Правя реклама на Камор
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Правя реклама на Камор
Предстоеше ми редовен сервиз смяна масло и филтри, и след препоръката на Жоро Пенчев, отивам при бате Росен, в един сервиз, няма значение да не стане верно реклама
. До тогава колата влизаше само в Камор, и Дару Кар - като беше съвсем нова. Сваля маистора филтъра за климатика и вика тоя не е сменян от както я имаш колата. Гледаме филтъра е така
след това сваля въздушен филтър. Вече стана смешно. Не стига че и той не се знае кога е сменян:
а са го сложили е така:
така че от тук на татък само в Камор ще ходя.
Наздраве.

след това сваля въздушен филтър. Вече стана смешно. Не стига че и той не се знае кога е сменян:
а са го сложили е така:
така че от тук на татък само в Камор ще ходя.

Наздраве.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
djordje написа:MaXimal написа:В Мкар има една малка част от сервиза в която можеш да гледаш през стъкло какво правят по колите... Дали да не ги карам вече само там да я вкарват?
в камор всички гледаме през стъклото
И в Дару Кар има същата част от сервиза , която се наблюдава през стъклото.
Затова използвайте сервиза на "Вари 2000" , там може да стоиш до колата и да наблюдаваш всичко което правят по колата.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Браво на Камор, ако това е истина... супер са...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
djordje написа:Плащал съм, купих я без сервизен пакет. Веднъж в Дару и 2 пъти в Камор я сервисирах.
А помниш ли дали после във фактурата пишеше "смяна на филтър" и какъв и ти да си го платил?
Huku написа:djordje написа:Плащал съм, купих я без сервизен пакет. Веднъж в Дару и 2 пъти в Камор я сервисирах.
А помниш ли дали после във фактурата пишеше "смяна на филтър" и какъв и ти да си го платил?
е са и ти. аз не помня кога съм правил последен сервиз, горе долу година-година и половина. даже и да са го сменили, виж как са го сложили.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series