Да излезеш на дискотека и ....
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Да излезеш на дискотека и ....
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Същата новина, но в друг сайт. Поздравявам ви с коментарите по-долу... честно казано има много истина в някои от тях... 

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Еми...отишъл на дискотека...сбили се...кой знае къде са му ударили главата. Аз затова по Студентски гледам да не ходя на дискотека - не само се наглеждаш на най-простия български народ, не само за колата ме е страх, ами и подобни изцепки са често срещани - сбивания за "кой ми стъпи в локвата повръщано/пот"
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Мир на праха му! Преди известно време бях пуснал тема за "хората" обитаващи Студентски град, за това как според мен са толкова деградирали от всяка гледна точка на нормалния човек, но доста хора тогава решиха да ми опонират в темата. Несъм посещавал дискотеките в Ст. град, мислех скоро да отида, но вече няма как да стане, да се бутам с паплач която не зслужава дори и най-малката толерантност.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ами...
1. Живях в блока на полицията. 10-ти блок, студентски град. 7-мо РПУ.
Крадец обра всички стаи на първия етаж на блока, по 2 на вечер в продължение на седмица и полицията нищо не можа да направи, въпреки че й връчихме пълно описани на крадеца и на няколко пъти замалко да го хванем и им указвахме посоката, в която е избягал. Те не го гонеха де, нито даже завъртаха по една радиостанция.
2. Зад същия блок(на седмо РПУ) имало наръган човек. Домакинът алармирал полицията, тя не реагирала. След около час дошла линейка и човекът умрял в Пирогов. Тогава цъфнала и полицията, като се направили, че за пръв път чуват за случая.
3. Кво да ви говоря. Тва е зона свободна от ядрено оръжие и полиция.
ДОСТА Е ТЪПА версията, че проблемите идват от хора в студентски град. Те не познават никой и отиват да се забавляват.
Три пъти съм ходил там на дискотека. Два пъти имаше проблеми.
Един път с група софийски бабаитчета, които дърпаха момиче.
Втория път... С двама възрастни господа с костюми и куфарчета... И охраната им, също с костюми. Те влязоха там и буквално изритаха всички от един ъгъл, където на скрито и шумно да седнат господата.
Според мен, беше наркосделка.
Само че аз първоначално не видях това, а видях как един засукан за чантата изхвърля приятелката ми от масата, където седеше.
Отидох да "протестирам" и доста прилично ме наритаха...
Хубуу, че само толкоз...
Случката е в 33, зад полицейското.
Та не обвинявайте студентчетата... Редко некой студент ше ходи и ше гърми с пушки и ракети. Потърсете вината предимно на други места... Включително и във "домакинското" поведение.
1. Живях в блока на полицията. 10-ти блок, студентски град. 7-мо РПУ.
Крадец обра всички стаи на първия етаж на блока, по 2 на вечер в продължение на седмица и полицията нищо не можа да направи, въпреки че й връчихме пълно описани на крадеца и на няколко пъти замалко да го хванем и им указвахме посоката, в която е избягал. Те не го гонеха де, нито даже завъртаха по една радиостанция.
2. Зад същия блок(на седмо РПУ) имало наръган човек. Домакинът алармирал полицията, тя не реагирала. След около час дошла линейка и човекът умрял в Пирогов. Тогава цъфнала и полицията, като се направили, че за пръв път чуват за случая.
3. Кво да ви говоря. Тва е зона свободна от ядрено оръжие и полиция.
ДОСТА Е ТЪПА версията, че проблемите идват от хора в студентски град. Те не познават никой и отиват да се забавляват.
Три пъти съм ходил там на дискотека. Два пъти имаше проблеми.
Един път с група софийски бабаитчета, които дърпаха момиче.
Втория път... С двама възрастни господа с костюми и куфарчета... И охраната им, също с костюми. Те влязоха там и буквално изритаха всички от един ъгъл, където на скрито и шумно да седнат господата.
Според мен, беше наркосделка.
Само че аз първоначално не видях това, а видях как един засукан за чантата изхвърля приятелката ми от масата, където седеше.
Отидох да "протестирам" и доста прилично ме наритаха...
Хубуу, че само толкоз...
Случката е в 33, зад полицейското.
Та не обвинявайте студентчетата... Редко некой студент ше ходи и ше гърми с пушки и ракети. Потърсете вината предимно на други места... Включително и във "домакинското" поведение.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
D3BEP написа:Та не обвинявайте студентчетата...
Аз немога да различа кой е студент и живее там в общежитие и кой е дошъл от съседния квартал.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Лека му пръст на момчето
Дано тези които са сторили това нещо да си получат заслуженото!!!

Дано тези които са сторили това нещо да си получат заслуженото!!!

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Веселин|Василев написа:D3BEP написа:Та не обвинявайте студентчетата...
Аз немога да различа кой е студент и живее там в общежитие и кой е дошъл от съседния квартал.
Причината там да е така е голямата нужда и нищожното присъствие на полицейска сила, ред и законност. В тея дискотеки охраната е инструктирана да допуска своеволията на "свои хора", разбирай мутри. Виждал съм го. Полицията е като на гости... Момичета и алкохол бол... И съответно има "случки".
Ама не е причината в дивите селяни, а в дивия хаос, който отърва на някои.
Без да говорим ,че това не е първото убийство и ако това е случайно, то да ви кажа, че е имало ред застрелвания... Обикновенно с незаконно оръжие. Което не се купува от университета.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Странен свят. За съжаление много младежи започнаха да ходят на дискотека, за да се сбият. Наблюдава се масова комплексарщина и тя ескалира в някакво доказване на сила пред даден индивид от женски род...
Аз съм на 20 и честно казано ми е писнало да ходя на дискотеки. Предпочитам да си стоя в нас или в някакво кафе от колкото да ходя да се "забавлявам". Първо си мисля на тоя с таксито как да му кажа да кара по-нормално, после се чудя оня от гардероба като си оставя якето дали ще ми даде същото в състоянието, в което съм му го дал със същите неща по джобовете. После може да ме издразни някой въшльо, който гледа по особен начин приятелката ми все едно иска да и каже нещо...
Е аз нали отивам да се забавлявам...
Както всичко останало и дискотеките се комерсиализираха и е нормално охраната да гледа избирателно върху това и да защити "човека с парите"...
А в интерес на истината грам не разчитам на полицаи и тем подобни униформени човечета. Съжалявам, че приспадам всички под един знаменател, но това са моите впечатления...
А иначе за момчето няма какво да кажа. То е материализирания резултат на всичко, което се случва в Студентски град...
Жалко, че така трябва да става, но е факт.
А аз лично никога не бих посегнал на живот. Даже трудно си обяснявам какво трябва да направи един човек, за да го убиеш. Както беше казал СКИСА: "Смърт се заслужава само, ако човека е причина за друга смърт".
Тъпа жалка несигурна държава сме и самосъзнанието ни е на един прост народ, който живее в някаква местност, в която всеки се бори да оцелее. Няма усмивки, няма позитивизъм... Злоба, завист, ненавист и крайния резултат е ясен...
Лека вечер...

Е аз нали отивам да се забавлявам...

А в интерес на истината грам не разчитам на полицаи и тем подобни униформени човечета. Съжалявам, че приспадам всички под един знаменател, но това са моите впечатления...

А иначе за момчето няма какво да кажа. То е материализирания резултат на всичко, което се случва в Студентски град...

А аз лично никога не бих посегнал на живот. Даже трудно си обяснявам какво трябва да направи един човек, за да го убиеш. Както беше казал СКИСА: "Смърт се заслужава само, ако човека е причина за друга смърт".
Тъпа жалка несигурна държава сме и самосъзнанието ни е на един прост народ, който живее в някаква местност, в която всеки се бори да оцелее. Няма усмивки, няма позитивизъм... Злоба, завист, ненавист и крайния резултат е ясен...

