Къде пътувате уикендите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Къде пътувате уикендите...

Мнение от ///MapTo » 07 Дек 2008, 23:38

Този уикенд бях решил да разнообразя малко и да си починем от всичките нерви и напрежение в големия град,та избягахме в едно малко селце в Родопите...
Ето малко снимков мат'рял и искам мнения и предложения за подобни такива,че вече не издържам в гоуемото село и гледам колкото се мога по-далеч да бягам,когато почивам
Гледката от стаята
Изображение
съседните къщички
Изображение
уличките :lol:
Изображение
паркоместата
Изображение
^колата не успя да мине през вратата на двора...явно за деу тико са смятани...
Райското място се казва село Лещен и горещо го препоръчвам за почивка :!:
Последна промяна ///MapTo на 07 Дек 2008, 23:41, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Дек 2008, 23:41

колега страхотно си си прекарал, аз пък когато и да ми се отдаде възможност бягам извън града...
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Дек 2008, 23:56

Това селце Лещен ми напомня много хубави спомени,наистина е страхотно там,ама е далечко от София над Огняново се намира
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Дек 2008, 23:57

Аз почти всеки уикенд отивам до отвъдното да се видя с Дарт Вейдър. Ма от тоя път в неделя сутрин ми става нещо много лошо.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 08 Дек 2008, 0:00

Аз правя що-годе редовни тегели София - Варна, петъците след работа :mhihi: Малко е изморително, защото не е с цел почивка, ама от друга страна ме разтоварва, не мога да си кривя душата. Няма я тая лудница, която е тук, малко смяна на обстановката; нови истински приятели и те така...
Иначе този уикенд ми беше свободен и имахме за идея да се разходим до Банско, ама то там сега е пълно с каруцари и каруцарки покрай 8ми :mhihi: :confused:
Иначе като цяло нямам много свободно време да се размотавам напред-назад :confused: Надявам се януари да се измъкна за поне 3-4-5 дни
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар

Мнение от ///MapTo » 08 Дек 2008, 0:11

И на мен ми се случва рядко да имам свободно време, дори уикендите,та реших този да се поглезим качествено с каката ми... :D
Няма да ви казвам че до Банско можех да карам в насрещното с затворени очи...а след Банско по 10 минути съм се мъчил да изпреварвам бавнодвижещите се...омръзна ми да гледам колони софииски коли в насрещното движение :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 08 Дек 2008, 0:18

Бил съм там, ако се сетя, утре ще приложа малко пролетни пейзажи :)
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 08 Дек 2008, 0:32

Ей, нали още на пролет щехме да водиме пи****та там :?:
Пролетта мина, колата смених, жената също, само ти не пусна офертата пак :mhihi:
Евалата, мястото е един път :!:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 08 Дек 2008, 0:55

Дай повече инфо,хотел ли е,къща ли е,цени,храна и т.н.
обичам BMW

Аватар

Мнение от ///MapTo » 08 Дек 2008, 1:08

Това е едно малко село намиращо се в Родопите,на 20 километра от Гоце Делчев,тесен криволичещ път без мантинели води към него
С навлизането в селцето атмосферата се променя...всякаш си в началото на 20 век...къщичките са разхвърляни на един склон и се стопанисват всички от 1 човек...има една кръчма в началото на селото,там раздават ключовете от "палатките"...цената за двойна стая е 60лв,а за глинената къща е 120лв,но тя е почти постоянно заета...ние си направихме резервация от вчера за 29.12.08...чак тогава имаше свободна нощувка...привлекателно е,много романтично,красиво и спокойно..ето снимки на глинената къща от вътре,тъй като в интернет никъде не видях такива,преди да отида там.

П.С. ако някой иска да ходи,пишете на лс да ви дам телефони ;)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 08 Дек 2008, 1:15

///MapTo написа:Това е едно малко село намиращо се в Родопите,на 20 километра от Гоце Делчев,тесен криволичещ път без мантинели води към него
С навлизането в селцето атмосферата се променя...всякаш си в началото на 20 век...къщичките са разхвърляни на един склон и се стопанисват всички от 1 човек...има една кръчма в началото на селото,там раздават ключовете от "палатките"...цената за двойна стая е 60лв,а за глинената къща е 120лв,но тя е почти постоянно заета...ние си направихме резервация от вчера за 29.12.08...чак тогава имаше свободна нощувка...привлекателно е,много романтично,красиво и спокойно..ето снимки на глинената къща от вътре,тъй като в интернет никъде не видях такива,преди да отида там.

П.С. ако някой иска да ходи,пишете на лс да ви дам телефони ;)

:yes: Супер е. Прати на лс едно тел. да си имам за вс. случаи
обичам BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Дек 2008, 2:44

И аз искам телефона на ключаря.
    И не разбрах добре -как всички къщи от един човек да се обслужват ? Там не живеят ли местни?
    А днес с жена ми обикалях над една месност "добра вода " посока Цигов Чарк но по- близо .Покрай една рекичка нагоре докато дадох фира и после надолу ....
    Общо взето планината е мястото .
Последна промяна klintan66 на 08 Дек 2008, 2:54, променена общо 1 път

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 08 Дек 2008, 2:47

колега дай и на мен моля те телефон че мисля за след празниците да отскоча на някъде :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Дек 2008, 2:51

Първото ми предположение беше Трявна и там не е никак лошо :)
Вие като сте се наредили така да си записвате телефона,може когато отидете да си оставяте и някакви бележки : ' До следващият БМВ ентусиаст стъпил тук след мен-аз съм Гошо от форума' :mhihi:

Аватар

Мнение от ///MapTo » 08 Дек 2008, 7:54

Селото е мъничко..там местни жители няма...на фона на запазените къщурки един преднамерен човек си е купил цялото селце и го е реновирал малко от малко и сега е превърнато в нещо като малко курортче,но с запазена архитектура..та затова всичко се стопанисва от един човек

0888 544 651 - Юри
Съветвам ви за след нова година като решите да ходите там да направите по телефона резервация за глинената къща,за да не тръгнете с надежда и да ви кажат като пристигнете "изберете си друга,тя е заета" :lol:
Цените са :
60лв двойна стая
100лв апартамент
120лв глинена къща

и си заслужават мамка му...жените можели чудеса да правят :lol: :uups:
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата