Абе пи40ве искам да попитам нещо...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Абе пи40ве искам да попитам нещо...

Мнение от Тоо Cool » 21 Дек 2004, 20:51

Бе значи или аз сьм най-смотания шофер или не знам...Та вьпроса ми е-защо като е сега преди малко карах колата навьн-на шибания сняг, задницата ПОСТОЯННО искаше да е отпреде и просто на ебати кьсмета не се ударих някьде, а още повече още като трьгнах се завьртях на 180 градуса и добре, че шофера на 204 успя да спре(ако не беше спрял-чао Е-36, здравей....... :( )
Дали защото сьм с едни зимни гуми дето са принципно още с мустаците на тях ама произведени 98-ма или пьк щото карам с джанти за Е-34.Да не би на колата нещо да счупено и да се вьрти така нон стоп.Видях доста БМВ-та днес на пьтя та реших че само аз го имам тоя проблем..... :( :( :( Моля ви дайте някакьв акьл щото сьм решил утре да си прибера колата в платен закрит гараж и да я изкарам като се оправи времето и лайняния сняг изчезне!!!! :evil: :evil: :evil:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 21 Дек 2004, 22:00

Хората на това му викат супер як фън бе, ти к'во си се затормозил толкова 8) .

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

......

Мнение от Тоо Cool » 21 Дек 2004, 22:29

Ебати фьн-а :evil: Аз не можех да карам с повече от 30 км. без колата да иска да вьрви настрани а колите около мен си вьрвяха с доста повече и не им се вьртеше ама никак.....Явно гаража е решението...Ама майната му на снега-сега тихо(рейсче), а като се разкара гадостта- :twisted: :twisted: :twisted: !!!
Евала на всички дето могат да си карат BMW-тата с нормална скорост без да им се носи мнооооого задницата-аз явно не сьм от тях :( :( :( Е аре да не ви занимавам пове4е с моите неволи.Весела Коледа!!! :D
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Дек 2004, 22:31

Потегляй максимално плавно и забрави рязко натискане на газта, не карай все едно си на сухо, като поднесе дупето в ляво въртиш на ляво и обратно за да коригираш, незнам дали съм обяснил добре ама.... :confused: :roll: ,а ако мислиш че проблема не е в теб, ходи да ти видят окачването. Друго не се сещам ;)

Аууу добре че си поправих мнението, че като видях ква глупост бях написал :uups: :uups: :uups: , добре че ludiagsm се изказа по въпроса, та да се замисля! :)
Последна промяна Dimo на 22 Дек 2004, 8:58, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от Добрия » 21 Дек 2004, 23:20

Пич, ако гумите ти наистина са набор 98 - нормално е да се суче като мадама. Преди 4 години с 316 с летни гуми не можах да излезна от паркинга, а при тебе е същото. Една зимна гума може да се кара 3-4 сезона максимум и е за боклука. Сложи читави и карай по-леко и няма да имаш грижи.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 21 Дек 2004, 23:21

На много ниски обороти до към 1000 и висока предавка , засуче ли задника връщаш газта ... аз се суках нарочно ама ми е кеф :P
May the BMW force be with you!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 22 Дек 2004, 0:02

BMW8 написа:Потегляй максимално плавно и забрави рязко натискане на газта, не карай все едно си на сухо, като поднесе дупето в ляво въртиш на дясно и обратно за да коригираш, незнам дали съм обяснил добре ама.... :confused: :roll: ,а ако мислиш че проблема не е в теб, ходи да ти видят окачването. Друго не се сещам ;)

тренираи на някои полигон и после като свикнеш ще ти хареса ,но заради подобни постинги а и по сериозни жалби до производителя BMW запо4наха да произвеждат на широкия пазар все по- ''куци коне '' добре че все още съществува М-серията

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 22 Дек 2004, 0:15

По това което пише ми се струва , че плаче за нови гуми.. Това ще да му е проблемацията :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 22 Дек 2004, 0:54

:OT: Това за "куците коне" и мен ме дразни ама ако може да попитам от коя година започват да ги спъват защото съм виждал Е39 не М което да върти доста добре дупето на сухо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Дек 2004, 12:50

Караш с плавно натискане на газта, плавно въртиш волана... когато усетиш, че колата поднася завърташ гумите да сочат посоката която искаш да се движи и леко връщаш газта ( двигателя действа като спирачка и колата се изправя ) или контролирано подаваш газ и минаваш цялата улица с вратите напред, но внимавай с бордюрите, че все ги слагат не там където трябва :) За първи дни на сняг, мога да кажа, че няма такъф кеф...

п.с. аз съм летни и ора като трактор ;), ама и шпера май ми помага доста
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Дек 2004, 13:20

1. Гумите - стари са тия реколта '98, дори да имат супер грайфер. Особено кофти става, ако имаш шпер, щото задницата тръгва настрани бързо като няма сцепление. Добре е и гумите да са напомпани равномерно ;)
2. Задкормилно устройство - ако не си карал кола със задно на сняг досега или караш тази отскоро, може да нямаш добро усещане за педала на газта. В комбинация с лошите гуми - лошооо :confused:
3. Нещо разбито по задното окачване (например тампони на носача). Сходимостта на колелата отзад се променя при потегляне, което в комбинация със снега и лошите гуми - лошоооо :confused:

На първо четене това ми хрумва... Иначе нре мога да му се нарадвам на тоя сняг, много е забавнооооо :twisted:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 22 Дек 2004, 13:54

аз пък имам обратния проблем: ако искам да направя обратен завой (движа се с малка скорост), навивам волана пълен ляв и едновременно с това давам газ- колата върти задните гуми, ама неще да се усуче качествено :confused: , иначе ако трябва да влеза в завой с вратите напред нещата си стават екстра :mhihi:
let the BMW be with you

Потребител
Аватар

Мнение от pako_we » 06 Яну 2005, 18:52

Абе пичовете извинявайте че задавам този въпрос тука ама ще можели някой да ми каже:Колко гори една M3-286 коня към 95-96 год. градско без да се настъпва много много? :?: 10x

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Яну 2005, 13:42

еми пич аз сам с 325, 193 + 20 коня и градско ми харчи 15/100 :shock: без значение от карането / е не непрекъснато в 6500 оборота :uups: /,
та прецени сам... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от pako_we » 07 Яну 2005, 21:49

Мдаа то по-добре да си взема енда 320 и да си и напраа тунинг на двигателя.Предобивам представа колко горе-долу харчи една М3,но все пак исках да попитам.Аз скоро 6те си взимам кола и мисла да е 320.Разхода на една 320 е към 10 на 100.В София каде мога да си направя тунинг на двигателя.6тот знам много за вън6ен тунинг но не и на двигателя някои ако знае да казе.Примерно 4ип тунинг,колянов вал,цяла ауспухова система турбо и др.

Следваща

Назад към E36