Криза ли- чушки криза!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2008, 11:41

D3BEP написа:Bogat - Beden, ти те гледам че я четеш таа тема.. .Я му кажи на колегата кво работят навънка хората с висше, че тука ... некви басни...
Ами да ти кажа,много хора ги спира това да излязат,че не им се миело чинии или тоалетни.Странното е ,че това е малко пубертетски синдром на американският екщън,всички се имаме за ВИП(колко е обичана тая дум тук в БГ :mhihi: )Аз лично доживях да видя как руса красавица чисти тоалетна в Молл в собствената си развита богата държава..Също и как красиво нежно интелигентно момиче ,почти завършило за инженер,преди да почне стажа си в Bang&Olufsen ,работеше яко в оранжерия...Секси гледка като шляпа из калта с гумените бАтуши :lol: Ходи си на бач с колело,шото нема кинти за кола,баща и е доста заможен,ама не дава.. ;) Но в обши линии е ясно,че отнякъде трябва да се почне..Може никога да не си работиш по специалността,но като стоиш достатъчно време и научиш перф. езика ,нормално е да си устроиш адекватен стандарт на живот.Дори да се получи така ,че да печелиш по-малко ,отколкото би могъл в БГ,се компенсира от това ,че живееш в чиста страна с чиста природа ,закони и работеща държавна машина(за гражданите :!: )Май се отплеснах :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2008, 11:50

Не говорим за това, то е съвсем друга тема, и аз съм продавал по цяло лято вестници на плажа - разнос в жегата.
Идеята беше свежият фронт - опит, така желан у нас, с който се завръщат нашите кадри от негостоприемната чужбина :) .
Който според мен е некъде в мечтите.

Сега, колегата - Сондьор не го знам. В предната тема се направи на банкер. Инжинер е човека, изглежда за некакви платформи или нефтени сонди говори. Не знам доколко е мениджмънт, доколко себеотрицание и какво е точно, но определено му е грешна представата, че болшинството излезли навън, са завършили минногеоложкия с отличие :)
Да, има специфични кадри, които са еднакво търсени навсякъде. Но не са те "гръбнака" на емиграцията, а случайно изключение, по - скоро.

Сондьор, виж кво ти казват хората...
Таз държава е чудесна.
Като имаш добри идеи, реализирай ги и държавата ше цъфне и ше върже.
Нема кой да ти попречи, ако си способен, докажи го!
Тука е държава на способните...

Почвай да копаш за нефт във бургаския залив...

Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Дек 2008, 12:01

D3BEP написа:Не говорим за това, то е съвсем друга тема, и аз съм продавал по цяло лято вестници на плажа - разнос в жегата.
Идеята беше свежият фронт - опит, така желан у нас, с който се завръщат нашите кадри от негостоприемната чужбина :) .
Който според мен е некъде в мечтите.

Сега, колегата - Сондьор не го знам. В предната тема се направи на банкер. Инжинер е човека, изглежда за некакви платформи или нефтени сонди говори. Не знам доколко е мениджмънт, доколко себеотрицание и какво е точно, но определено му е грешна представата, че болшинството излезли навън, са завършили минногеоложкия с отличие :)
Да, има специфични кадри, които са еднакво търсени навсякъде. Но не са те "гръбнака" на емиграцията, а случайно изключение, по - скоро.

Сондьор, виж кво ти казват хората...
Таз държава е чудесна.
Като имаш добри идеи, реализирай ги и държавата ше цъфне и ше върже.
Нема кой да ти попречи, ако си способен, докажи го!
Тука е държава на способните...

Почвай да копаш за нефт във бургаския залив...

Поздрави!

Ма пич, кой ти говори за представи, ти беше писал нещо , че надали съм бил навън, а май ти никъде не си бил, може и от компа да не ставаш, може и от вас да не излизаш. къде на банкер съм се правил, имам неква обща култура.
Друго, само в БГ може да има мениджър на 25 години , никъде другаде, братле, Ако ще и да си докторска степен, тряя да минеш обучение, а то вкл всичко, примерно в банката почваш от касиер, или поща ше носиш. На всякъде е така, В сервиз от помощник монтьор , ше почнеш , после ше ми бъдеш, мениджър. Та само неми говори глупости че си разбрал нещата защото представата ти от живота се свежда до търсачката в нета.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Дек 2008, 12:09

Сондьора написа:Друго, само в БГ може да има мениджър на 25 години , никъде другаде, братле, Ако ще и да си докторска степен, тряя да минеш обучение, а то вкл всичко, примерно в банката почваш от касиер, или поща ше носиш. На всякъде е така, В сервиз от помощник монтьор , ше почнеш , после ше ми бъдеш, мениджър. Та само неми говори глупости че си разбрал нещата защото представата ти от живота се свежда до търсачката в нета.

Поздрави!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Търсачката в нета я ползвам предимно като проверявам ваши(вкл. твои) безумни твърдения. Иначе ,за твое съжаление, повечето неща просто са в главата ми приятел :)
Иначе е вярно, че работя на компютър, но не знам що си мислиш че опитът или годините ти са повече от моите :) Или че си разбрал нещо за мен.

Много лично го даваш, не знам дали си мениджър, но култура определено ти липсва. А тя също се придобива с опита.

Слушай сега.
Аз едн оне разбрах от твоите постове.
Каква е твоята философия и разиране по темата?

Пишеш некакви откъслечни и безмислени полуподигравателни коментари... Дано си голямата работа, но въобще не видях да участваш в темата освен с наливане на нерви.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Дек 2008, 12:10

Оф трябваше да събера персонала, колко съм изпуснал :shock: :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Дек 2008, 17:48

:OT:
D3ВЕР, нема а се засегаш :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Дек 2008, 20:06

мисля да заключвам темата :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Дек 2008, 20:27

рано е още за ключ

Предишна

Назад към Извън Темата