Проблемче със записвачка
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Проблемче със записвачка
Добър вечер, вчера си купих компютър, доста мощен. За да не се увеличава цената драстично, го поръчах без DVD ROM и реших да ми сложат старата записвачка. Всичко наред... изкупиха ми стария компютър, добавиха ми старата информация към новия хард диск. Прибирам се ... слагам 1 игра (гта 4) и не разчита диска... сложих втория и той така ... сложих някъф филм ДВД формат пак ... не чете ... сложих и обикновен диск, него си го разчете. Въпроса ми е има ли някакъв начин да оправя проблема у дома, без да карам компа в офиса на фирмата да ми го оправят... ??? Благодаря.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Проблемче със записвачка
j0r33tt0 написа:Добър вечер, вчера си купих компютър, доста мощен. За да не се увеличава цената драстично, го поръчах без DVD ROM и реших да ми сложат старата записвачка. Всичко наред... изкупиха ми стария компютър, добавиха ми старата информация към новия хард диск. Прибирам се ... слагам 1 игра (гта 4) и не разчита диска... сложих втория и той така ... сложих някъф филм ДВД формат пак ... не чете ... сложих и обикновен диск, него си го разчете. Въпроса ми е има ли някакъв начин да оправя проблема у дома, без да карам компа в офиса на фирмата да ми го оправят... ??? Благодаря.
Ако стария ти комп е бил на годинка две е нормално. Ъпдейтни си фирмуера. Имах подобен проблем - 16x DVD-тата ми не можеше с повече от 8 да записва. Пък и не виждам защо не си сменил DVD-то щом толкова ти е мощен компа 50 лв. ли ти досвидяха.

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
не .. просто стария е на 1 година и половина ... и не ми е правил проблеми двд-то ... и друг път съм гледал филми и игри съм инсталирал ... може би е замърсен лазера ..
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
j0r33tt0 написа:не .. просто стария е на 1 година и половина ... и не ми е правил проблеми двд-то ... и друг път съм гледал филми и игри съм инсталирал ... може би е замърсен лазера ..
И това е вариант.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Компа,разпознава ли записвачката като хардуер?
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
5 мнения
• Страница 1 от 1