Да си поговорим за новите модели и старите традиций.
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
За това което каза Туртурело.. ОК.. може Е87цата да върви повече, да се дрифти повече и т.н.Това никога не съм го оспорвал!Винаги съм казал, че в новите БМВта не ми харесва дизайна външен/вътрешен и това, че според мен (а и не само според мен) са мнооого по зле като здравина и качество на изработка от по старите (като с повечето нови автмобили).
Това е от мен..
И от мен! Поради липса на алтернатива мисля за 120д,след 1-2 години,но я ме питайте ако се продаваха Е28-ци,Е 30-ки или Е34-ки ганц нови какво бих избрал

Не съм толкова загубен,имам извесни километри с нови автомобили и категорично за мен имат само едно приемущество

След 90-93 се наложи да правят емблемите огромни защото вече не си личи марката

А Бънгал,автора на Фиат Мултипла просто е**а майката на БМВ! А за тези,които ще кажат,че не харесвам новото,само ще дам за пример новите Аудита,страхотни са! Само това предно

Айде,казах го. Просто моето мнение е такова. Млъквам,да не дразня някого.Извинете ме,че обичам "Акулите" много съм прос'.
Асене сори,батка. Имах нужда да го напиша,ако е проблем-трий. Няма проблем.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Turturelo написа:Няма да се откажа обаче да псувам, хуля и се присмивам на типично българската черта да плюем неща, с които изобщо не сме запознати!
Това е нещото с което съм мноооого несъгласен, Владо запознай се с някои неща и тогава твърди това нещо, забелязал съм че го намекваш многократно!
Защо го казвам ли защото познавам хора от много националности живял съм дълго време в чужбина, бил съм в много страни по света!
Това е човешка черта не българска, и е по често срещата в чужбина отколокото у нас!
Готов съм да споря до припадък, имам и аргументите и фактите!
Оставета българите и милата ми родина далеч от споровете си МОЛЯ!
За другото не взимам отношение, имам си своята позиция, но не ми се пише поне не сега.
May the BMW force be with you!
До тук наи смисления пост според мен е на Dimitar има много истина в него. Според мен проблема е 4е огромна 4аст от хората ,които пи6ем във форума нямаме достъп до новите БМВта и заради това нямаме и право да ги критикуваме.Можеби само за вън6ниа вид трябва да се изказват мнения.Имал съм 6тастието да карам някои от новите модели и аз ли4но съм о4арован.Ако всеки втори 4овек във форума има6е ново БМВ съм сигурен 4е мненията и на наи закоравелите ретро маняци 6тяха да бъдат други. Аз ли4но много харесвам новите БМВта и бих си купил една 4истак нова 120д,пък нека да му берем срама,нека се раз4уе 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
sid написа:До тук наи смисления пост според мен е на Dimitar има много истина в него. Според мен проблема е 4е огромна 4аст от хората ,които пи6ем във форума нямаме достъп до новите БМВта и заради това нямаме и право да ги критикуваме.Можеби само за вън6ниа вид трябва да се изказват мнения.Имал съм 6тастието да карам някои от новите модели и аз ли4но съм о4арован.Ако всеки втори 4овек във форума има6е ново БМВ съм сигурен 4е мненията и на наи закоравелите ретро маняци 6тяха да бъдат други. Аз ли4но много харесвам новите БМВта и бих си купил една 4истак нова 120д,пък нека да му берем срама,нека се раз4уе
Ето за това говорех.. бла бла.. пълни булл шитц..
И защо само външния вид? 'Се едно не сме ги виждали вътре..

А бе хора изчитайте мненията в темите преди да пишете..

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-

Сега по темата: Асен е напълно прав, но не знам колцина от Вас (нас) му схващат мисълта. От 1995 г. скъпи другарчета качеството на автомобилите е тотално занижено! Разчовъркайте се навсякъде и ще го видите, като заключение. То не касае БМВ, Ауди, Мерцедес, Порше. Касае цялостно "Новият ред", дето е наложен от семитите в САЩ, които се возят на немски автомобили, но във финансираните от тях долнопробни филмчета говорят за "автомобили произведени от нацисти"(разбирайте:горепосочените марки). Аз по-голямо лицемерие от това не съм виждал.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Новини
-
Turturelo написа:Дори ако Асен се сеща последния четвъртък докато хапвах на Еко и си разменихме няколко думи той каза "ти не си падаш много по тях" (по-старите представители на BMW) ..
Владо, май не се изразих правилно тогава

BESSNIA
Ице, найстина си прав, качеството на произвежданото от автомобилната индустрия в последно време е доста занижено. Визирам по-масовите модели на марките. Използват се по-евтини материали, а сглобките създават впечатление, че ще се разпаднат. Елементи от интериора започват да тракат след има няма две години търкаляне по БГ пътищата, окачването е усложнено значително и след един рейд из софийските дупки чарковете започват да се съсипват, броните се чупят или пукват при доста леки удари. Да разбира се, че в България условията за автомобилите са доста лоши но пък Е21, Е30, Е34 и др. са на същите условия, а са пословично здрави.
bawareca
Кире, какво общо има Камор Ауто с темата бре братчет

madpetio
Пеца, мислехме да пуснем една обява в масови покупки за М5-ци ама се токазахме щото някой каза, че ти ще минеш и ще ни ги изкупиш под носа

ati
Новите модели имат своите преимущества но май няма смисал да ги коментираме. Когато се докоснеш до едно такова бижу, може пък да си промениш мнението, знам ли

В тази връзка искам да помоля Туртурело, когато има свободно време да заведе мен, Ати, Чочо и Кирето да разгледаме по отблизо новите съкровища със синьо-бяла емблема и ако не е твърде нагло, да ни повози малко. Той се е докосвал до старите модели и ги уважава, не е ли време ние да видим възможностите на новите попълнения в редиците на баварския концерн.... няма да ни ухапят

Момчета, замисляли ли сте се за марките и моделите мобилни телефони, които така често сменяме? Вземете за пример една конкретна марка по ваш избор. Няма ли тя модели, които на вас въобще ама въобще не ви харесват? Защо мислите тогава производителя ги е създал? Защото те може да не харесват на вас и на мен но са търсени от друг кръг хора, които пък не харесват тези, които ние така ценим и превъзнасяме. Тези други потребители по-смотани ли са заради различния си вкус относно модела но заклети привърженици на точно този производител например заради лесно достъпните му менюта, добрия обхват и здравината? Затова в маркетинга има едно понятие - асортимент. Така, че всеки да намери по нещо, което да задоволява нуждите му и същевременно да не го търси при други производители а и да не изневерява на марката поради горепосочените й качества примерно.
Тук сме се събрали ентусиасти на БМВ ... всеки има своите предпочитания за модела или генерацията, които харесва, цвета, мощноста на двигателя, екстрите и т.н... помислете над това.

- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
!!Asen_X написа:
Затова в маркетинга има едно понятие - асортимент. Така, че всеки да намери по нещо, което да задоволява нуждите му и същевременно да не го търси при други производители а и да не изневерява на марката поради горепосочените й качества примерно.
Маркетинг ? Асортимент ? Тоест това трябва да ме убеди, че първа серия примерно трябва да ме кефи защото е перфектното съотношение качество, вкус на СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ (такъв какъвто поне се надявам, че не съм аз), също така цена, поддръжка и т.н. Аз няма да взема никой нов баварец само защото "са такива модните линии" и защото пет хиляди проучвания показват, че тази кола ще е хит, защото това се търси.
Оправдания за новите БМВ-та, които доста хора тук се опитват да прокарат, че просто така вървят нещата в световното автомобилостроене и, че ако БМВ не направи икономичната, пъргава и малка 1-ва серия, то ще загине компанията, ами да загине. Май не станах фен на БМВ само, защото искам да продължи да съществува на всяка цена.
едвайсеиено
!!Asen_X написа:Владо, май не се изразих правилно тогаваЧел съм всички твои постове и много добре знам, че харесваш марката като цяло и не я делиш на конкретни модели. Тогава имах в предвид по скоро, че би предпочел нещо по-новичко а не нещо от по-старите модели на марката. В смисъл.... ти би си взел нещо новичко за да си караш ежедневно докато известна част от потребителите тук биха избрали Е21 или Е30 например, защото са на мнение, че отминалите произведения на БМВ им доставят доста повече удоволствие
![]()
бих взел нещо ново, защото начина ми на живот е такъв .. всяка седмица правя по 1200 км, което прави по 5000км на месец и ми трябва кола, която да мога да карам нон-стоп без да се притеснявам от поддръжката и разхода и. Имам възможност да взема Е24 М6, НО се сещате, че това е най-неподходящата кола за постоянна употреба... ако трябва да гледам от разумната част на нещата трябва да си взема diesel power ама като сърцето ми е във високите скорости?! Мнооо го ми е трудно да си избера кола повярвайте ми!
За возенето нямате грижи ..
Не искам да пиша злобни коментари, нито е в стила ми, нито съм такъв човек.Милион пъти съм споделял мнението си за новите автомобили, което е крайно критично, но не съм го натрапвал на никой.Аз не мисля, че имам проблем с който и да е от форума, ако някой има проблем с мен можем културно да го разрешим на ЛС, както вече направихме с браво примерно...Не деля хората на ентусиасти и юзъри (е, някои деля де... но те са очевидни за всички...
) Но за мен едно Е65 не превъзхожда по-нищо едно Е23 примерно.... Да, това е моето мнение. И на външен вид, и на интериор, и на качество, и на прецизност на изработката, и на дух и на всичко за мен Е23 е по-напред! С моя беден житейски и автомобилен опит съм стигнал до тази моя истина. А ако някой иска да промени възгледите ми нека опита - ще съм щастлив.Но не с лафове от сорта - Аз съм се возил/карам/имам такова, по-добро е! А с примери! Защото за мен това, че един автомобил сам си сменя скоростите, сам си отваря вратите, сам си пуска фаровете/чистачките не е плюс, а минус - защо ми е да го карам тогава? Ако ме мързи да шофирам или ми е неприятно ще се возя с таксита. Всеки си има свои собствени естетически възприятия, които определят какви автомобили харесва. Не може да се очаква, че всички ще харесваме нови или стари автомобили. Проблема е, че някои обаче не могат да свикнат с тази мисъл. Когато аз кажа, че не ми харесват БМВ-тата от 1988 насам (с изключение на ///М) просто споделям мнението си. Вкрайна сметка този форум е точно за това - споделяне на впечатления и мнения относно тази марка.... Нека бъдем малко по-отстъпчиви и не налагаме мнението си на останалите.Аз поне се опитвам да го правя.А относно Оффтопиците в темите - Ако темата е за нов модел и еди си-кой каже, че това и това не му харесва, сравни го с друг по-стар модел от същия клас, не мисля , че това е оффтопик.Вкрайна сметка това е просто изразяване на мнение...Айде и ако съм засегнал някой, моля да бъда извинен...
П.С. - Чел съм почти всички стари теми във форума, защо когато РОСКАТА, ЛандШарк и останалите хардкор фенове влизаха, нямаше проблем да се пише за старите БМВ-та, а сега ако някой каже нещо за тях, се почва - стига вече с тия кошери, аман от тях и прочие? Опитвам се да разбера почитателите на БМВ-тата след 1988, но нека и те се опитат поне малко да ме разберат и мен......

П.С. - Чел съм почти всички стари теми във форума, защо когато РОСКАТА, ЛандШарк и останалите хардкор фенове влизаха, нямаше проблем да се пише за старите БМВ-та, а сега ако някой каже нещо за тях, се почва - стига вече с тия кошери, аман от тях и прочие? Опитвам се да разбера почитателите на БМВ-тата след 1988, но нека и те се опитат поне малко да ме разберат и мен......
Turturelo написа:бих взел нещо ново, защото начина ми на живот е такъв .. всяка седмица правя по 1200 км, което прави по 5000км на месец и ми трябва кола, която да мога да карам нон-стоп без да се притеснявам от поддръжката и разхода и.
Тъжната ИСТИНА

Може би решението е две коли-едната за кеф,другата за работа.Ама тогава стана една дебела......
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
!!Asen_X написа:ati
Новите модели имат своите преимущества но май няма смисал да ги коментираме. Когато се докоснеш до едно такова бижу, може пък да си промениш мнението, знам ли![]()
В тази връзка искам да помоля Туртурело, когато има свободно време да заведе мен, Ати, Чочо и Кирето да разгледаме по отблизо новите съкровища със синьо-бяла емблема и ако не е твърде нагло, да ни повози малко.
ей го на, пак същото - кучетата лаят (АУУУ АУУУ АУУУ

Всичко опира до зачитането на мнението на другия, това е...
А за возенето, докосването итн на по-новите модели - много благодаря за което, но мисля, че има доста повече хора от мен тук в този форум, които не само заслужават, ами и ще оценят такава разходка - нека те да заемат моето място.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:А за возенето, докосването итн на по-новите модели - много благодаря за което, но мисля, че има доста повече хора от мен тук в този форум, които не само заслужават, ами и ще оценят такава разходка - нека те да заемат моето място.
Ати
мдаа .. на Danini доста му хареса според мен да е зад волана на 645Ci Coupe

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
E-24 написа:..... ами да загине. Май не станах фен на БМВ само, защото искам да продължи да съществува на всяка цена....
Това изби рибата

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4