Препрограмиране/отключване на бордкомпютър след монтаж

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 03 Дек 2008, 19:45

има и още една екстра, която можела да се отключва, само че аз не знам как. значи става въпрос за следното: прибираш се, страшна тъмница, колата загасена с извадени ключове. преди да слезеш просто дърпаш лостчето за мигачите се едни искаш да просветнеш и хоп фаровете остават запалени за известно време - докато се прибереш във входа например, или за да си намериш ключовете пред ключалката. след около 20 сек се гасят сами. приятелката ми го има това на нейното бмв, а аз на моето го нямам, а ме кефи много.... тя като го откри и вече не ме кара да слизам до долу да я взимам като си идва от работа :) нейната екстра в колата е по-голямо удобство за мен, особено ако съм се излегнал пред телевизора хахахаааахааах

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Дек 2008, 21:53

това нямаха ли го всички Е46 без да се налага да се отключва?
удобно е особено ако излизаш от тъмни гаражи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 03 Дек 2008, 22:14

като я програмирате колеги споделете как става ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 04 Дек 2008, 9:19

[quote="gido"]като я програмирате колеги споделете как става ;)[/quтова го имам и без програмиране дърпаш към теб лостчето на мигачите (все едно правиш светкавица) и те остават пуснати късите светлени ама аз ги спорам ръчно защото си мисля че, нама да изгаснат :mhihi:

Абе хора кажете ми кой и къде може да ми отключи бордовиякомп в гр. Булгас :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 04 Дек 2008, 9:45

mili4uk написа:
kopchev написа:мерси колега, аз намерих кой да ми оъключи борда, но остава някой да каже как се прай т'ва със заключването

мисля че това може да стане даже с обикновен carsoft 6.5
поне последният път видях такава екстра в опциите... ама не съм го пробвал...
ако искаш може събота неделя да се видим и да пробваме... хем ще почерпиш за новата кола :P

Абе ще ходя да се черпевам някъде из сттраната по случай 8-ми декември та няма да е тая седмица, но може все пак след време да измислим нещо :) интересно ми е да разбера всички екстрички как се отключват и какви са преди това да си избера за да си поиграя един цял ден с това :)

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 04 Дек 2008, 10:39

slitter написа:има и още една екстра, която можела да се отключва, само че аз не знам как. значи става въпрос за следното: прибираш се, страшна тъмница, колата загасена с извадени ключове. преди да слезеш просто дърпаш лостчето за мигачите се едни искаш да просветнеш и хоп фаровете остават запалени за известно време - докато се прибереш във входа например, или за да си намериш ключовете пред ключалката. след около 20 сек се гасят сами. приятелката ми го има това на нейното бмв, а аз на моето го нямам, а ме кефи много.... тя като го откри и вече не ме кара да слизам до долу да я взимам като си идва от работа :) нейната екстра в колата е по-голямо удобство за мен, особено ако съм се излегнал пред телевизора хахахаааахааах

Това и аз го имам, но аз така си я купих не знам как е направено?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318i

Мнение от kaspar_ivo » 04 Дек 2008, 12:51

milennyc написа:
slitter написа:има и още една екстра, която можела да се отключва, само че аз не знам как. значи става въпрос за следното: прибираш се, страшна тъмница, колата загасена с извадени ключове. преди да слезеш просто дърпаш лостчето за мигачите се едни искаш да просветнеш и хоп фаровете остават запалени за известно време - докато се прибереш във входа например, или за да си намериш ключовете пред ключалката. след около 20 сек се гасят сами. приятелката ми го има това на нейното бмв, а аз на моето го нямам, а ме кефи много.... тя като го откри и вече не ме кара да слизам до долу да я взимам като си идва от работа :) нейната екстра в колата е по-голямо удобство за мен, особено ако съм се излегнал пред телевизора хахахаааахааах

Това и аз го имам, но аз така си я купих не знам как е направено?!

Това по принцип всички трябва да го имаме по дефолт... незнам при колегата защо не работи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 04 Дек 2008, 13:14

и аз я имам тая екстра,и тя май си е по дефолт на Е46-ите
от свинята лебед не става...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 04 Дек 2008, 15:07

Тая екстра е с фаровете се нарича Follow me at home ;)
И е свързана с комфорт-модула.
Аз съм срещал само една Е46ца която я няма (беше фейс-лифт и имаше допълнително слаган ксенон) ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 04 Дек 2008, 15:10

трябва и аз да пробвам дали го имам :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 2.0d 99'

Мнение от IvaN66 » 04 Дек 2008, 15:48

И аз го имам,даже си помислих,че е някакъв дефект:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pehata » 04 Дек 2008, 16:13

Оффф , а аз се чудих защо един, два пъти ми остават фаровете след като съм затворил колата :)) Помислих си ,че датчика(пищялката) нещо се е прецакала :)) Добре, че го спомена това колегата! Евала :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 04 Дек 2008, 17:27

И моята я има тази екстра, друг е въпросът че не виждам полза лично при мен, ама дето се вика един път ще ти затрябва.....колкото повече...толкова повече :mhihi:
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 04 Дек 2008, 22:46

a стига бе, всички го имате, само аз не :( аз верно съм с допълнително слаган ксенон, ама и на жена ми сложих - та нейното си има и с ксенона!!! защо така бе мама му стара, някой няма ли някаква идея??? Може ли да се оправи това??? А имам и още един въпрос - на нейната кола откъм копчето за палене на фаровете посточнно се чуват некви странни звуци, едно жужене, което се появява, когато базикаш нещо по колата - палиш, гасиш, пускаш фарове, гасиш ги....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 06 Дек 2008, 20:30

АЛОоо тва не е ТЕМА ЗА ФАРОВЕ това е тема за Бордкомпютър !!!

ПредишнаСледваща

Назад към E46