Да излезеш на дискотека и ....
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Веселин|Василев написа:WilliamsF1Team написа:Аз също съм софиянец, но примерно тази година бях във Варна. И градския транспорт си е градски транспорт, и магазините са им магазини, и хората са хора, и дискотеките са дискотеки...![]()
Факт е... Аз ще умра в София, но съм обективен...Не трябва да се делят хората на провинциалисти и софиянци. Нали се сещаш, че като дойде някой от някакво село в София, е по-нисък от тревата. Тука местните софиянчета се правят на тарикати, а всъщност са такива въшльовци повечето, че не ми се говори. Тате им е дал в петък 25лв. и те са капитани на кораба. Аз пък ще ви кажа, че тия с МЛ-ите и Х5-иците най-малко се правят на отворени, защото на тях им е ясно, че тоя отсреща може да е някой. Те са си кротки, ако не ги "настъпиш". Правиш ли се на отворен ще те гърбат, ако си пиеш и веселиш нормално, няма проблеми. Ето това е истината...
![]()
Често съм бил в една дискотека с .... и той си пие пък охраната наблюдава. Не се прави на никой, но а некой направи нещо, а е мъртъв. Истинските тарикати не се правят на бабаити, те са си и не се доказват в дискотеките пред въшкарите...![]()
Жоро Главата го съдят, че склонявал някакви момичета към секс без те да искали. Е няма такова нещо. Той е първия, който нашумя с това, че защити една компания и ги предпази точно от такива боклуци дето се опитали да се правят на тарикати.
Мога да ви зария с примери, ама няма смисъл...
Съгласен съм с теб!! Аз също мога да дам много примери за доста като Жоро Главата.
Именно, това исках да кажа, че тука идват селянчетата и се мислят за капитани на кораба, също така много от комплексите се допринасят от тези тарикатите, идват селяните(визирам и граждани от София) просто се комплексират, като видят 4-5 охрани, тариката седнал на сапарето и 4-5 каки му играят и там идват проблемите и комплексите.То е ясно, че тарикатите няма да тръгнат да се правят на въшльовците, щото самите те няма пред кой да се доказват, но тази тема много дълго и на широко може да я обсъдим.И аз често съм ставал свидетел на някой сцени с Жоро главата, но не му е мястото да пиша тука за такива работи.Само с едно не съм съгласен, чее като дойде селянина е по-нисък от тревата, да само за първите месеци, но после ако се види в пари, има една поговорка - дай му пари и му гледай сеира, та тука същото става.И както казах, аз лично не деля граждани с провинциалисти, а просто ги съдя по-тяхното държание, тогава се разбира дали си селянин или не.
Къде е Павката от Стара Загора, той може би в тоя форум, най-добре ги вижда нещата от живота.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Точно затова аз ходя само в 2 дискотеки където много от охраната са ми приятели и знам че няма да имам проблеми, иначе какво ли не може да ти се случи
Чужди жени не дърпам, проблеми не правя иначе не ми се мисли.
ПС: Само 1.75 съм

ПС: Само 1.75 съм

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
D3BEP написа:Да! Не съм бил. Не ги знам селските дискотеки.
ЧУйте се само кви глупости ги говорите.
Я обяснете в коя селска дискотека има убийства, че в София аз не се сещам дискотека дето няма.
Вероятно ще да е дискотека като нерон ли беше, дето момчето отишло и изчезнало ма след три месеца намерили трупа му да се разлага около симеоновско.
Пак те питам СКИСА, тука, на морето според тебе лятото дискотеките пълни ли са?
И само с местни ли са?
И що няма убийства?
Селото виновно.
Селото е в голямата част от софианци... Живее там. Вътре.
София е единственото място на света, където съм виждал кондуктори да бият пътник без билетче.
София е единственото място на света, където ще видя ШОФЬОР от градския да си спира автобуса на кръстовище и да слиза да бие пътник и съпругата му, щото протестират ч ене иска да им продава билетче...
София е единственото място на света където съм видял шофьори на трамваи да се бият... Включително и с тръби, на входа на депото.
София е единственото място на света, където съм виждал бабе да спъва с бастуна качваща се преди нея в автобуса бременна жена.
Да продължавам ли?
Ето ти го проблема.
Не е София срещу провинцията.
Просто ще ти ги кажа: аз избягах от София не заради задръстванията, големината или други такива глупости.
Избягах заради туй колко сте ОВЪЛЧЕНИ, ЖЕСТОКИ помежду си и колко НЕ СТЕ НАРЕД с главата. Туй не ми понесе.
Честно ти казвам. Не че всички сте таквиа, имам доста приятели, но между 80 и 90% от вас...
Тъй че, първо потърсете в себе си вината.
Не в селото, не в студентски град. Все ми е тая кво говорите за провинцията. Яд ме е, че виждате проблема ,ама търсите пак некой друг виновен.
И в селата проблемът не идва от селяните.
Поздрави!
Е от това по точно не може да го кажеш

