Да излезеш на дискотека и ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Дек 2008, 23:44

///peter написа:Ето, загледай се и ще си отговориш кой има комплекс, сам захвана темата за София ;) Факт е че едно най-просто ходене в друг град с номер С или СА го прави некомфортно ;)

Аз знам кой има комплекс и то си го пише. В темата. Селяните и студентите (пак) са виновни за манталитета на бързоизраслите граждани.

Не казвам, че всички сте таквиа, но сте бая и в тая тема пак побеждавате.
Но си прав... Нищо не мога да направя. Мога само да споделя мнение.

Пак ше ходите на дискотека, пак ше се биете и пак селяните ше са виновни. Особено като пак има смъртен случай, пак в родната София.

Аз съм никой, да ви уча как да живеете :)
Единственото за мене от цялата работа е, че аз по - често ползвам градски кенеф отколкото дискотека. Особено софийска. Макар че имам познати и приятели, които даже притежават такива. Че и в градския кенеф ми е по - хубаво, а има случаи и да мирише по - добре.

Който се бои от мечки, не ходи в гората.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Дек 2008, 23:47

Незнам, колежката шо пусна тая тема, zAcK я пусна преди нея и беше изтрита моментално!!!!!!!!!!!

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Дек 2008, 0:02

Сондьора написа:Незнам, колежката шо пусна тая тема, zAcK я пусна преди нея и беше изтрита моментално!!!!!!!!!!!

Мдааа. И аз се чудех ама модераторите явно знаят защо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 07 Дек 2008, 0:26

лошото е,че все добри момчета убиват
лятото убиха едно момче,пак доста свястно от зарата е,във варненска дискотека :roll:
кво се пее в чалгата ли-...води ме в някоя квартална дупка и заръчвай и се сбий заради мене,бясно с астрата карай на червено и т.н.
интересното при мен е,че кога съм на диско съм разкован и ми е весело,досаждал съм често на химически активни момчета с ръце като колове,дето въобще не познавам,ама си се веселим...не са ме били никога,дали е късмет или просто знам как да си контактувам с непознатите :roll:
ааа,един път исках да черпя един тарикат с домашна ракия,щот го гледам се мъчи се жим бийм и кво стана-обиди се,взе да скача,той се имал за мутра аз незнам,пък го гледам с анцуг за 2.50лв,приятелката грозна и проста :roll:
кога бях войник,бяхме на учение на ново село.там си има корпус,построен с пари от французи и си и идват да се учат да пуцат.всичко им е перфе,адски условия,ама вечер от техния магазин си пият няква немска бира,дет не става..излязоха на селския мегдан,наляха загорка и полудяха,смляха се...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 07 Дек 2008, 1:10

подкрепям колегата дзвер в случея работил съм четири години като охрана на златните и няма такава селяния като в софия никаде не искам да кажа че софианци са селяни но 90% са с ебахти манталитета няма да ви кажа за тия 4 години на колко софииски тарикатчета съм разкъртил мутрите дето се имат за голяма работа.идва троши мизерничи и ти му кажеш като човек спри той ти вика ,,аз съм от софия от де да знам че не може ,, или ,,проблем ли има кво,, няма да цитирам че мога до утре.по абитуренските когато има софиянци в дискотеката винаги трябва да има няколко изкарани с ритници до сутринта а да ви питам от варна като идват що не правят мизерии от аксаково добрич идват пишлемета с лади(диви селяни от провинцията) що не правят проблеми не казвам че няма изключения ама са малко с кво софия е повече от варна от де тоз манталитет кви провинции кви пет лева ве 400 км държава за провинция ше говорим къде е тя провинция кво искате да кажете че аз от варна като ида софия и трябва да се изумя ли кво общо им софия с голям град нищо .не се излагайте селяни идвали от провинцията само ше ви кажа че най големите селяни никога няма да стигнат до софия те са си по селата и нямат нищо общо с софиянци или варненци те са селяни и в който и град да идат гледат така :shock: а аз съм сигурен че такива селяни не са убили момчето пред дискотеката.лека му пръст на момчето

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 07 Дек 2008, 1:49

Абе Дзвер, обикновено даваш смислени мнения, ама са кви глупости говориш! Само в София се биели и по курортите софиянци почвали боя, а? Ти или не се ходил на селски дискотеки, или незнам кво се опитваш да докажеш. В провинцията или трябва да си с някой техен, или да си по-нисък от тревата. И пак, как определяш кой е софиянец и кой не? По номера на колата ли, нищо че неможе да си произнесе името на селото, на което ходи събота и неделя, ма иначе гражданин? И като се прибере на село вижте ме кой съм аз, идем от циЛивилизацията, вече десет години киснем у Софето(както беше казал един форумен герой). Ти в София много трудно можеш да намериш софиянец, тука е секва паплач. Куцо, кьораво, сакато всичко идва тука. Са ше ми кажеш, че тука има повече възможности, за тва. Ма аз имам приятел с хубав хотел в курортно градче, дето има недостиг на персонал, а и заплатата е доста добра, ма няма кой да работи. По-добре да бачкаме в некоя закусвалня и сека вечер в 33!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 07 Дек 2008, 2:27

Valentin_Peev написа:Абе Дзвер, обикновено даваш смислени мнения, ама са кви глупости говориш! Само в София се биели и по курортите софиянци почвали боя, а? Ти или не се ходил на селски дискотеки, или незнам кво се опитваш да докажеш. В провинцията или трябва да си с някой техен, или да си по-нисък от тревата. И пак, как определяш кой е софиянец и кой не? По номера на колата ли, нищо че неможе да си произнесе името на селото, на което ходи събота и неделя, ма иначе гражданин? И като се прибере на село вижте ме кой съм аз, идем от циЛивилизацията, вече десет години киснем у Софето(както беше казал един форумен герой). Ти в София много трудно можеш да намериш софиянец, тука е секва паплач. Куцо, кьораво, сакато всичко идва тука. Са ше ми кажеш, че тука има повече възможности, за тва. Ма аз имам приятел с хубав хотел в курортно градче, дето има недостиг на персонал, а и заплатата е доста добра, ма няма кой да работи. По-добре да бачкаме в некоя закусвалня и сека вечер в 33!

много си прав.мизерстват тука и ядат от бурканите с месото от село,за да имат некои лев за 33.И ако събере пари за морие, там вика аз съм сфиянец.(справка http://vbox7.com/play:d386e3f1)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Дек 2008, 3:13

Темата беше изтрита от мен, защото го обърнахте на черна хроника.
Дайте да пускаме линк към всяка такава случка...
Цяло чудо е, че още не сме почнали некролози да пускаме тука... Като електрическите стълбове по кваратала.
Еми айде съвземете се малко... или само Смъртта ви е в главата?!
Искрено съжалявам, че не мога да съм 24/7 online.
Тази тема я оставям заключена, а не я изтривам, за да може да се види защо съм изтрил предишните и защо ще затривам тези, които тепърва предстоят да бъдат пуснати.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата