Заслужава ли си да правим нарушения
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
[quote="someone"] Явно аз съм единственият идиот, който се опитва да кара по правилата заради самите правила... (тук не включвам ограниченията за скорост - там - признавам си - не ги спазвам)
бате и аз не го спазвам това правило особено градско, особено в софия, простя няма как да стане по големите булеварди да карам с 50
иначе за другите неща гледам да съм стриктен светофари, предимства, защото не ми се дават пари на КАТ, пък и не е зле да си имаш точки в талона
бате и аз не го спазвам това правило особено градско, особено в софия, простя няма как да стане по големите булеварди да карам с 50

Последна промяна speeder88 на 02 Мар 2009, 13:46, променена общо 1 път

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Всеки чакащ на светофара е не по малко глупав от този който минава най отпред пренебрегвайни освен правилника и колегите си на пътя.
Трафика в София не е кой знае какъв за да се държиме постоянно за главата и да викаме няма начин бързам. Ами хубу де и утре е ден.
Аз съм против правенето на нарушения и си надявам, че един хубав ден ще доживея да виждам усмихнати лица в колите а не псуващи мнооого ангажирани бизнесмени...
Трафика в София не е кой знае какъв за да се държиме постоянно за главата и да викаме няма начин бързам. Ами хубу де и утре е ден.
Аз съм против правенето на нарушения и си надявам, че един хубав ден ще доживея да виждам усмихнати лица в колите а не псуващи мнооого ангажирани бизнесмени...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Зависи от ситуацията. Зависи от нарушението.
Принципно съм ЗА спазването на правилата за движение, щом ги има значи трябва да се спазват, НО ако в даден момент, в дадена ситуация просто се наложи да направя нарушение и да правя го, но в никакъв случай до сега не съм застрашавала движението.
Единствено, за което се дразя и нервирам по задръстванията е това, че по-голямата част от шофьорите тръгват с 5км/ч и се изнасят по 50 часа от кръстовището и минават точно 5 коли.
Не навлизам в насрещното, животът ми е много по-скъп от това да спестя 5 мин. примерно.
Всеки ден гледам какви ли не изцепки, особено сутрин е някаква симфония от клаксони, на 5те сутрин е мила родна картинка, щом вече и по кварталите колоните от коли се вият от нейде си и всеки се бута и ръчка...все едно му падат акциите на борсата
Принципно съм ЗА спазването на правилата за движение, щом ги има значи трябва да се спазват, НО ако в даден момент, в дадена ситуация просто се наложи да направя нарушение и да правя го, но в никакъв случай до сега не съм застрашавала движението.
Единствено, за което се дразя и нервирам по задръстванията е това, че по-голямата част от шофьорите тръгват с 5км/ч и се изнасят по 50 часа от кръстовището и минават точно 5 коли.
Не навлизам в насрещното, животът ми е много по-скъп от това да спестя 5 мин. примерно.
Всеки ден гледам какви ли не изцепки, особено сутрин е някаква симфония от клаксони, на 5те сутрин е мила родна картинка, щом вече и по кварталите колоните от коли се вият от нейде си и всеки се бута и ръчка...все едно му падат акциите на борсата

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
именно аре стига с тези бързаници, все чакам да ми се отдаде добра възможност да питам никой за къде бърза болен човек на умиране ли има или родилка?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
в никакъв случай не си заслужава да се нарушават правилата...! най-лесното каране в живота с исъм правил в гелмания! да им се не види и скапаните шваби,ма на третия ден просто съм свикнал. няма такъв кеф! за съжаление нещата са толкова обвързани и комплицирани ,че тука не става....! просто не става!! като се върна ми трябват около 10 дни да свикна ,че участвам в неква война и в един момент свиквам,правя нарушения и то доста и се нагаждам към условията....!тва е положението!! твърде много неща са влияещи върху тази ситуация и няма да седна точно аз да съм решаващият фактор в системата......!!съжалявам...!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз пък все още не правя... и доста се дразня на "тарикатите"... Колкото и да бързаш, защо си мислиш, че другите не бързат... Е, явно още не съм нито толкова изнервена, нито пък имам достатъчно увереност и опит, за да си ги позволявам...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз всеки ден правя минимум 5 нарушения,кое по-малко,кое по-голямо,но това е единствения на4ин да се придвижа по барзо в шибаните задръствания,ве4е ми писна,от около 2 месеца на ден правя по около 100км градско,напоследак 4есто и извънградско и няма на4ин без нарушения
не се гордея 4е ги правя,но няма на4ин просто
не се гордея 4е ги правя,но няма на4ин просто

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
liloff написа:vicho написа:Аз нямам време да чакам някой да дреме в движението, сори!
Ах нямаш време, ще чакаш. Къв си, принцеса ли си, че нямаш времеАко съм ти кола пред теб, ще чакаш, ако трябва и 2 светофара зелено да минат
Аман от привилегировани и нерваци
Ако си, ама не си

И не, няма да чакам. Не си ти, този, който ще ме съди. За това си има КАТ. Пишат си ми актове, плащам си ги и това е. Просто няма как да стане, да чакам някой да си чопли нещо в носа, вместо да е включил 1-ва и да чака на съединител.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Не, не и не...не си заслужава
Тия дето много бързат рано или късно стигат там, откъдето още никой не се е върнал....и ги съдим не ние "балъците", дето не бързаме за никъде, нито КАТ, а Господ....

Тия дето много бързат рано или късно стигат там, откъдето още никой не се е върнал....и ги съдим не ние "балъците", дето не бързаме за никъде, нито КАТ, а Господ....
F**k them all!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
то си4ки стигат дотам кадето споменаITK написа:Не, не и не...не си заслужава![]()

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ITK написа:Не, не и не...не си заслужава![]()
брачед, едно е да бързаш с 5-10км/ч из задръстването, друго е да бързаш с 220се по магистралата, нали правиш разлика или за тебе нещата са еднакви?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ето тук можете да следите ежедневно статистика на ПТП-тата в София.
Умножете дневната статистика по 365 и ще получите интересни резултати. Гарация, че в 50% от случаите става въпрос все за хора, които знаят как се правят нарушения. Тъпото е, че другите 50% са хора, които просто си карали, но са срещнали на пътя си първите 50% или са се возили при тях...
А в графата "тежки пътно-транспортни произшествия" влизат случаи, когато има починал или човек със средна или тежка телесна повреда. Така, че Вичо, ПТП-тата в София не са много юзър-френдли. Всяка година само в рамките на София (на градско, дето му викат) има най-малко 100 трупа в резултат на ПТП-та.
Умножете дневната статистика по 365 и ще получите интересни резултати. Гарация, че в 50% от случаите става въпрос все за хора, които знаят как се правят нарушения. Тъпото е, че другите 50% са хора, които просто си карали, но са срещнали на пътя си първите 50% или са се возили при тях...
А в графата "тежки пътно-транспортни произшествия" влизат случаи, когато има починал или човек със средна или тежка телесна повреда. Така, че Вичо, ПТП-тата в София не са много юзър-френдли. Всяка година само в рамките на София (на градско, дето му викат) има най-малко 100 трупа в резултат на ПТП-та.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vicho написа:liloff написа:vicho написа:Аз нямам време да чакам някой да дреме в движението, сори!
Ах нямаш време, ще чакаш. Къв си, принцеса ли си, че нямаш времеАко съм ти кола пред теб, ще чакаш, ако трябва и 2 светофара зелено да минат
Аман от привилегировани и нерваци
Ако си, ама не си![]()
И не, няма да чакам. Не си ти, този, който ще ме съди. За това си има КАТ. Пишат си ми актове, плащам си ги и това е. Просто няма как да стане, да чакам някой да си чопли нещо в носа, вместо да е включил 1-ва и да чака на съединител.Чат ли си?
Бате,извинявай че ти го казвам ама с това мнение описваш лафа за "определение за наносекунда",който гласеше нещо от сорта на :"Времето за което водача на пернишкия голф скача на клаксона след светване на зеленото"

70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5