Има ли колеги от Хасково или Свиленград?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли колеги от Хасково или Свиленград?
Питането ми защото на кап. Андреево цената на зелената карта за 6мес. е 70ЛВ. а тука 300лв. та целта е ако има колеги оттам и ако е им е удобно да ми вземат оттам с/у компенсиране на разходте им до там.Защото иначе ако трябва да ходя от София до там ще е доста солено 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Това не е възможно, там е някаква флашива явно. Няма зелена карта за под 140 лева за 14 дена, може да си гледал за 70 евро но за 70 лева , просто е изключено 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Лека поправка Василен!Исатис е от Пловдив...Другите пичове са от Хасково като Брейтон...Между другото без да си ти там или талона на колата ти няма как да дадат зелена карта...
Между другото знам от Металиум че минималният срок на зелена карта е една седмица...Наложило му се е да пътува до Солун за 2-3 дни...И аз ще вадя такава карта да ходя до роднините ми в Орестиада...
Отивам за манджа-куриер от бабето:))))))
Между другото знам от Металиум че минималният срок на зелена карта е една седмица...Наложило му се е да пътува до Солун за 2-3 дни...И аз ще вадя такава карта да ходя до роднините ми в Орестиада...

Отивам за манджа-куриер от бабето:))))))
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
grnka написа:Лека поправка Василен!Исатис е от Пловдив...Другите пичове са от Хасково като Брейтон...
Оппс

May the BMW force be with you!
Фидел Кастро написа::D![]()
Атилата е прав, но се касае за застраховка ГО само за Турция. Тамошното законодателство не забранява да имаш турска ГО дори и с чужди номера, без оскъпяване(така е и в Украйна, но не граничим с нея). Само, че колегите от Хасково или Свиленград трябва да я купят предварително в Одрин, имайки копие от регистрационното ни свидетелство(талона на автомобила). За тез паре е 3-месечна. Може и на границата(Капъ Куле, но е с 20% по-скъпичко). Ако греша да се намесят пичовете, които "бръмчат" в Турция.
![]()
![]()
Така е, един колега ме открехна на скоро ... На практика можеш да минеш границата с Турция без зелена карта от БГ (с блага дума или "дваеселевка" на граничаря

12 мнения
• Страница 1 от 1