За колко време свикнахте ?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За колко време свикнахте ?
От скоро имам книжка.Карал съм венто(на курсовете) преди да си зема БМВ.Та сега като се качих на машинката и се чувствам странно...не знам габаритите.Та вие след колко време свикнахте и изобщо имахте ли проблем.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
ьз ми беше доста лесно щот на село имах учебен москвич-голяма кола е тва ей , после курсовете на сеат и като цяло ми беше доста лесно да свикна все пак и москвето е с задно 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Бързо ще свикнеш с БМВ-то
и след това няма да може да свикнеш на нищо друго... Само бъди разумен шофьор и не прави глупости
Успех, и безаварийни км 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз съм имал случай докато карах е36, да се кача на друго е36 и все едно съм в съвсем различна кола. И ми е отнемало примерно 10-15 мин каране да се аклиматизирам.
С новата кола, имах сериозни проблеми с габаритите, но това е първия СУВ, който карам, но на втория ден, вече все едно си бях в е36-цата, и с паркирането свикнах и с габаритите по задръстванията и по тесните улички.
С новата кола, имах сериозни проблеми с габаритите, но това е първия СУВ, който карам, но на втория ден, вече все едно си бях в е36-цата, и с паркирането свикнах и с габаритите по задръстванията и по тесните улички.
Aз след една година все още не съм свикнал на дължината на багажника на Компакта. Предната ми кола беше Форд Орион и я паркирах на милиметри... сега ме е страх, понеже не виждам точно къде свършва багажника. Иначе предницата и радиуса в завой на Е36 са супер интуитивни, никакви проблеми.
Само на хубави коли да свикваме на габаритите.
Само на хубави коли да свикваме на габаритите.

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
liloff написа:Aз след една година все още не съм свикнал на дължината на багажника на Компакта

сори за офф-а, ма то тва си е дължина от където и да го погледнеш

С мойта бързо свикнах, щото рядко слизам от нея.. е, ествествено имаше 1 счупено странично огледало, 1 счупена броня и огъната врата в началото ( и всички тези поражения причинени от мен на други хора, то тоа БМВ-то издръжливо животно се оказа и му нямаше нищичко

Таааа,, ше свикнеш бързо, само сипвай бензин и се оглеждай на 8

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
първата ми кола беше Е32 и не знам как но просто ми пасна като ръкавица. Навсякъде съм я мушкал без никакви дертове, супер маневрени са тия баварски машини. 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
И аз се качих на Е36 прясна, прясна... Не знам колко време ми отне свикването с габаритите, на не беше много. Може би 3-4 седмици. Вдигни си по-нагоре седалката, да виждаш повече отпред, къде ти минава бронята. Ако разбира се ти е комфортно така. Аз карам доста вдигната. Назад...
още не знам много много къде съм, ма то се чува
Няма да се плашиш, първия месец и аз имах жулната броня на две-три места, една ниска сакция не видях покрай вратата, а на 4 тия... рузултата е в галерията
Ма това не е от непознаване на габаритите
Успокоих те, няма що... 

Няма да се плашиш, първия месец и аз имах жулната броня на две-три места, една ниска сакция не видях покрай вратата, а на 4 тия... рузултата е в галерията

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Аз си мисля 4е е относително свикването всмисъл при всеки е разли4но,още пове4е като новобранец щее потрудни4ко,отдавай поголямо внимание и да нети пука,без паника ламарини се оправят ти да си добре
Аиий много безаварийно каране.

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Re: За колко време свикнахте ?
vanus написа:От скоро имам книжка.Карал съм венто(на курсовете) преди да си зема БМВ.Та сега като се качих на машинката и се чувствам странно...не знам габаритите.Та вие след колко време свикнахте и изобщо имахте ли проблем.
Аз от мерцедес 200д модел '80 и хоп на бавареца, така че проблеми нямаше. А иначе внимавай с педала на газта

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: За колко време свикнахте ?
miroslav4ev написа:А иначе внимавай с педала на газтаи завоите зимата
Особено на бързите 18ски