и на мене ми се е случвало да попадам на селяни,карам си аз вечерта по пътя Алеко-Драгалевци и на едно място застигам Рено 19 Шамад,аз също съм с Реното.И гледам кара бавно,намигнах му на дълги нали да знае човека че ще го изпреварвам,минах си го и в следващия момент бам светва дълги :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .Викам си е та де е.. у селтака къв ми се праиш и понеже си знам на изуст пътя пуснах и аз фара за мъгла отзад и газ надоло.На едно разширение спирам и го чакам.Пристига тои след малко,виде ме отдалече и спря посредата на пътя.Аз съм с един прятел от там обръщам колата спирам до него тои сваля прозореца и му викам "Пич кво беше тва бе" и тои "абе извиняваи братле пробвах нещо по колата".Ясно ми беше че нищо не е пробвал ама кво да направя?!?! :evil: :evil: :evil: спасение от тия нема
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Следваща

Назад към Страхотни истории