Лека вечер...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Доста време живях в Студ. град ... Честно казано мога да направя едно заключение ....Там повечето от хората отиваха с умисъл да се сбият на дискотека... Което е меко казано простотия... Незнам защо повечето ги избива на агресия като пийнат... Мене примерно ме избива на спор но не и на агресия ... И обикновенно спора приключва с бързо пребиваване в тоалетната и после съм като нов
... Както и да е...
Лично аз бях свидетел на подобна случка в Джим Бийм... Седя си на един бар и по едно време покрай мене прилита един човек... Скачат 2 компании и се сбиват жестоко... Толкова жестоко че се мятат по цялата дискотека... Около 20 човека някъде... Изведнъж незнам какво стана но взеха да се отдръпват и остана едно момче което падна на земята... И в същия момент гледам как 2ма хубостници да го ритат в главата с кубинки... Ама доста жестоко...С шутове... Подчертавам че участниците бяха дооостааа огромни ... Аз съм 186см висок а тия са с около половин глава сигурно над мене ....
Както и да е ... и момчето не мръдна повече... Бабаитите изчезнаха... И изведнъж искача един приятел... Който тръгва към момчето и се оказа че момчето си беше глътнало езика ...Успяха да му го извадят с няква лъжица ли незнам точно какво... Но със сигурност тоя случай щеше да приключи по същия начин както със злощастното момче...
За кражбите нямам думи... Лично мойта стая я бяха обрали докато спя унас с тогавашната ми приятелка... Взеха ми портфейла и телефона... Някои от нещата бяха разхвърлени в Дианабад....
Иначе лека му пръст на момчето... Но тоя Студ. град е станал няква пумия честно казано... Не ме кефи изобщо... Просто ги няма купоните които сме си правили навремето... Всичко е яко комерсиално... Хората там все повече немогат да си правят купона....

Лично аз бях свидетел на подобна случка в Джим Бийм... Седя си на един бар и по едно време покрай мене прилита един човек... Скачат 2 компании и се сбиват жестоко... Толкова жестоко че се мятат по цялата дискотека... Около 20 човека някъде... Изведнъж незнам какво стана но взеха да се отдръпват и остана едно момче което падна на земята... И в същия момент гледам как 2ма хубостници да го ритат в главата с кубинки... Ама доста жестоко...С шутове... Подчертавам че участниците бяха дооостааа огромни ... Аз съм 186см висок а тия са с около половин глава сигурно над мене ....
Както и да е ... и момчето не мръдна повече... Бабаитите изчезнаха... И изведнъж искача един приятел... Който тръгва към момчето и се оказа че момчето си беше глътнало езика ...Успяха да му го извадят с няква лъжица ли незнам точно какво... Но със сигурност тоя случай щеше да приключи по същия начин както със злощастното момче...
За кражбите нямам думи... Лично мойта стая я бяха обрали докато спя унас с тогавашната ми приятелка... Взеха ми портфейла и телефона... Някои от нещата бяха разхвърлени в Дианабад....
Иначе лека му пръст на момчето... Но тоя Студ. град е станал няква пумия честно казано... Не ме кефи изобщо... Просто ги няма купоните които сме си правили навремето... Всичко е яко комерсиално... Хората там все повече немогат да си правят купона....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
студ град е станал мега селото просто. Каквото на село такова и там. Дискотеките са точно със привичките от по селата, само дето там няма толкова много тунинговани москвичи, лади, голфове, трактори и комбайни защото просто са изместени от Софииските киселяци с МЛ-и Q7-ци и всякакви такива коли за параван. Факт е че редовно има сбивания, и че селските изцепки процъфтяват.
ПС както го написах и в днес.бг - Да знам че сега хората от провинцията ще ми се обидят но просто бъдете откровенни че селска дискотека без сбивания е като безалкохолен бар - нема такова животно

ПС както го написах и в днес.бг - Да знам че сега хората от провинцията ще ми се обидят но просто бъдете откровенни че селска дискотека без сбивания е като безалкохолен бар - нема такова животно

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Кво да ви кажа, просто по-голяма селяния от Студенски Град няма!Преди 2 месеца с 2-ма мой приятели много лошо се сбихме пред 33 с 2-ма 26-27 годишни мъже(буквално селяни - комплексари), а ние лапета на по 18-19г.И то цялата ситуация стана, че както си седяхме на бара тея 2-мата селяни едва или не ме прегазиха мене и веднага ги изкарахме и леко пострадаха. От вън стана бойно поле, ние ги биеме, изпокъсаха ми фанели, чантички абе мазало и стана като на футболен мач, толкова публика имаше, но никой не ни спира - страшен сейр.И от тогава съм си казал, че в Студенски град няма да ходя повече.Просто там е УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО НИ МИЖАВО! Сега като се сетя на какви сцени съм ставал свидетел, направо се плаша.Ужас направо и та докато не се вземат строги мерки - скоро пак ще има смърни случей, то е неизбежно.
Мир на праха на момчето!

Мир на праха на момчето!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5