Стопер (смахната овчарка)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Стопер (смахната овчарка)

Мнение от acer » 04 Дек 2008, 22:17

Чух, че има някакви ел стопери за кучета. Овчарката не спира да скимти и ще я гръмне накрая баща ми, послушно куче, ама мнооого скимти и то на инат. Някви идеи?? :help:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Дек 2008, 22:23

Да заведеш кучето на лекар и да установиш защо скимти...надали е от щастие...за втори път го чувам тоя израз "ще го гръмне/гръмна това куче" ...ми за кво си го взел като ще го гръмнеш?
И ти ли като си ревал с памперси баща ти ти е опирал дулото на пистолета в главата? :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 04 Дек 2008, 22:25

(човече дето си пръска главата с пистолет или там каквото набара) :idea:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 04 Дек 2008, 22:36

Acer докато имах Дого, беше същата ситуация - куче слънце, обаче, нещо ако не му е кеф, застава по средата на стаята и почва да скимти. Накараш го да изпълни някоя команда, примерно - седни, изпълнява безпрекословно, обаче като му писне, продължава да си седи, ама скимти скимти. Съседите се бяха видели в чудо. И аз и съседите ми се бяхме видели в чудо.

Разпитвах какви ли не лекари и специалисти и никой не успя да ми каже някакво решение. Взех да ровя в нета. Намерих това, за което говориш. Не се казваше точно стопер, и си го поръчах от ebay. Има два вида уреди, поръчах си и двата. Единият е с някакъв ултразвук, а другият е с електрошок. Ултразвуковото устройство нямаше абсолютно никакъв ефект, затова за него росто няма да ти разказвам.

Нещото с елестрошок представлява кондензатор с два шипа, което се вързва като нашийник на кучето и като усети определени вибрации - примерно от лай или от скимтене, му пуска слаб ток. Идеята е, че ако комбинираш това с команда "тихо" или нещо подобно, можеш да научиш кучето си да не лае.

Колега, искам да те помоля най - искрено -Не причинявай това на кучето си! Този уред беше една от причините да се разделя с едно същество, което обожавах и да направя нещо, което никога не съм предполагал, че ще ми се наложи! Наистина!

Уредът все още се намира някъде у нас, но не бих ти го дал, за да го сложиш на кучето си! Намери друг начин, прояви търпение, ако щеш го прати някъде на село да си скимти...каквото и да е, но не прави това с кучето си!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Дек 2008, 22:37

Най-вероятно скимти от любов ;)
Моя дивак не се свърта на едно място,направо ме расипа да му сменявам каишките.
Има разгонени кучки и това е направо разцепва синджира.
Ако не успее да се измъкне и да избяга вие цяла нощ и на комшиите им се ебава съня яко :mhihi: Сутрин ме гледат много накриво :shock:
Чак една ми вика,ма да вземеш някакви мерки това онова...
Аз я питах дали не иска случайно да спи при него та да не вие :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Дек 2008, 22:39

Баща ми като си дойде от работа и кучето умира от радост и иска да излезне, нетърпливо и скимти дразнещо. Аз на кучето нищо няма да му направя, баща ми пък е манияк на тема кучета и доста е грижлив, ама обича всичко да му е по неговому. Перфектно куче, тартор, ама ще го пусне в гората заради това скимтене. ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 04 Дек 2008, 22:53

има нужда от плътски удоволствия ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Дек 2008, 23:43

E, к**ва ли да му намера баси, да блъска там... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 05 Дек 2008, 11:28

Тва че ти блъскаш,не значи че и кучето тряя блъска :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 05 Дек 2008, 11:37

Проверете дали няма трън в някоя лапа. Обезпаразитете го !!! И ако не, то значи теб не те обича и се кефи на баща ти повече :lol: :lol: :lol:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 05 Дек 2008, 11:59

Има и електрошокове с дистанционно и много степени,но в неопитни ръце множе да причините невъобразими щети на кучето и неговата психика!!! Както писа по-горе колега имал досег с подобно устройство НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙТЕ!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Дек 2008, 13:16

acer написа:Баща ми като си дойде от работа и кучето умира от радост и иска да излезне, нетърпливо и скимти дразнещо. Аз на кучето нищо няма да му направя, баща ми пък е манияк на тема кучета и доста е грижлив, ама обича всичко да му е по неговому. Перфектно куче, тартор, ама ще го пусне в гората заради това скимтене. ;)

ми извеждайте го от време на време :mhihi: , туко виж си намери нещо..., кучето се кефи просто, и му се разхожда, и те стрелкат пички :mhihi:

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 05 Дек 2008, 16:32

Моето куче го разхожда дядото всеки ден! Ако два дена не е излизало по гората, чупи прозорците от лай и скимтене! :confused:
Породата е Хъски. А преди имах Кавказка овчарка на която пък не и чувахме гласа но и да не я доближаваш ако не те познава..

Назад към Извън Темата