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
чалга, алкохол със съмнително качество, студ. град.....мммм ми това ако не е бъдещето и цвета на българската нация и общество 

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Много кофти, починалото момче ми беше съученик в езиковата гимназия в сливен
Много добро и кротко момче беше жалко за случилото се и дано виновните да си получат заслуженото 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
D3BEP написа:Да! Не съм бил. Не ги знам селските дискотеки.
ЧУйте се само кви глупости ги говорите.
Я обяснете в коя селска дискотека има убийства, че в София аз не се сещам дискотека дето няма.
Поздрави!
Пикадили - шут с шпицарка в главата, по софиянец понеже си защитава гаджето. Монтана - с пистолет, пича си защитава жената. Долни Дъбник - Изтрел с ловна пушка. Напързалката в Бургас - с нож, и т.н. и т.н. и т.н.
Айде само в София сме диви селяни а, да не ти говора за Банско, Копривщица, Костенец и т.н.
Поздрави!!!!!
Просто случката е гадна , много, и няма нужда точно по този повод, да коментираме кой селянин и кой не. Тук отдавна някой беше казал , че това е начин на поведение, не откъде си!!!!!

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Сондьора написа:
Айде само в София сме диви селяни а, да не ти говора за Банско, Копривщица, Костенец и т.н.
Поздрави!!!!!
Просто случката е гадна , много, и няма нужда точно по този повод, да коментираме кой селянин и кой не. Тук отдавна някой беше казал , че това е начин на поведение, не откъде си!!!!!
особенно селото костенец или китното перншко село дивотино.там са няма такива диваци,ама само в софия стават проблеми нали
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ко е станало на пързалката в Бургас и кога, че аз не знам ве колега
Да не е оная басняза подложените бръснаарски ножчета на самата пързалка?
Да те питам аз, на Банско, Копривщица и Костенец, Долни Дъбник и прочие банскалии ли ходят??? Костенци ли, копривщенци ли... Според мен и там сте 99% приходящи. И не само според мен, тва са ви популярни места за "почивка" на Софиянци, и аз съм ходил на поне две от тех с компания.
Това, че дискотеките в Бг са място за комплексари и много хора, които отиват там да се покажат, да се напраат на биячи, на мафия, е отделен проблем.
Това е една от причините, поради които аз не обичам дискотеки и не се чувствам на мястото си там.
Но това не променя факта, че в София дереджето е най - зле, агресията е най - много и тя е характерна ОСНОВНО ЗА СОФИЯНЦИ. Те се имат за големи, за отгоре. Тука по морето са същите и са пословични с това. Софиянец рядко ще вземе да потули конфликт, напротив, особено в дискотека се чувства силен и го ескалира.
Друг въпрос колко е софиянец.
Но пак ви казвам: тая култура си ви личи. В автобуса, на опашки на публични места... Не всички са така, но... Само като видя поведението на некой селски тарикат и ми идва да го питам да не е гражданин...
За съжаление, но факт. Това, че вие не чакате по спирките или не се редите на опашки, не значи, че тея работи не съществуват или аз си ги измислям.

Да те питам аз, на Банско, Копривщица и Костенец, Долни Дъбник и прочие банскалии ли ходят??? Костенци ли, копривщенци ли... Според мен и там сте 99% приходящи. И не само според мен, тва са ви популярни места за "почивка" на Софиянци, и аз съм ходил на поне две от тех с компания.
Това, че дискотеките в Бг са място за комплексари и много хора, които отиват там да се покажат, да се напраат на биячи, на мафия, е отделен проблем.
Това е една от причините, поради които аз не обичам дискотеки и не се чувствам на мястото си там.
Но това не променя факта, че в София дереджето е най - зле, агресията е най - много и тя е характерна ОСНОВНО ЗА СОФИЯНЦИ. Те се имат за големи, за отгоре. Тука по морето са същите и са пословични с това. Софиянец рядко ще вземе да потули конфликт, напротив, особено в дискотека се чувства силен и го ескалира.
Но пак ви казвам: тая култура си ви личи. В автобуса, на опашки на публични места... Не всички са така, но... Само като видя поведението на некой селски тарикат и ми идва да го питам да не е гражданин...
За съжаление, но факт. Това, че вие не чакате по спирките или не се редите на опашки, не значи, че тея работи не съществуват или аз си ги измислям.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Бе честно казано в Казанлък туристи от София не зная да ходят да си почиват, пък си се дерат на общо основание. Митьо Крика бяха шамарили, ма той си е наше момче, само пребивава в София и той като мен.
Преди едно две години пък, беше станало убийство пак заради диско-бой - някакво момче го изхвърлила охраната му нацепили каската, ама той се оказал от завърналите се рейнджъри. Върнал се у тях, взел пищова и тръгнал да търси тоя дето го бил. Намерил го доколкото си спомням до някакъв автосервиз и без да се разправя много го разстрелял като куче - цял пълнител изпразнил в него и то пред двама свидетели. Такива неща стават навсякъде.
Просто такива неща стават навсякъде. Побой в дискотека съм виждал и в Македония (там даже участвах
) и в Англия и във Франция...та даже и това, че сме българи не е причината. Просто както кучетата се хапят, хората се бият. Факт.
@D3BEP
Да ти кажа аз имам много силни сантиментални емоции към Бургас, но там, както и ти спомена в една тема, в която си говорехме за мутрите и има ли полза да се самоизтребват, си е дива джунгла. Няма защо да идеализираш града.
П.П. Пропуснах да кажа, че и в Рим гледах бой в нощно заведение, но той си беше между наши - българи и руснаци...
Преди едно две години пък, беше станало убийство пак заради диско-бой - някакво момче го изхвърлила охраната му нацепили каската, ама той се оказал от завърналите се рейнджъри. Върнал се у тях, взел пищова и тръгнал да търси тоя дето го бил. Намерил го доколкото си спомням до някакъв автосервиз и без да се разправя много го разстрелял като куче - цял пълнител изпразнил в него и то пред двама свидетели. Такива неща стават навсякъде.
Просто такива неща стават навсякъде. Побой в дискотека съм виждал и в Македония (там даже участвах

@D3BEP
Да ти кажа аз имам много силни сантиментални емоции към Бургас, но там, както и ти спомена в една тема, в която си говорехме за мутрите и има ли полза да се самоизтребват, си е дива джунгла. Няма защо да идеализираш града.
П.П. Пропуснах да кажа, че и в Рим гледах бой в нощно заведение, но той си беше между наши - българи и руснаци...
Последна промяна someone на 06 Дек 2008, 22:40, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
D3BEP написа:Ко е станало на пързалката в Бургас и кога, че аз не знам ве колегаДа не е оная басняза подложените бръснаарски ножчета на самата пързалка?
sorry на сите за оффтопика,
D3ВЕР, и на всичките дето , мислите като него, ние от София, като отидем на почивка, екскурсия или квото и да е, не си показваме рогата още щом сме се запознали, ние сме пичове, кротки хора сме, просто правим си кефа, пиене ядене, жени / обиконовенно са си с нас- не дърпаме чуждо/, лаф с секи от заведението, каквото и да било, вие сте тези дето имате коплекси, не ние, ние си имаме ИСКАРО, ВИТОША И ВСЕ ШО Е ШОПСКО!!!!!
И за пореден път, мани тва дето обарнахем тук една трагедия в поредния спор!!!!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Мутрите са отделна случка, колега.
Но при все мутрите случките в нашите дискотеки са направо цвете.
Да, Митьо очите има два случая да е убивал заради проблем в дискотека, доколкото знам .
Ама това е не щото е с бургазлии и щото манталитета е такъв или че някой е скачал на Митьо, а щото тва си е Митьо и той където и да е ще си ги има тея случаи.
Нищо не идеализирам, но проблемите си идват от Софийския манталитет - по разпространения и по - долнопробния.Софиянци обожават да се пререждат. Да се правят на тарикати. Да се карат и да доказват кой е по - силния.
Не всички. Но повечето. Както каза колегата, ако си седят и си пият тука по морето НЕМАТ ПРОБЛЕМИ. С което всъщност потвърждава моята, а не своята теза.
Те по тая причина само в една дискотека в софия имате седем убити деца, смазани от тълпата.
Докато тука седем са сигурно общо убитите за две години въобще.
Ай, че ше ми загори рибата
Сондьор,
Извинявай, но аз не изявявам голям мерак да спорим с тебе. Ако можеш да направиш нещо по трагедията, направи, аз мисля, че само можем да си извадим правилната поука.
Да, Митьо очите има два случая да е убивал заради проблем в дискотека, доколкото знам .
Ама това е не щото е с бургазлии и щото манталитета е такъв или че някой е скачал на Митьо, а щото тва си е Митьо и той където и да е ще си ги има тея случаи.
Нищо не идеализирам, но проблемите си идват от Софийския манталитет - по разпространения и по - долнопробния.Софиянци обожават да се пререждат. Да се правят на тарикати. Да се карат и да доказват кой е по - силния.
Не всички. Но повечето. Както каза колегата, ако си седят и си пият тука по морето НЕМАТ ПРОБЛЕМИ. С което всъщност потвърждава моята, а не своята теза.
Те по тая причина само в една дискотека в софия имате седем убити деца, смазани от тълпата.

Сондьор,
Извинявай, но аз не изявявам голям мерак да спорим с тебе. Ако можеш да направиш нещо по трагедията, направи, аз мисля, че само можем да си извадим правилната поука.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Като чух новината направо онемях
Такова брутално убииство ... И веднага се сетих колко пъти е имало такива случай които по огромна случайност , не са завършвали фатално . Когато бях във Велико Търново студент бяха пребили жестоко няколко циганина в общежитията . Единия беше в кома до колкото знам - най-тъпото е че тва циганче беше супер редовно , но ... беше гледал някаква к**ва и ... Не ми се говори , че лошо ми става от такива неща - причината е ЗАКОНЪТ . Кой от участниците в такива мелета е осъден ? На едно момче на 19-20 години му откъснаха далака - осъдени - няма.Медиите - глупаците от БТВ само споменаха , че мом4е е пребито до смърт и толкова.Сега да видим дали ще има наказани или пак ще има жестоко осъдени на УСЛОВНИ присъди.
Ще ми се студентдки град дане изглежда така и тъкмо да започна да ви опровергавам и се сетих за една случка от преди месец - Тъкмо се бях върнал от Ирландия и отидох на дискотека.Отидох в най-гъзарската в студения град , щото там познавах охраната и вътре всичко беше наред.Отидох после да изпратя едно моми4е и на връ6тане в рамките на 500 метра подминах 3 сбиваня .Ебахти само в рамките на 5 минути видях 3 компании да се ритата на разли4ни места.За тва гледам да ходя където познавам някой и да съм в по-голяма компания иначе НАВСЯКЪДЕ ме гледат на кръв , даже и в родното ми място.Все се намира някой да го хване яд че съм с някоя кучка или че съм си поръчал бутилка уиски ... За сега спасението е единствено в тва - голяма компания или връзки с охраната.Единствено тогава мога да съм спокоен , че ще изкарам добре ...

Ще ми се студентдки град дане изглежда така и тъкмо да започна да ви опровергавам и се сетих за една случка от преди месец - Тъкмо се бях върнал от Ирландия и отидох на дискотека.Отидох в най-гъзарската в студения град , щото там познавах охраната и вътре всичко беше наред.Отидох после да изпратя едно моми4е и на връ6тане в рамките на 500 метра подминах 3 сбиваня .Ебахти само в рамките на 5 минути видях 3 компании да се ритата на разли4ни места.За тва гледам да ходя където познавам някой и да съм в по-голяма компания иначе НАВСЯКЪДЕ ме гледат на кръв , даже и в родното ми място.Все се намира някой да го хване яд че съм с някоя кучка или че съм си поръчал бутилка уиски ... За сега спасението е единствено в тва - голяма компания или връзки с охраната.Единствено тогава мога да съм спокоен , че ще изкарам добре ...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз в едно се уверих - ДЗВЕРА все иска да е отгоре - кога ли ще го сецне кръста.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Мутрите са отделна случка, колега.
Сондьор,
Просто спри щото се излагаш

Те са мутрите са друго, те проблеми не създават.
Ето, загледай се и ще си отговориш кой има комплекс, сам захвана темата за София

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Zapa написа:чалга, алкохол със съмнително качество, студ. град.....мммм ми това ако не е бъдещето и цвета на българската нация и общество
Не ти е виновна нито чалгата нито алкохола.Алкохола си е добър , ако имаш кинти за да си купиш такъв , а чалгата ако си я слушала се пее за ЛЮБОВ И КУПОН . Никъде не се пее за агресия - застреляай негъра,идем от гетото - такива лайна НЯМА . Самите мелодии са отпускащи , а не рок или метъл на който да скачаш като луд (нищо против тази музика , просто като я слушам се кефя но и ми вдига адреналина).
Та има друга причина - станалото нормално да се хвалиш кой си бил и какъв мъж си бил.Аз се имам за нервак , но за 10 години по дискотеки НИКОГА не съм се збивал.Много пъти съм се здърпвал с някога , но никога не съм се бил по дискотеки , а аз ходя минимум 2 пъти седми4но на диско ... На никого (почти) не съм мълчал , просто винаги търся другия начин и може би имам късмет не знам.Не искам и да се бия , защото после ще търся човека по тъмното - такъв си ми е характера , за тва гледам да не се замесвам.Но е и истина , че понякога няма на къде .
А да се върна на медиите - когато се стъпкаха децата в червило - стана най-големия медиен скандал - 1 месец се говори за тва.Сега когато напълно съзнателно , еднно мом4е е ритано до смърт - 30 секудни и толкова

ПС:ще помоля всички да се въздържат от пускането на емоут икони с усмивки - видях вече няколко такива в темата , а тя във никакъв скучаи не е весела.
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5