Езикът във форума - пази боже ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 06 Дек 2008, 17:42

Apassionata написа:Ами аз няма какво повече да кажа, освен, че един ден нещо не издържах и се роди това.... хайде ще спестя кой е колегата, че после ми писа на Лични, че го излагам... да не го изложа пак!
............ написа:

Колеги прибираите се колите нямаде за да няма повече подобни случеи НЕДАИ СИ БОЖЕ !!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Колегаааа, не разбрах ние ли да се прибираме, колите ли да прибираме някъде, що ли??? Явно доста бързаш, докато пишеш, пък и не си внимавал много в шести клас в час по български... Постарай се малко де! С правописа! Че от това изречение както си го написал... Confused ние трябва да се стараем да разберем какво си искал да кажеш. Две запетаи няма, а буквичката "Й" / и кратко/ се слага винаги след гласна буква. А гласните букви са "а, ъ, о, у, е, и". Например: завоЙ, каЙмак, вуЙна, змеЙ, въЙ muhihihihi muhihihihi muhihihihi Изключение прави множествено число. Като в твоето изречение - случай, случаи / много случаи, няколко случаи/ И е случАй, от случА, не казваш случЕ, нали? Някъде видях и друг колега ти беше направил забележка за провописа. "НЯКЪДЕ" къде се пише с "Ъ"!!! Две грешки в една дума. Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата, хахаха. Та ето как би трябвало да изглежда поста ти по-горе:
Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!
Никакви лоши чувства Smile Просто се старай повече!
А ако кажеш и къде да си прибираме колите, цена няма да имаш muhihihihi
След което във спор дали форума е литеретурен, съвет да пишем там, коментар, че след горното колегата не трябвало да пише две седмици тук от ... срам най-вероятно... темата беше заключена.

колежке между другото надникнах в личната Ви галерия :mhihi: и съм потресен психически от травмите причинени от последното Ви ПТП. този ботуш просто си отиде без церемонно.срам и позор за онзи неандерталец осмелил се да причини такова нещо :mhihi: бай де уей признаваме че голяма част на форума би искала да бъде Ваш ученик така че действайте :uups:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 06 Дек 2008, 20:54

grnka написа:
Apassionata написа:Ами аз няма какво повече да кажа, освен, че един ден нещо не издържах и се роди това.... хайде ще спестя кой е колегата, че после ми писа на Лични, че го излагам... да не го изложа пак!
............ написа:

Колеги прибираите се колите нямаде за да няма повече подобни случеи НЕДАИ СИ БОЖЕ !!!!! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Колегаааа, не разбрах ние ли да се прибираме, колите ли да прибираме някъде, що ли??? Явно доста бързаш, докато пишеш, пък и не си внимавал много в шести клас в час по български... Постарай се малко де! С правописа! Че от това изречение както си го написал... Confused ние трябва да се стараем да разберем какво си искал да кажеш. Две запетаи няма, а буквичката "Й" / и кратко/ се слага винаги след гласна буква. А гласните букви са "а, ъ, о, у, е, и". Например: завоЙ, каЙмак, вуЙна, змеЙ, въЙ muhihihihi muhihihihi muhihihihi Изключение прави множествено число. Като в твоето изречение - случай, случаи / много случаи, няколко случаи/ И е случАй, от случА, не казваш случЕ, нали? Някъде видях и друг колега ти беше направил забележка за провописа. "НЯКЪДЕ" къде се пише с "Ъ"!!! Две грешки в една дума. Е, аз знам една дума, дет всяка буква може да е грешка. УФСЪ. А сети се сега коя е думата, хахаха. Та ето как би трябвало да изглежда поста ти по-горе:
Колеги, прибирайте си колите някъде, за да няма повече подобни случаи НЕДАЙ СИ БОЖЕ!
Никакви лоши чувства Smile Просто се старай повече!
А ако кажеш и къде да си прибираме колите, цена няма да имаш muhihihihi
След което във спор дали форума е литеретурен, съвет да пишем там, коментар, че след горното колегата не трябвало да пише две седмици тук от ... срам най-вероятно... темата беше заключена.

колежке между другото надникнах в личната Ви галерия :mhihi: и съм потресен психически от травмите причинени от последното Ви ПТП. този ботуш просто си отиде без церемонно.срам и позор за онзи неандерталец осмелил се да причини такова нещо :mhihi: бай де уей признаваме че голяма част на форума би искала да бъде Ваш ученик така че действайте :uups:

Бай де уей
за тва ПТП колежката каза че е опит за дрифт .... :mhihi: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 07 Дек 2008, 1:31

Прясно,прясно... :mhihi:
От тази тема.... :uups:

КОСТОВ написа:6-7 izvan grada 15 20 g :D racko

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Дори и на латиница не може да пише правописно......

Новини
Аватар

Re: Езикът във форума - пази боже ...

Мнение от Новини » 07 Дек 2008, 3:32

cucko написа:p.s.Още нещо на няколко пъти съм забелязвал модераторите да си играят с това!
Например да обърнат някаква буква като лети джанти става леки джанти! :mhihi: :weed:

Няма такъв филм. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 07 Дек 2008, 4:17

!!Asen_X написа:
cucko написа:p.s.Още нещо на няколко пъти съм забелязвал модераторите да си играят с това!
Например да обърнат някаква буква като лети джанти става леки джанти! :mhihi: :weed:

Няма такъв филм. ;)

Поради липса на доказателства е точно така,иначе по-принцип аз когато пускам тема особено в "Продава" я проверявам дали не съм сбъркал нещо или да съм пропуснал още нещо преди да я пусна!Така, че на мен ми беше много интересно след няколко часа или на следващия ден като си го прочета отново пуснатото от мен и си мислех в началото "как пък не съм го видял т'ва" кефише си ми и го оставих така както вече е редактирано от "някой"!Кой може да е този "някой", само господ знае!
Без лоши чувства! ;)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 07 Дек 2008, 4:20

Да не са леки джанки? :shock: :shock: :shock:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Дек 2008, 4:39

cucko написа:
!!Asen_X написа:

Няма такъв филм. ;)

Поради липса на доказателства е точно така,иначе по-принцип аз когато пускам тема особено в "Продава" я проверявам дали не съм сбъркал нещо или да съм пропуснал още нещо преди да я пусна!Така, че на мен ми беше много интересно след няколко часа или на следващия ден като си го прочета отново пуснатото от мен и си мислех в началото "как пък не съм го видял т'ва" кефише си ми и го оставих така както вече е редактирано от "някой"!Кой може да е този "някой", само господ знае!
Без лоши чувства! ;)

Пич, модовете обикновено нямат време да си почистят секциите, камо ли да седнат да се занимават да променят на някого текста. Просто с лигавщини надали някой ще седне да се занимава, освен ако няма някаква закачка между двама човека но дори тогава от самата тема ще стане ясно, че има нещо ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 07 Дек 2008, 11:18

cucko написа:
!!Asen_X написа:

Няма такъв филм. ;)

Без лоши чувства! ;)

На всеки пост си пише кога е променян последно и от кой потребител. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 07 Дек 2008, 12:21

Тази тема ще се напълни с най-добре изписаните постове някога :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 07 Дек 2008, 12:38

Срещу правописа, както и срещу глупостта, единственото възможно решение е болният да се осъзнае и да премине към самолечение...

Ние тука можем само да сме неприятни, да обидим някой, да се скараме с друг...
Модераторите да модерират правописни грешки... тва не го виждам.

Единствено разписалият се тука АсенХ може да каже, има ли възможност за вграждане на автоматичен коректор, от сорта на cyrilla във форума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 07 Дек 2008, 14:32

Прочетох някои от "най-грамотните" мнения малко по-назад в темата и веднага ми изскочиха авторите в главата :mhihi: До такава степен са ми направили впечатление и са ми се набили в кратуната, че вече т'ва ми е асоциацията за тях...
Страшно много ме дразни неграмотността, да и аз не обичах Българския като малък, ама тва значи ли, че сега трябва да пиша като малко детенце и да се чудя дали ще ме разберат к'во съм изтърсил..
А като видя в скайпа на брат ми всичките ник-ове написани с малки и големи букви и с повече цифри и символи отколкото буквички.. :puke:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Дек 2008, 15:53

бългериън правопис из дед :mhihi: ,истината е ,че никога българският не е бил "куул".. :roll: От 2ри клас почвахме да учим интензивно руски :confused:-това беше задълже . Сега е просто почти задължително да се учи и набляга на английски(върви задължително с конфюторите :mhihi: )и те така...Истината е ,че няколко пъти съм ходил на интервюта за работа,където искат мн. добър английски,а управителят не може да ме изпита,шото не разбира и бъкел :lol: Аз мисля ,че и много от колегите в бързината,без да искат или понякога на шега(вкл. и мен),се пише на полужаргон,полубългарскотурскоцигански диалект :mhihi: ,аферим за темата от мен 8) ,чоджуклар :P
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от kabalo » 07 Дек 2008, 18:45

С риск да ме оплювате е много ме радват тези теми всеки почва да пише в тях и да се прави на грамотен.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 07 Дек 2008, 18:57

kabalo написа:С риск да ме оплювате е много ме радват тези теми всеки почва да пише в тях и да се прави на грамотен.

Чувствай се свободен да докажеш обратното. 8)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 07 Дек 2008, 19:05

arabian написа:мога да кажа, че е крайно време да унищожим митовете, че БМВ е кола за селяни, простаци, мутри, олигофрени, комплексари и т.н. Защото сега от много теми лъха точно тази атмосфера.

Де да бяха митове...
We love you Ronnie!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата