Препрограмиране/отключване на бордкомпютър след монтаж
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
има и още една екстра, която можела да се отключва, само че аз не знам как. значи става въпрос за следното: прибираш се, страшна тъмница, колата загасена с извадени ключове. преди да слезеш просто дърпаш лостчето за мигачите се едни искаш да просветнеш и хоп фаровете остават запалени за известно време - докато се прибереш във входа например, или за да си намериш ключовете пред ключалката. след около 20 сек се гасят сами. приятелката ми го има това на нейното бмв, а аз на моето го нямам, а ме кефи много.... тя като го откри и вече не ме кара да слизам до долу да я взимам като си идва от работа
нейната екстра в колата е по-голямо удобство за мен, особено ако съм се излегнал пред телевизора хахахаааахааах

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
[quote="gido"]като я програмирате колеги споделете как става
[/quтова го имам и без програмиране дърпаш към теб лостчето на мигачите (все едно правиш светкавица) и те остават пуснати късите светлени ама аз ги спорам ръчно защото си мисля че, нама да изгаснат
Абе хора кажете ми кой и къде може да ми отключи бордовиякомп в гр. Булгас

Абе хора кажете ми кой и къде може да ми отключи бордовиякомп в гр. Булгас

mili4uk написа:kopchev написа:мерси колега, аз намерих кой да ми оъключи борда, но остава някой да каже как се прай т'ва със заключването
мисля че това може да стане даже с обикновен carsoft 6.5
поне последният път видях такава екстра в опциите... ама не съм го пробвал...
ако искаш може събота неделя да се видим и да пробваме... хем ще почерпиш за новата кола
Абе ще ходя да се черпевам някъде из сттраната по случай 8-ми декември та няма да е тая седмица, но може все пак след време да измислим нещо

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
slitter написа:има и още една екстра, която можела да се отключва, само че аз не знам как. значи става въпрос за следното: прибираш се, страшна тъмница, колата загасена с извадени ключове. преди да слезеш просто дърпаш лостчето за мигачите се едни искаш да просветнеш и хоп фаровете остават запалени за известно време - докато се прибереш във входа например, или за да си намериш ключовете пред ключалката. след около 20 сек се гасят сами. приятелката ми го има това на нейното бмв, а аз на моето го нямам, а ме кефи много.... тя като го откри и вече не ме кара да слизам до долу да я взимам като си идва от работанейната екстра в колата е по-голямо удобство за мен, особено ако съм се излегнал пред телевизора хахахаааахааах
Това и аз го имам, но аз така си я купих не знам как е направено?!
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
milennyc написа:slitter написа:има и още една екстра, която можела да се отключва, само че аз не знам как. значи става въпрос за следното: прибираш се, страшна тъмница, колата загасена с извадени ключове. преди да слезеш просто дърпаш лостчето за мигачите се едни искаш да просветнеш и хоп фаровете остават запалени за известно време - докато се прибереш във входа например, или за да си намериш ключовете пред ключалката. след около 20 сек се гасят сами. приятелката ми го има това на нейното бмв, а аз на моето го нямам, а ме кефи много.... тя като го откри и вече не ме кара да слизам до долу да я взимам като си идва от работанейната екстра в колата е по-голямо удобство за мен, особено ако съм се излегнал пред телевизора хахахаааахааах
Това и аз го имам, но аз така си я купих не знам как е направено?!
Това по принцип всички трябва да го имаме по дефолт... незнам при колегата защо не работи
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Тая екстра е с фаровете се нарича Follow me at home
И е свързана с комфорт-модула.
Аз съм срещал само една Е46ца която я няма (беше фейс-лифт и имаше допълнително слаган ксенон)

И е свързана с комфорт-модула.
Аз съм срещал само една Е46ца която я няма (беше фейс-лифт и имаше допълнително слаган ксенон)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
И моята я има тази екстра, друг е въпросът че не виждам полза лично при мен, ама дето се вика един път ще ти затрябва.....колкото повече...толкова повече 

F**k them all!
a стига бе, всички го имате, само аз не
аз верно съм с допълнително слаган ксенон, ама и на жена ми сложих - та нейното си има и с ксенона!!! защо така бе мама му стара, някой няма ли някаква идея??? Може ли да се оправи това??? А имам и още един въпрос - на нейната кола откъм копчето за палене на фаровете посточнно се чуват некви странни звуци, едно жужене, което се появява, когато базикаш нещо по колата - палиш, гасиш, пускаш фарове, гасиш ги....

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife