Проблемче със записвачка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Проблемче със записвачка

Мнение от GeorgiMarinov » 07 Дек 2008, 19:46

Добър вечер, вчера си купих компютър, доста мощен. За да не се увеличава цената драстично, го поръчах без DVD ROM и реших да ми сложат старата записвачка. Всичко наред... изкупиха ми стария компютър, добавиха ми старата информация към новия хард диск. Прибирам се ... слагам 1 игра (гта 4) и не разчита диска... сложих втория и той така ... сложих някъф филм ДВД формат пак ... не чете ... сложих и обикновен диск, него си го разчете. Въпроса ми е има ли някакъв начин да оправя проблема у дома, без да карам компа в офиса на фирмата да ми го оправят... ??? Благодаря.
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Проблемче със записвачка

Мнение от xpl0d » 08 Дек 2008, 1:49

j0r33tt0 написа:Добър вечер, вчера си купих компютър, доста мощен. За да не се увеличава цената драстично, го поръчах без DVD ROM и реших да ми сложат старата записвачка. Всичко наред... изкупиха ми стария компютър, добавиха ми старата информация към новия хард диск. Прибирам се ... слагам 1 игра (гта 4) и не разчита диска... сложих втория и той така ... сложих някъф филм ДВД формат пак ... не чете ... сложих и обикновен диск, него си го разчете. Въпроса ми е има ли някакъв начин да оправя проблема у дома, без да карам компа в офиса на фирмата да ми го оправят... ??? Благодаря.

Ако стария ти комп е бил на годинка две е нормално. Ъпдейтни си фирмуера. Имах подобен проблем - 16x DVD-тата ми не можеше с повече от 8 да записва. Пък и не виждам защо не си сменил DVD-то щом толкова ти е мощен компа 50 лв. ли ти досвидяха.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 08 Дек 2008, 1:59

не .. просто стария е на 1 година и половина ... и не ми е правил проблеми двд-то ... и друг път съм гледал филми и игри съм инсталирал ... може би е замърсен лазера ..
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Дек 2008, 12:30

j0r33tt0 написа:не .. просто стария е на 1 година и половина ... и не ми е правил проблеми двд-то ... и друг път съм гледал филми и игри съм инсталирал ... може би е замърсен лазера ..

И това е вариант.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 08 Дек 2008, 12:47

Компа,разпознава ли записвачката като хардуер?
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Назад към Извън Темата