Голяма дилема...

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Голяма дилема...

Мнение от viper » 04 Дек 2008, 13:25

Колеги, пред голяма дилема съм... Колите са ми много и започват да ми идват едни еретични мисли да продам бабата... :confused: Но пък от друга страна бабата си е бабата - качваш се и усмивката ти е до ушите... Дилемата идва май между практичността и мерака. Дайте акъл какво да правя!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Re: Голяма дилема...

Мнение от Gecallica » 04 Дек 2008, 13:52

viper написа:Колеги, пред голяма дилема съм... Колите са ми много и започват да ми идват едни еретични мисли да продам бабата... :confused: Но пък от друга страна бабата си е бабата - качваш се и усмивката ти е до ушите... Дилемата идва май между практичността и мерака. Дайте акъл какво да правя!

Подари ми м10б20-ката :mhihi:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 04 Дек 2008, 15:09

Gecallica написа:
viper написа:Колеги, пред голяма дилема съм... Колите са ми много и започват да ми идват едни еретични мисли да продам бабата... :confused: Но пък от друга страна бабата си е бабата - качваш се и усмивката ти е до ушите... Дилемата идва май между практичността и мерака. Дайте акъл какво да правя!

Подари ми м10б20-ката :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 04 Дек 2008, 15:11

Ела на сбирка че не сме те виждали от години ;)

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 04 Дек 2008, 16:34

продавай всичко без акулите :winky: махни ги тия пластмасарии :) и аз бях кривнал по пластмасовите машини, ама голяма част от приятелите ми продължават да се кефят повече на е21 и е28 повече от добре наточено е36 и прочие по-хубави модели :) не си струва и да я продаваш една класическа машина за 1000-2000 лева (ако не си опрял до тия пари де :confused: )
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Дек 2008, 17:01

единствения вариянт ако имаш толкова голямо желание е да я продадеш на някой фен който да си я пази и гледа пък след време да можеш да си я вземеш от него
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 04 Дек 2008, 17:09

Колко хора ми казват и на мен да продам тази голяма и харчеща кола,и всеки път им обяснявам че тази кола ми е на сърцето и докато мога да я подържам и карам ще си я паза за мен. ;) ;) ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 04 Дек 2008, 17:45

bmw520i5063 написа:Колко хора ми казват и на мен да продам тази голяма и харчеща кола,и всеки път им обяснявам че тази кола ми е на сърцето и докато мога да я подържам и карам ще си я паза за мен. ;) ;) ;)

на мен проблема ми е че много хора искат да купят мойта дъртоза :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 04 Дек 2008, 18:24

не я продавай,ако не се налага истински!
Сучииии!

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 05 Дек 2008, 0:21

Не се налага да я продавам - даже напротив. Купил съм и някои чаркове и мисля да и рециклирам окачването напълно, само дето освен за забава за почти нищо друго не я ползвам... тъпото е, че и аз това почти не остава време :( Ама то, пък човек за какво ли живее... :D И най-голямата лудница е, че жена ми постоянно ми бучи да не я продавам - искала да си се лъзга по завоите :shock: :mhihi:
Единственото кофти е, че като се кара от дъж на вятър се скапва. Още един паметник пред блока на никой не е нужен. И за това се чудя да я продавам, естествено на някой от нашите хора, който ще и се радва, че то такива баби все по-рядко се срещат...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Дек 2008, 1:02

Карай, карай, чак пък такава липса на време да те е обхванала! Понякога използвай вместо евридейката бабата, да свършиш работа. То и много каране не е на добре тук, в София, пътя е ужасен, както и задръстванията твърде често.
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 05 Дек 2008, 4:14

а извинявай какво караш, прочетох м10б20 това е супер рядък мотор в Е21 ли е ? незнам сори иначе и аз съм еднодушен пази я няма сми в момента в БГ

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 05 Дек 2008, 22:32

_65536_kb_sec_ написа:
bmw520i5063 написа:Колко хора ми казват и на мен да продам тази голяма и харчеща кола,и всеки път им обяснявам че тази кола ми е на сърцето и докато мога да я подържам и карам ще си я паза за мен. ;) ;) ;)

на мен проблема ми е че много хора искат да купят мойта дъртоза :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хаха баце много хора искат ма никой не му се дават парите които струват наще коли...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Дек 2008, 23:36

viper написа:Не се налага да я продавам - даже напротив. Купил съм и някои чаркове и мисля да и рециклирам окачването напълно, само дето освен за забава за почти нищо друго не я ползвам... тъпото е, че и аз това почти не остава време :( Ама то, пък човек за какво ли живее... :D И най-голямата лудница е, че жена ми постоянно ми бучи да не я продавам - искала да си се лъзга по завоите :shock: :mhihi:
Единственото кофти е, че като се кара от дъж на вятър се скапва. Още един паметник пред блока на никой не е нужен. И за това се чудя да я продавам, естествено на някой от нашите хора, който ще и се радва, че то такива баби все по-рядко се срещат...

Боби, бабата и мъсъларката - НЕ. Игриви са и двечките, пък и ги познавах добре едно време. Сега не знам какво представляват, но като те познавам сигурно са в трагично състояние :mhihi:
Не сме се виждали повече от година. Крайно време е :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Назад към Shark Sector