Заглушаване на радари... Информация...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 04 Дек 2008, 0:10

Какво толкова им се плашите на говната не ми е ясно. Като се сетя какво можеше да стане един дебил с някво комби опел пред мене като наби спирачки чак дотам че колелата му блокираха при 120 на аварийното летище до Пловдив като видя ушевия :mhihi: На всичкото отгоре бяхме в най-лява лента а в дясната имаше колона тирове. Ще скочи ли педераса пред тира за едни 20лв да бе да чак толкова тъпи не са за съжаление :mhihi: Щели да ви вземат книжките чудо голямо. Я помислете като ви отнемат всички точки всички талони какво ще ви отнемат после а и много ме съмнява да се стигне дотам :mhihi:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 04 Дек 2008, 12:30

penio написа:Само да добавя:
В германия много от статичните снимачки не са с радар а с два датчика под асвалта и смята за колко време минаваш през тях, виждат се като 2 успоредни линии опънати напреки през платното на около 2 метра една от друга. Това сами се сещате няма как да се засече или да се заглуши каквото и да е устройство.

точно така е в ГЕР!!!
С моя радар детектор съм се опитвал да ловя много от стационарните снимачки но детектора даже не отчита нищо дори на най-голямата чувствителност!!

А за мобилните радари, да ви кажа, че в западна Европа навсякъде са с лазери и те какъвто и стелт да използваш, не можеш да ги надхитриш ;) Даже това лято и в Сърбия до Белград ме хванаха колегите с лазарен радар. Така че, ги очаквайте скоро по пътищата и в БГ :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 07 Дек 2008, 1:35

спасението е да се спазват правилата доколкото е възможно,
не да се чудите кви магарии да правите :ahah:
да си мажите колите с стелт одеяло :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Re: Заглушаване на радари... Информация...

Мнение от DIDO » 07 Дек 2008, 10:42

WilliamsF1Team написа:Сетих се за един случай, в който карах зад една кола в Германия, която си беше с немски номера. Реших да карам зад нея, защото не ми се спазваха ограничения пък момчето дето караше беше местен. И така до една снимачка на която той мина със 110-120, а аз карах на около 40м зад него със абсолютно същата скорост. Той си мина пък мен ме щракна... :roll:

И него са снимали, и тебе.
Просто първата снимка не са ти я показали :mhihi:
BMW - Усещане за автомобил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 07 Дек 2008, 10:56

stambo_81dg написа:спасението е да се спазват правилата доколкото е възможно,
не да се чудите кви магарии да правите :ahah:
да си мажите колите с стелт одеяло :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз мисля с тефлонова лепенка да я облицовам моята :mhihi: