Препоръчайте сервиз за ходова част - софия
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Препоръчайте сервиз за ходова част - софия
Колеги препоръчайте някой наистина добър сервиз за ходовата част, в софия и по специално в младост, дианабат, дървеница тия квартали.
Моля модераторите да не местят темата в сервизно, защото там влизат много малко хора и не е толкова посещавано като тука.
Също не ми казвайте и дару и камор, че тия винаги казват части за повече пари отколкото е колата.
Ако имате добри отзиви за някой сервиз пишете, не пазете кадърните майстори само за вас
,
дори и тия с които сте си изпатили пак е добре да се напишат
Моля модераторите да не местят темата в сервизно, защото там влизат много малко хора и не е толкова посещавано като тука.
Също не ми казвайте и дару и камор, че тия винаги казват части за повече пари отколкото е колата.
Ако имате добри отзиви за някой сервиз пишете, не пазете кадърните майстори само за вас

дори и тия с които сте си изпатили пак е добре да се напишат

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Препоръчайте сервиз за ходова част - софия
За ремонт по ходовата част си карам колите в сервиза на Фулда. Намира се точно срещу задната т.е. източната част на зоопарка на кръстовището на бул. Симеоновско шосе и Г.М. Димитров.
- ivailoludia
- Потребител
-
Re: Препоръчайте сервиз за ходова част - софия
ивчо3 написа:За ремонт по ходовата част си карам колите в сервиза на Фулда. Намира се точно срещу задната т.е. източната част на зоопарка на кръстовището на бул. Симеоновско шосе и Г.М. Димитров.
Подкрепям с две ръце,аз си правя там колата и съм много доволен.
Търсете Тихомир или Доктора.
acho.rs написа:ilchev написа:Здравейте, за карам Е39 първо защото ме кефи, представям си че е М5 ...Явор написа:а аз си представям,че Мката ми е тдс
- ivailoludia
- Потребител
-
Точно Мотоексперт,но повечето хора го знаят като Fulda.
acho.rs написа:ilchev написа:Здравейте, за карам Е39 първо защото ме кефи, представям си че е М5 ...Явор написа:а аз си представям,че Мката ми е тдс
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