Криза ли- чушки криза!
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ами да ти кажа,много хора ги спира това да излязат,че не им се миело чинии или тоалетни.Странното е ,че това е малко пубертетски синдром на американският екщън,всички се имаме за ВИП(колко е обичана тая дум тук в БГD3BEP написа:Bogat - Beden, ти те гледам че я четеш таа тема.. .Я му кажи на колегата кво работят навънка хората с висше, че тука ... некви басни...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не говорим за това, то е съвсем друга тема, и аз съм продавал по цяло лято вестници на плажа - разнос в жегата.
Идеята беше свежият фронт - опит, така желан у нас, с който се завръщат нашите кадри от негостоприемната чужбина
.
Който според мен е некъде в мечтите.
Сега, колегата - Сондьор не го знам. В предната тема се направи на банкер. Инжинер е човека, изглежда за некакви платформи или нефтени сонди говори. Не знам доколко е мениджмънт, доколко себеотрицание и какво е точно, но определено му е грешна представата, че болшинството излезли навън, са завършили минногеоложкия с отличие
Да, има специфични кадри, които са еднакво търсени навсякъде. Но не са те "гръбнака" на емиграцията, а случайно изключение, по - скоро.
Сондьор, виж кво ти казват хората...
Таз държава е чудесна.
Като имаш добри идеи, реализирай ги и държавата ше цъфне и ше върже.
Нема кой да ти попречи, ако си способен, докажи го!
Тука е държава на способните...
Почвай да копаш за нефт във бургаския залив...
Поздрави!
Идеята беше свежият фронт - опит, така желан у нас, с който се завръщат нашите кадри от негостоприемната чужбина

Сега, колегата - Сондьор не го знам. В предната тема се направи на банкер. Инжинер е човека, изглежда за некакви платформи или нефтени сонди говори. Не знам доколко е мениджмънт, доколко себеотрицание и какво е точно, но определено му е грешна представата, че болшинството излезли навън, са завършили минногеоложкия с отличие

Да, има специфични кадри, които са еднакво търсени навсякъде. Но не са те "гръбнака" на емиграцията, а случайно изключение, по - скоро.
Таз държава е чудесна.
Поздрави!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
D3BEP написа:Не говорим за това, то е съвсем друга тема, и аз съм продавал по цяло лято вестници на плажа - разнос в жегата.
Идеята беше свежият фронт - опит, така желан у нас, с който се завръщат нашите кадри от негостоприемната чужбина.
Таз държава е чудесна.
Поздрави!
Ма пич, кой ти говори за представи, ти беше писал нещо , че надали съм бил навън, а май ти никъде не си бил, може и от компа да не ставаш, може и от вас да не излизаш. къде на банкер съм се правил, имам неква обща култура.
Друго, само в БГ може да има мениджър на 25 години , никъде другаде, братле, Ако ще и да си докторска степен, тряя да минеш обучение, а то вкл всичко, примерно в банката почваш от касиер, или поща ше носиш. На всякъде е така, В сервиз от помощник монтьор , ше почнеш , после ше ми бъдеш, мениджър. Та само неми говори глупости че си разбрал нещата защото представата ти от живота се свежда до търсачката в нета.
Поздрави!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:Друго, само в БГ може да има мениджър на 25 години , никъде другаде, братле, Ако ще и да си докторска степен, тряя да минеш обучение, а то вкл всичко, примерно в банката почваш от касиер, или поща ше носиш. На всякъде е така, В сервиз от помощник монтьор , ше почнеш , после ше ми бъдеш, мениджър. Та само неми говори глупости че си разбрал нещата защото представата ти от живота се свежда до търсачката в нета.
Поздрави!

Търсачката в нета я ползвам предимно като проверявам ваши(вкл. твои) безумни твърдения. Иначе ,за твое съжаление, повечето неща просто са в главата ми приятел

Иначе е вярно, че работя на компютър, но не знам що си мислиш че опитът или годините ти са повече от моите

Много лично го даваш, не знам дали си мениджър, но култура определено ти липсва. А тя също се придобива с опита.
Слушай сега.
Аз едн оне разбрах от твоите постове.
Каква е твоята философия и разиране по темата?
Пишеш некакви откъслечни и безмислени полуподигравателни коментари... Дано си голямата работа, но въобще не видях да участваш в темата освен с наливане на нерви.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мисля да заключвам темата 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори