Да излезеш на дискотека и ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 06 Дек 2008, 20:06

Веселин|Василев написа:
WilliamsF1Team написа:Аз също съм софиянец, но примерно тази година бях във Варна. И градския транспорт си е градски транспорт, и магазините са им магазини, и хората са хора, и дискотеките са дискотеки... :idea:

Факт е... Аз ще умра в София, но съм обективен... ;) Не трябва да се делят хората на провинциалисти и софиянци. Нали се сещаш, че като дойде някой от някакво село в София, е по-нисък от тревата. Тука местните софиянчета се правят на тарикати, а всъщност са такива въшльовци повечето, че не ми се говори. Тате им е дал в петък 25лв. и те са капитани на кораба. Аз пък ще ви кажа, че тия с МЛ-ите и Х5-иците най-малко се правят на отворени, защото на тях им е ясно, че тоя отсреща може да е някой. Те са си кротки, ако не ги "настъпиш". Правиш ли се на отворен ще те гърбат, ако си пиеш и веселиш нормално, няма проблеми. Ето това е истината... ;)

Често съм бил в една дискотека с .... и той си пие пък охраната наблюдава. Не се прави на никой, но а некой направи нещо, а е мъртъв. Истинските тарикати не се правят на бабаити, те са си и не се доказват в дискотеките пред въшкарите... :idea:

Жоро Главата го съдят, че склонявал някакви момичета към секс без те да искали. Е няма такова нещо. Той е първия, който нашумя с това, че защити една компания и ги предпази точно от такива боклуци дето се опитали да се правят на тарикати.

Мога да ви зария с примери, ама няма смисъл... :idea:

:yes: Съгласен съм с теб!! Аз също мога да дам много примери за доста като Жоро Главата.

Именно, това исках да кажа, че тука идват селянчетата и се мислят за капитани на кораба, също така много от комплексите се допринасят от тези тарикатите, идват селяните(визирам и граждани от София) просто се комплексират, като видят 4-5 охрани, тариката седнал на сапарето и 4-5 каки му играят и там идват проблемите и комплексите.То е ясно, че тарикатите няма да тръгнат да се правят на въшльовците, щото самите те няма пред кой да се доказват, но тази тема много дълго и на широко може да я обсъдим.И аз често съм ставал свидетел на някой сцени с Жоро главата, но не му е мястото да пиша тука за такива работи.Само с едно не съм съгласен, чее като дойде селянина е по-нисък от тревата, да само за първите месеци, но после ако се види в пари, има една поговорка - дай му пари и му гледай сеира, та тука същото става.И както казах, аз лично не деля граждани с провинциалисти, а просто ги съдя по-тяхното държание, тогава се разбира дали си селянин или не.

Къде е Павката от Стара Загора, той може би в тоя форум, най-добре ги вижда нещата от живота.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 06 Дек 2008, 20:32

Точно затова аз ходя само в 2 дискотеки където много от охраната са ми приятели и знам че няма да имам проблеми, иначе какво ли не може да ти се случи :!: Чужди жени не дърпам, проблеми не правя иначе не ми се мисли.

ПС: Само 1.75 съм :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 06 Дек 2008, 20:43

D3BEP написа:Да! Не съм бил. Не ги знам селските дискотеки.
ЧУйте се само кви глупости ги говорите.
Я обяснете в коя селска дискотека има убийства, че в София аз не се сещам дискотека дето няма.
Вероятно ще да е дискотека като нерон ли беше, дето момчето отишло и изчезнало ма след три месеца намерили трупа му да се разлага около симеоновско.

Пак те питам СКИСА, тука, на морето според тебе лятото дискотеките пълни ли са?
И само с местни ли са?
И що няма убийства?
Селото виновно.

Селото е в голямата част от софианци... Живее там. Вътре.
София е единственото място на света, където съм виждал кондуктори да бият пътник без билетче.
София е единственото място на света, където ще видя ШОФЬОР от градския да си спира автобуса на кръстовище и да слиза да бие пътник и съпругата му, щото протестират ч ене иска да им продава билетче...
София е единственото място на света където съм видял шофьори на трамваи да се бият... Включително и с тръби, на входа на депото.
София е единственото място на света, където съм виждал бабе да спъва с бастуна качваща се преди нея в автобуса бременна жена.

Да продължавам ли?
Ето ти го проблема.

Не е София срещу провинцията.

Просто ще ти ги кажа: аз избягах от София не заради задръстванията, големината или други такива глупости.

Избягах заради туй колко сте ОВЪЛЧЕНИ, ЖЕСТОКИ помежду си и колко НЕ СТЕ НАРЕД с главата. Туй не ми понесе.

Честно ти казвам. Не че всички сте таквиа, имам доста приятели, но между 80 и 90% от вас...
Тъй че, първо потърсете в себе си вината.

Не в селото, не в студентски град. Все ми е тая кво говорите за провинцията. Яд ме е, че виждате проблема ,ама търсите пак некой друг виновен.

И в селата проблемът не идва от селяните.

Поздрави!

Е от това по точно не може да го кажеш :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 06 Дек 2008, 20:51

чалга, алкохол със съмнително качество, студ. град.....мммм ми това ако не е бъдещето и цвета на българската нация и общество :bgflag:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E60 535d

Мнение от Strabex » 06 Дек 2008, 21:13

Много кофти, починалото момче ми беше съученик в езиковата гимназия в сливен :bcry: Много добро и кротко момче беше жалко за случилото се и дано виновните да си получат заслуженото :bcry:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Дек 2008, 21:27

D3BEP написа:Да! Не съм бил. Не ги знам селските дискотеки.
ЧУйте се само кви глупости ги говорите.
Я обяснете в коя селска дискотека има убийства, че в София аз не се сещам дискотека дето няма.

Поздрави!

Пикадили - шут с шпицарка в главата, по софиянец понеже си защитава гаджето. Монтана - с пистолет, пича си защитава жената. Долни Дъбник - Изтрел с ловна пушка. Напързалката в Бургас - с нож, и т.н. и т.н. и т.н.

Айде само в София сме диви селяни а, да не ти говора за Банско, Копривщица, Костенец и т.н.

Поздрави!!!!!

Просто случката е гадна , много, и няма нужда точно по този повод, да коментираме кой селянин и кой не. Тук отдавна някой беше казал , че това е начин на поведение, не откъде си!!!!!
:twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 06 Дек 2008, 21:36

Сондьора написа:
Айде само в София сме диви селяни а, да не ти говора за Банско, Копривщица, Костенец и т.н.

Поздрави!!!!!

Просто случката е гадна , много, и няма нужда точно по този повод, да коментираме кой селянин и кой не. Тук отдавна някой беше казал , че това е начин на поведение, не откъде си!!!!!
:twisted:

особенно селото костенец или китното перншко село дивотино.там са няма такива диваци,ама само в софия стават проблеми нали

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Дек 2008, 22:07

Ко е станало на пързалката в Бургас и кога, че аз не знам ве колега :) Да не е оная басняза подложените бръснаарски ножчета на самата пързалка?

Да те питам аз, на Банско, Копривщица и Костенец, Долни Дъбник и прочие банскалии ли ходят??? Костенци ли, копривщенци ли... Според мен и там сте 99% приходящи. И не само според мен, тва са ви популярни места за "почивка" на Софиянци, и аз съм ходил на поне две от тех с компания.

Това, че дискотеките в Бг са място за комплексари и много хора, които отиват там да се покажат, да се напраат на биячи, на мафия, е отделен проблем.
Това е една от причините, поради които аз не обичам дискотеки и не се чувствам на мястото си там.

Но това не променя факта, че в София дереджето е най - зле, агресията е най - много и тя е характерна ОСНОВНО ЗА СОФИЯНЦИ. Те се имат за големи, за отгоре. Тука по морето са същите и са пословични с това. Софиянец рядко ще вземе да потули конфликт, напротив, особено в дискотека се чувства силен и го ескалира.
Друг въпрос колко е софиянец.

Но пак ви казвам: тая култура си ви личи. В автобуса, на опашки на публични места... Не всички са така, но... Само като видя поведението на некой селски тарикат и ми идва да го питам да не е гражданин...

За съжаление, но факт. Това, че вие не чакате по спирките или не се редите на опашки, не значи, че тея работи не съществуват или аз си ги измислям.

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 06 Дек 2008, 22:29

Бе честно казано в Казанлък туристи от София не зная да ходят да си почиват, пък си се дерат на общо основание. Митьо Крика бяха шамарили, ма той си е наше момче, само пребивава в София и той като мен.

Преди едно две години пък, беше станало убийство пак заради диско-бой - някакво момче го изхвърлила охраната му нацепили каската, ама той се оказал от завърналите се рейнджъри. Върнал се у тях, взел пищова и тръгнал да търси тоя дето го бил. Намерил го доколкото си спомням до някакъв автосервиз и без да се разправя много го разстрелял като куче - цял пълнител изпразнил в него и то пред двама свидетели. Такива неща стават навсякъде.

Просто такива неща стават навсякъде. Побой в дискотека съм виждал и в Македония (там даже участвах :( ) и в Англия и във Франция...та даже и това, че сме българи не е причината. Просто както кучетата се хапят, хората се бият. Факт.

@D3BEP
Да ти кажа аз имам много силни сантиментални емоции към Бургас, но там, както и ти спомена в една тема, в която си говорехме за мутрите и има ли полза да се самоизтребват, си е дива джунгла. Няма защо да идеализираш града.

П.П. Пропуснах да кажа, че и в Рим гледах бой в нощно заведение, но той си беше между наши - българи и руснаци...
Последна промяна someone на 06 Дек 2008, 22:40, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 06 Дек 2008, 22:39

D3BEP написа:Ко е станало на пързалката в Бургас и кога, че аз не знам ве колега :) Да не е оная басняза подложените бръснаарски ножчета на самата пързалка?

Да те питам аз, на Банско, Копривщица и Костенец, Долни Дъбник и прочие банскалии ли ходят??? Костенци ли, копривщенци ли... Според мен и там сте 99% приходящи. И не само според мен, тва са ви популярни места за "почивка" на Софиянци, и аз съм ходил на поне две от тех с компания.

Това, че дискотеките в Бг са място за комплексари и много хора, които отиват там да се покажат, да се напраат на биячи, на мафия, е отделен проблем.
Това е една от причините, поради които аз не обичам дискотеки и не се чувствам на мястото си там.

Но това не променя факта, че в София дереджето е най - зле, агресията е най - много и тя е характерна ОСНОВНО ЗА СОФИЯНЦИ. Те се имат за големи, за отгоре. Тука по морето са същите и са пословични с това. Софиянец рядко ще вземе да потули конфликт, напротив, особено в дискотека се чувства силен и го ескалира.
Друг въпрос колко е софиянец.

Но пак ви казвам: тая култура си ви личи. В автобуса, на опашки на публични места... Не всички са така, но... Само като видя поведението на некой селски тарикат и ми идва да го питам да не е гражданин...

За съжаление, но факт. Това, че вие не чакате по спирките или не се редите на опашки, не значи, че тея работи не съществуват или аз си ги измислям.

sorry на сите за оффтопика,

D3ВЕР, и на всичките дето , мислите като него, ние от София, като отидем на почивка, екскурсия или квото и да е, не си показваме рогата още щом сме се запознали, ние сме пичове, кротки хора сме, просто правим си кефа, пиене ядене, жени / обиконовенно са си с нас- не дърпаме чуждо/, лаф с секи от заведението, каквото и да било, вие сте тези дето имате коплекси, не ние, ние си имаме ИСКАРО, ВИТОША И ВСЕ ШО Е ШОПСКО!!!!!

И за пореден път, мани тва дето обарнахем тук една трагедия в поредния спор!!!! :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 06 Дек 2008, 22:43

Мутрите са отделна случка, колега.
Но при все мутрите случките в нашите дискотеки са направо цвете.
Да, Митьо очите има два случая да е убивал заради проблем в дискотека, доколкото знам .
Ама това е не щото е с бургазлии и щото манталитета е такъв или че някой е скачал на Митьо, а щото тва си е Митьо и той където и да е ще си ги има тея случаи.

Нищо не идеализирам, но проблемите си идват от Софийския манталитет - по разпространения и по - долнопробния.Софиянци обожават да се пререждат. Да се правят на тарикати. Да се карат и да доказват кой е по - силния.
Не всички. Но повечето. Както каза колегата, ако си седят и си пият тука по морето НЕМАТ ПРОБЛЕМИ. С което всъщност потвърждава моята, а не своята теза.

Те по тая причина само в една дискотека в софия имате седем убити деца, смазани от тълпата.
Докато тука седем са сигурно общо убитите за две години въобще.

Ай, че ше ми загори рибата :mhihi:

Сондьор,
Извинявай, но аз не изявявам голям мерак да спорим с тебе. Ако можеш да направиш нещо по трагедията, направи, аз мисля, че само можем да си извадим правилната поука.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Дек 2008, 23:02

Като чух новината направо онемях :shock: Такова брутално убииство ... И веднага се сетих колко пъти е имало такива случай които по огромна случайност , не са завършвали фатално . Когато бях във Велико Търново студент бяха пребили жестоко няколко циганина в общежитията . Единия беше в кома до колкото знам - най-тъпото е че тва циганче беше супер редовно , но ... беше гледал някаква к**ва и ... Не ми се говори , че лошо ми става от такива неща - причината е ЗАКОНЪТ . Кой от участниците в такива мелета е осъден ? На едно момче на 19-20 години му откъснаха далака - осъдени - няма.Медиите - глупаците от БТВ само споменаха , че мом4е е пребито до смърт и толкова.Сега да видим дали ще има наказани или пак ще има жестоко осъдени на УСЛОВНИ присъди.
Ще ми се студентдки град дане изглежда така и тъкмо да започна да ви опровергавам и се сетих за една случка от преди месец - Тъкмо се бях върнал от Ирландия и отидох на дискотека.Отидох в най-гъзарската в студения град , щото там познавах охраната и вътре всичко беше наред.Отидох после да изпратя едно моми4е и на връ6тане в рамките на 500 метра подминах 3 сбиваня .Ебахти само в рамките на 5 минути видях 3 компании да се ритата на разли4ни места.За тва гледам да ходя където познавам някой и да съм в по-голяма компания иначе НАВСЯКЪДЕ ме гледат на кръв , даже и в родното ми място.Все се намира някой да го хване яд че съм с някоя кучка или че съм си поръчал бутилка уиски ... За сега спасението е единствено в тва - голяма компания или връзки с охраната.Единствено тогава мога да съм спокоен , че ще изкарам добре ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 06 Дек 2008, 23:04

Аз в едно се уверих - ДЗВЕРА все иска да е отгоре - кога ли ще го сецне кръста.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Дек 2008, 23:13

D3BEP написа:Мутрите са отделна случка, колега.
Но при все мутрите случките в нашите дискотеки са направо цвете.
Да, Митьо очите има два случая да е убивал заради проблем в дискотека, доколкото знам .
Ама това е не щото е с бургазлии и щото манталитета е такъв или че някой е скачал на Митьо, а щото тва си е Митьо и той където и да е ще си ги има тея случаи.

Нищо не идеализирам, но проблемите си идват от Софийския манталитет - по разпространения и по - долнопробния.Софиянци обожават да се пререждат. Да се правят на тарикати. Да се карат и да доказват кой е по - силния.
Не всички. Но повечето. Както каза колегата, ако си седят и си пият тука по морето НЕМАТ ПРОБЛЕМИ. С което всъщност потвърждава моята, а не своята теза.

Те по тая причина само в една дискотека в софия имате седем убити деца, смазани от тълпата.
Докато тука седем са сигурно общо убитите за две години въобще.

Ай, че ше ми загори рибата :mhihi:

Сондьор,
Извинявай, но аз не изявявам голям мерак да спорим с тебе. Ако можеш да направиш нещо по трагедията, направи, аз мисля, че само можем да си извадим правилната поука.

Просто спри щото се излагаш ;)
Те са мутрите са друго, те проблеми не създават.
Ето, загледай се и ще си отговориш кой има комплекс, сам захвана темата за София ;) Факт е че едно най-просто ходене в друг град с номер С или СА го прави некомфортно ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Дек 2008, 23:24

Zapa написа:чалга, алкохол със съмнително качество, студ. град.....мммм ми това ако не е бъдещето и цвета на българската нация и общество :bgflag:

Не ти е виновна нито чалгата нито алкохола.Алкохола си е добър , ако имаш кинти за да си купиш такъв , а чалгата ако си я слушала се пее за ЛЮБОВ И КУПОН . Никъде не се пее за агресия - застреляай негъра,идем от гетото - такива лайна НЯМА . Самите мелодии са отпускащи , а не рок или метъл на който да скачаш като луд (нищо против тази музика , просто като я слушам се кефя но и ми вдига адреналина).
Та има друга причина - станалото нормално да се хвалиш кой си бил и какъв мъж си бил.Аз се имам за нервак , но за 10 години по дискотеки НИКОГА не съм се збивал.Много пъти съм се здърпвал с някога , но никога не съм се бил по дискотеки , а аз ходя минимум 2 пъти седми4но на диско ... На никого (почти) не съм мълчал , просто винаги търся другия начин и може би имам късмет не знам.Не искам и да се бия , защото после ще търся човека по тъмното - такъв си ми е характера , за тва гледам да не се замесвам.Но е и истина , че понякога няма на къде .
А да се върна на медиите - когато се стъпкаха децата в червило - стана най-големия медиен скандал - 1 месец се говори за тва.Сега когато напълно съзнателно , еднно мом4е е ритано до смърт - 30 секудни и толкова :idea:

ПС:ще помоля всички да се въздържат от пускането на емоут икони с усмивки - видях вече няколко такива в темата , а тя във никакъв скучаи не е весела.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата