Къде пътувате уикендите...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Къде пътувате уикендите...
Този уикенд бях решил да разнообразя малко и да си починем от всичките нерви и напрежение в големия град,та избягахме в едно малко селце в Родопите...
Ето малко снимков мат'рял и искам мнения и предложения за подобни такива,че вече не издържам в гоуемото село и гледам колкото се мога по-далеч да бягам,когато почивам
Гледката от стаята
съседните къщички
уличките
паркоместата
^колата не успя да мине през вратата на двора...явно за деу тико са смятани...
Райското място се казва село Лещен и горещо го препоръчвам за почивка
Ето малко снимков мат'рял и искам мнения и предложения за подобни такива,че вече не издържам в гоуемото село и гледам колкото се мога по-далеч да бягам,когато почивам
Гледката от стаята
съседните къщички
уличките

паркоместата
^колата не успя да мине през вратата на двора...явно за деу тико са смятани...
Райското място се казва село Лещен и горещо го препоръчвам за почивка

Последна промяна ///MapTo на 07 Дек 2008, 23:41, променена общо 1 път
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Това селце Лещен ми напомня много хубави спомени,наистина е страхотно там,ама е далечко от София над Огняново се намира
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Аз правя що-годе редовни тегели София - Варна, петъците след работа
Малко е изморително, защото не е с цел почивка, ама от друга страна ме разтоварва, не мога да си кривя душата. Няма я тая лудница, която е тук, малко смяна на обстановката; нови истински приятели и те така...
Иначе този уикенд ми беше свободен и имахме за идея да се разходим до Банско, ама то там сега е пълно с каруцари и каруцарки покрай 8ми
Иначе като цяло нямам много свободно време да се размотавам напред-назад
Надявам се януари да се измъкна за поне 3-4-5 дни

Иначе този уикенд ми беше свободен и имахме за идея да се разходим до Банско, ама то там сега е пълно с каруцари и каруцарки покрай 8ми

Иначе като цяло нямам много свободно време да се размотавам напред-назад

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ///MapTo
-
-
И на мен ми се случва рядко да имам свободно време, дори уикендите,та реших този да се поглезим качествено с каката ми...
Няма да ви казвам че до Банско можех да карам в насрещното с затворени очи...а след Банско по 10 минути съм се мъчил да изпреварвам бавнодвижещите се...омръзна ми да гледам колони софииски коли в насрещното движение

Няма да ви казвам че до Банско можех да карам в насрещното с затворени очи...а след Банско по 10 минути съм се мъчил да изпреварвам бавнодвижещите се...омръзна ми да гледам колони софииски коли в насрещното движение

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Ей, нали още на пролет щехме да водиме пи****та там
Пролетта мина, колата смених, жената също, само ти не пусна офертата пак
Евалата, мястото е един път

Пролетта мина, колата смених, жената също, само ти не пусна офертата пак

Евалата, мястото е един път

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- ///MapTo
-
-
Това е едно малко село намиращо се в Родопите,на 20 километра от Гоце Делчев,тесен криволичещ път без мантинели води към него
С навлизането в селцето атмосферата се променя...всякаш си в началото на 20 век...къщичките са разхвърляни на един склон и се стопанисват всички от 1 човек...има една кръчма в началото на селото,там раздават ключовете от "палатките"...цената за двойна стая е 60лв,а за глинената къща е 120лв,но тя е почти постоянно заета...ние си направихме резервация от вчера за 29.12.08...чак тогава имаше свободна нощувка...привлекателно е,много романтично,красиво и спокойно..ето снимки на глинената къща от вътре,тъй като в интернет никъде не видях такива,преди да отида там.
П.С. ако някой иска да ходи,пишете на лс да ви дам телефони

С навлизането в селцето атмосферата се променя...всякаш си в началото на 20 век...къщичките са разхвърляни на един склон и се стопанисват всички от 1 човек...има една кръчма в началото на селото,там раздават ключовете от "палатките"...цената за двойна стая е 60лв,а за глинената къща е 120лв,но тя е почти постоянно заета...ние си направихме резервация от вчера за 29.12.08...чак тогава имаше свободна нощувка...привлекателно е,много романтично,красиво и спокойно..ето снимки на глинената къща от вътре,тъй като в интернет никъде не видях такива,преди да отида там.

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
///MapTo написа:Това е едно малко село намиращо се в Родопите,на 20 километра от Гоце Делчев,тесен криволичещ път без мантинели води към него

обичам BMW
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
И аз искам телефона на ключаря.
- И не разбрах добре -как всички къщи от един човек да се обслужват ? Там не живеят ли местни?
- А днес с жена ми обикалях над една месност "добра вода " посока Цигов Чарк но по- близо .Покрай една рекичка нагоре докато дадох фира и после надолу ....
- Общо взето планината е мястото .
Последна промяна klintan66 на 08 Дек 2008, 2:54, променена общо 1 път
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- ///MapTo
-
-
Селото е мъничко..там местни жители няма...на фона на запазените къщурки един преднамерен човек си е купил цялото селце и го е реновирал малко от малко и сега е превърнато в нещо като малко курортче,но с запазена архитектура..та затова всичко се стопанисва от един човек
0888 544 651 - Юри
Съветвам ви за след нова година като решите да ходите там да направите по телефона резервация за глинената къща,за да не тръгнете с надежда и да ви кажат като пристигнете "изберете си друга,тя е заета"
Цените са :
60лв двойна стая
100лв апартамент
120лв глинена къща
и си заслужават мамка му...жените можели чудеса да правят

0888 544 651 - Юри
Съветвам ви за след нова година като решите да ходите там да направите по телефона резервация за глинената къща,за да не тръгнете с надежда и да ви кажат като пристигнете "изберете си друга,тя е заета"

Цените са :
60лв двойна стая
100лв апартамент
120лв глинена къща
и си заслужават мамка му...жените можели чудеса да правят

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2