Нов шамар! ЕС ни отряза 220 милиона евро.
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Bogat-Beden, както се казва, всеки народ заслужава управниците си.
Така че ако искаш да гласуваш за Обама или Меркел, иди да живееш в Щатите или Германия.
Доколкото виждам, живееш в България.
И със сигурност ти е криво, че Ахмед Доган е този, от когото зависи почти всяко по-сериозно държавно решение.
А Ахмед Доган е това, което е, не заради българските турци, а заради хората, които намериха оправдание да не гласуват.
Така че за когото има, за него гласувай.
Ако не ти харесва никой, кандидатирай се ти - имаш тази възможност, за разлика от преди 15 години.
Ще ти кажа и още една умна мисъл:
"Имаш ли желание - намираш начин, нямаш ли желание - намираш оправдание."
Според мен негласуването трябва да се наказва с глоба или обществено полезен труд.
Така че ако искаш да гласуваш за Обама или Меркел, иди да живееш в Щатите или Германия.
И със сигурност ти е криво, че Ахмед Доган е този, от когото зависи почти всяко по-сериозно държавно решение.
А Ахмед Доган е това, което е, не заради българските турци, а заради хората, които намериха оправдание да не гласуват.
Ако не ти харесва никой, кандидатирай се ти - имаш тази възможност, за разлика от преди 15 години.
Според мен негласуването трябва да се наказва с глоба или обществено полезен труд.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Нещастният скапан фес и той е бил ДС май. А много много не се шуми около това кой всъщност е тоя мръсен турчин. Никой не е чувал за атентата на нелегалната организация, в която е участвал. И текстовете на разпространяваните им листовки никой не ги помни. Как са ми омръзнали тия всичките, не е истина - забрадени, с фесове, мангалите... ауу... думи нямам.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ахам,ясно..Доган виновен,всичко друго е цветя и розиGeorgieff написа:Bogat-Beden, както се казва, всеки народ заслужава управниците си.

П.С. В Германия ми се живее,ма не го шпрехам швабския,а за ЮСА опитах,ама ме резнаха с визата-"пътеншъл имигрънт" съм бил,май май не са покарали с последния дъжд..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
Само един от проверяваните от Европейската комисия 35 проекта по програма ФАР е изпълнен коректно, а два са със забележка "това да не се повтаря".
Всички останали са с груби нарушения на процедурите. Затова ЕК отне 220 млн. евро на България и постави под условие още 34 млн. евро по сключени вече договори. Това стана ясно от писмо на шефа на Генерална дирекция "Разширяване" Майкъл Лий до националния ръководител по еврофондовете Димитър Ивановски.
Става дума за нагласени търгове, за назначаване на неподходящи хора в тръжните комисии, за необяснимо протакане на процедурите, за лош контрол и липса на поправителни мерки и наказания.
Така ЕК отговори с фрапиращи примери на критиките на български министри и депутати от БСП, че не е мотивирала достатъчно ясно решението си и не е отчела усилията на страната.
Няма такава наглост като на този триумвират, дето сами си го избрахме и агент Гоце го роди. Тези, дето не гласуваха, също помогнаха много да ни управляват толкова нагли и крадливи управници. Така че май няма на кого да се сърдим, освен на себе си.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
съжалявам-не гласувам ако нема за кой....!!! тоя номер с най-малкото зло не ме кефи и го пропускам. ако реша ,че има за кой -ше ида....
- Azrail
- UFO Pilot
-
SKISA написа:съжалявам-не гласувам ако нема за кой....!!! тоя номер с най-малкото зло не ме кефи и го пропускам. ако реша ,че има за кой -ше ида....

MORE BEER!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ДА, те щото ЕС са някакви тъпи там хванати от шубрака и не знаят че 90% от фондовете ще отидат за мерджани и вили... а дори има хора които искат да стачкуват за нови далаверски мерджани

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:съжалявам-не гласувам ако нема за кой....!!! тоя номер с най-малкото зло не ме кефи и го пропускам. ако реша ,че има за кой -ше ида....
Ти не гласуваш, както и 44% от българските избиратели.
За Доган винаги гласуват твърда бройка хора - през 2005 година са били 467400 гласа или 14.07 % - там няма негласуващи.
Общият процент гласували са 55.76% от всички имащи право на глас.
Тоест, колкото повече хора гласуват, толкова по-малък процент ще вземат малките партии, включително ДПС.
Всички виждаме вече втори мандат как Доган доста видимо забогатя - сараи, яхти, без охрана не се движи, на работа не ходи.
За да го кажа по-ясно - ако бяха гласували повече хора, неговото влияние щеше да е значително по-малко. Догодина има отново избори, помислете пак дали да гласувате.
Просто малко размисли по темата с цел да провокирам дискусия.
Нищо лично.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Georgieff написа:-
Е значи къв е извода....
На политиците винаги им трябва един келеш на изборите.
Доган, малчуган, Атака, батака....
Ще ни плашат с него, и....
За да не му се дава влияние, всички вкупом ше гласуваме за некой друг... По - малкото зло...
И накрая... пак ше избираме който трябва.
Значи, просто трябва да намерят преди всички избори един келеш и да му регистрират партия. И ще имат гласоподаватели.
Такива, дето не биха гласували за тях, ама не харесват келеша...
Вижте, колк ое просто и как ги разконспирирахме.
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4