Е36 компот - гори ми 46 бушон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Е36 компот - гори ми 46 бушон
Колеги сложих му 30 вместо 20 щото нямах 20 сега отивам и изгорял .. докато си стои паркирана колата изгаря - Ебаси отечката 30А.
Съмнявам се дали кабелите за 3-я стоп не са се смачкали и да опират в корпуса и това да се случва като отварям багажника.
46 бушон пише че е за уредите и за спирачните светлини - 20А
Чакам за съвети.
Съмнявам се дали кабелите за 3-я стоп не са се смачкали и да опират в корпуса и това да се случва като отварям багажника.
46 бушон пише че е за уредите и за спирачните светлини - 20А
Чакам за съвети.
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

На компактите принципно не се случва тази грижа. Кабелите са им много добре направени и не се огъват в маркуча на 3тата врата. Като изгори тоя бушон предполагам ти изчезват мигачите, светкавицата, половината табло и осветление в колата
3ия стоп фабричен ли е или допълнителен. Ако е допълнителен, там ти е проблема според мен.

3ия стоп фабричен ли е или допълнителен. Ако е допълнителен, там ти е проблема според мен.
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Фабричен е.
Или не сам случил на кола или само ме тормозят некви супер дребни проблеми .. голф тройката ми е бетон 1 година .. ама вече немога да я карам с кеф от както се разглезих на бмв-цето
Слагам уреда и ще меря кога ще се окъси
Или не сам случил на кола или само ме тормозят некви супер дребни проблеми .. голф тройката ми е бетон 1 година .. ама вече немога да я карам с кеф от както се разглезих на бмв-цето

Слагам уреда и ще меря кога ще се окъси

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Странна работа нямах време да гледам каквото и да било понеже сряда заминах за софия с другата кола и сега се вращам и греда. Баварката без акумулатор.
Някакви идеи за някакъв чест проблем със сходни характеристики.
Вече веднъж ми се източи акума в Германия добре че си имах малко зарядно че го напомпах за една вечер. Но товава ни бушон изгоря ни нищо .. явно са два различни проблема които си се проявяват когато си искат ..
Пък аз си викам оха .. ся компакт последните години нема да имам никакви детски болести с него
И той за 10 000 км и почна да се глези вече
Някакви идеи за някакъв чест проблем със сходни характеристики.
Вече веднъж ми се източи акума в Германия добре че си имах малко зарядно че го напомпах за една вечер. Но товава ни бушон изгоря ни нищо .. явно са два различни проблема които си се проявяват когато си искат ..
Пък аз си викам оха .. ся компакт последните години нема да имам никакви детски болести с него

И той за 10 000 км и почна да се глези вече

5 мнения
• Страница 1 от 1