Имам Проблем с избора на Бмв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 07 Дек 2008, 20:49

колега няма бмв дето може да мине 3000км,се нещо ще се счупи,а па частите не са им ефтини пък по хубав дизел от френския няма.дизелите на бмв пукат глави,а пък бензиновите им мотори горят много.пък с тая лека задница,не са за зимата.Остави ги тея прехвалени БМВ-та :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Дек 2008, 20:52

точно тази дилема я мислих доста и да ти кажа, че при два еднакви екземпляра от посочените с еднакви екстри и на еднакво състояние тройката излиза по-скъпа, а реално петицата е по-колата, най-малкото по широка, по удобна и по висок клас.
П.С. Който не е съгласен за цените да разгледа мобиле.де или аутоскаута ;)

За вървеж мисля че горе долу е еднакъв, 5-цата е малко повече коне, но тройката е по лекичка. Остава поддръжката като цена, а за това немога да кажа понеже не съм имал нито един от двата автомобила, а и не обичам да говоря на изуст неща които съм чул и не съм сигурен във вярността им.

Следователно аз бих заложил на 525D !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 07 Дек 2008, 21:04

bateto106 написа:по 3000 км щял да ми се измеи в очите брат

Няма да спорим 1-ден са 24-часа!

Също така имам още един проблем бмв-тата ги правят страшни цветове

До сега сички коли са ми били червени

Обаче бях казал че няма да си купя червена кола демек за бмв-то ама една 3-ка ми грамна очите в Германия
Имат ли някви Дефекти в Боята лакат

Пежата имат проблем с таванат капи и лакат ?

Ти ебем правописа, колега...

Иначе земи 5-цата.

Потребител
Аватар

Мнение от bateto106 » 07 Дек 2008, 21:37

Ще помисля ама съм се орентирал към 3-ка ;-) но ... ;-) :roll:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Дек 2008, 21:47

я си земи 4ка...!! хем средна работа -хем ше си си екстра!
кво се пънеш с тая дилема!!
а иначе ако не си некъв келеш ,дет се чуди кво да напише у форума ни: ако си сам -ерген и ше джиткаш повече в града си земи 3ката,ако ше пътуваш повече идвънградско или пък си със семейство си земи 5цата!
а колегата за 3те хил. км да не се фаща на бас ,щот ше му земем парите!! поне 20 пъти съм го правил от германия тоя номер!

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 07 Дек 2008, 23:24

SKISA написа:я си земи 4ка...!! хем средна работа -хем ше си си екстра!
кво се пънеш с тая дилема!!
а иначе ако не си некъв келеш ,дет се чуди кво да напише у форума ни: ако си сам -ерген и ше джиткаш повече в града си земи 3ката,ако ше пътуваш повече идвънградско или пък си със семейство си земи 5цата!
а колегата за 3те хил. км да не се фаща на бас ,щот ше му земем парите!! поне 20 пъти съм го правил от германия тоя номер!

Никаде не съм казал че се хващам на бас а казах че не познавам такъв човек ........ а тва че ще му се изсмея в очите го имах в предвид за 12часа(несъобразих че 1 ден е 24 часа )

И да не говорим че е много относително къде ги взимаш 3000км за 24часа .........защото не пожелавам на никой да се пробва да прави тези номера по Франция и Испания :mhihi: за други държави не знам и не давам коментар .

И по темата
Ако си младежче взимай 3ката ако си семеен зимай 5цата (не че 3 ката не става за семейна кола )
УСПЕХ
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Дек 2008, 3:03

Facheff написа:Ни тъ знам чувек,ама ако искаш по-малка и по-красива(мое мнение) си вземи 3ката,ако искаш нетолкова привлекателен кораб си вземи 5цата...но аз съм с 2та крака за 3ката....винаги тройката ще е по лачена от 5цата

Мнението ти като цяло не е 'лошо' :mhihi: но звучи СУУУПЕР абсурдно :!: било то и лично предпочитание.

'по-малка и по-красива' :roll: -че е по-малка-да....по-красива-лично мнение-пак ок!
'не толкова привлекателен кораб' WTF !? :shock: Не,5ците наистина са идеално НЕпривлекателни наистина да знаеш.И с М-паркет и без паркет-с ламинат! Да беше нещо от сорта на Фиат или ...нещо такова-да го кажеш така обаче... :mhihi:

'ВИНАГИ тройката ще е по-лачена от 5цата' !?!? Е това вече и аз не можах да си го обясня..

А човек трябва да си има и 5 и 3 -създадени са за различни неща!Ако пътуваш повече и искаш комфорт-5,ако си някой за пред момите или за каране-3 (но при това положение се вижда и абсурда в мнението по-горе,защото и 5 става за пред момите,а И за каране също(с по-голям двигател),да не говорим че в някои случаи е ПО ;) )

Предишна

Назад към Извън Темата