За Колегите с Дизели,Да Помагате,ако можете!РЕШЕН!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
За Колегите с Дизели,Да Помагате,ако можете!РЕШЕН!!!
Значи проблема е такъв-Не ще да пали когато паднат малко температурите.Смених подгряващите свещи,нафта има да те удави,ток да те убие.Първите няколко дни след като смених свещите палеше от раз,днес на обяд не можа???Странна работа.При старите свещи открихме с майстора,че тази на четвърти цилиндър не е работила,дали е възможно да не стига ток сега и до тази-новата и за това да пали трудно?Предварително Благодаря на Колегите!!!
Последна промяна niko74 на 12 Фев 2009, 0:36, променена общо 1 път
Здравей колега и аз като теб един ден когато паднаха температурите неможах да запаля и когато си проверих свещите 3 бяха дали фира. Смених ги всичките колата палише от четвърт 3 дни и пак после нямаше палене. След проверката една беше дала фира. Много лесно можеш да провериш дали ти идва ток до свещи с една пробна лампа. Пробваи като подгреш 3-4 пъти дали няма да запалиш ако тогава палиш 100% някоя свещ не ти работи
Така ли?!?!?
Здрасти колега!
Аз също карам нафтова печка и то с слаб акумолатор в смисал 62 ma/h което за 318 tds е малколлллрно както и да е !Исках да ти кажа за тоя измамник на Красно Село!!!!НЕ КУПУВАЙ НИЩО ОТ ТАМ!каквото съм купил все е било най-доброто.....ама никога не е!спирачни цилиндри за
SEAT...Боклук...Филтриллллледвам му събрах парцалити на един въздушен от Пежото на ба(щаталллли 100 други боклукалллллМани недей моля ти се=италянски ментетета(щото ими и истински Италянски) i fmduflur kd BOSH BERU BMW и др.Казвам го от опит!Нали за магазина в уличката зад Фантастико!
........а и да те питамллллколко нафта горишллллаз около 10л/100ллллма много ми се вижда за 318TDS compakt
Аз също карам нафтова печка и то с слаб акумолатор в смисал 62 ma/h което за 318 tds е малколлллрно както и да е !Исках да ти кажа за тоя измамник на Красно Село!!!!НЕ КУПУВАЙ НИЩО ОТ ТАМ!каквото съм купил все е било най-доброто.....ама никога не е!спирачни цилиндри за
SEAT...Боклук...Филтриллллледвам му събрах парцалити на един въздушен от Пежото на ба(щаталллли 100 други боклукалллллМани недей моля ти се=италянски ментетета(щото ими и истински Италянски) i fmduflur kd BOSH BERU BMW и др.Казвам го от опит!Нали за магазина в уличката зад Фантастико!
........а и да те питамллллколко нафта горишллллаз около 10л/100ллллма много ми се вижда за 318TDS compakt
Така ли?!?!?
Здрасти колега!
SEAT...Боклук...Филтри.........едвам му събрах парцалити на един въздушен от Пежото на бащата........и 100 други боклука.Мани недей моля ти се тоя продава италянски ментетета(щото ими и истински Италянски)в опаковки BOSH BERU BMW и др.Казвам го от опит!Нали за магазина в уличката зад Фантастико!
SEAT...Боклук...Филтри.........едвам му събрах парцалити на един въздушен от Пежото на бащата........и 100 други боклука.Мани недей моля ти се тоя продава италянски ментетета(щото ими и истински Италянски)в опаковки BOSH BERU BMW и др.Казвам го от опит!Нали за магазина в уличката зад Фантастико!
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Колега компресия мерил ли си?
На всеки му се иска да не е ама все пак я замери да ти е мирна главата
На всеки му се иска да не е ама все пак я замери да ти е мирна главата

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d