Простреляно Х6 с щатска регистрация?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 02 Дек 2008, 20:40

D3BEP написа:Не знам дали ако думнат Митьо Очите, обществеността ще се възмути или ще си отдъхне...

И на неговото място ще дойде друг, както той е дошъл на мястото на някой "думнат". Нищо не би решило това, освен някои лични проблеми на някои хора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 02 Дек 2008, 20:42

Отклонихте се,а това е мнооого дълга тема! :mhihi:
П.П.Да мрат всички мутри! :winky:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Дек 2008, 20:47

И на неговото място ще дойде друг, както той е дошъл на мястото на някой "думнат". Нищо не би решило това, освен някои лични проблеми на някои хора.

Другият вариант е да го пуснем да си оправя бизнеса. След време може да стане легален. Дори депутат.

А хората , дет ги е разстрелял даже за свади в дискотеките... Тех... Ше им носим цветя.

------------------------

Много ясно, че саморазправата между мутрите не е законност...
Но законност в тая държава просто няма... Все некъде има проблеми, кога в полицията, кога в прокуратурата, кога в съда... Остава освен да седнем и да я чакаме да дойде(законността).

А някои са действително много нагли и е добре "друг да дойде".
Иначе , ако държавата беше закнова, беше добре да има смъртно наказание.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 02 Дек 2008, 20:48

datcho написа:
vladuicho написа:
j0r33tt0 написа:Ми дано да се окаже че няма пострадали в инцидента :confused:

Само неразбрах защо е ухиленета физиономия накрая? :roll:

ми на мен ми е ухилена като думнат някоя мутра :mhihi:

:Или си прекалено завистлив, или прекалено глуповат .

:wtf: За кво да завижда,не разбрах.....ти да не се имаш за мутра с тая Х5-ца!?? :ahah:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар

Мнение от someone » 02 Дек 2008, 21:04

D3BEP написа:Другият вариант е да го пуснем да си оправя бизнеса. След време може да стане легален. Дори депутат.

Не D3BEP, другият вариант е да не бяха смачкали зам. окръжния ви прокурор, след като излезе едва ли не с треперещ глас по телевизията с изявлението, че по делото има СРС-та на разговорите му с видни политици.

Такива филми съм ги гледал много. И за съжаление вероятно ще продължавам да ги гледам. И съм наясно, че този "друг вариант" за който говоря е чисто имагинерен и непостижим. Но продължавам да смятам, че самоизтребването в тези среди не води до нищо по-добро за обществото. Хората си остават същите като манталитет. Само лицата се менят.

Положението е същото, като при уличните кучета. Ако ги изтребиш от един ареал, той почти веднага се запълва от друга популация. Ако ги кастрираш, пазят ареала от други популации и хапят по малко. Няма държава без престъпност и престъпници. Дори при тоталния контрол на обществото по времето на комунизма, пак е имало престъпност. Въпросът е тя да бъде сведена до някакво разумно и приемливо от обществото ниво. Фактът е, че в България това не се случва и няма как да се случи при сегашните условия. Мисля, че имам някаква представа защо. Малко по-различна от масово разпространеното мнение, но не мисля, че е тук точно мястото да го споделям (и без това прекалено много се отклонихме от темата)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.E » 02 Дек 2008, 21:09

На мен пък ми е интересно да вида Х6 надупчета от куршуми :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 02 Дек 2008, 21:19

Като се прибирах към нас сутринта и минах оттам и го видях въпросния джип. Въобще не предположих, че е стреляно....вярно, че любопитството в мен се надигна....ама да ходя и да гледам по колата...земе и мене ме гръмнат :mhihi: Предното стъкло беше счупено, джипа определно беше оставен без надзор...ако не даже и отключен :shock:
Но определно се имало някакъв "бой", защото едната кофа беше отпред , а имаше още една отзад / това на отиване, на връщане вече беше отстрани/ :shock:

Щом почнаха и тука да се стрелят...не е на добре работата :confused:

Аватар

Мнение от someone » 02 Дек 2008, 21:34

Значи-имаме кола с дупки от куршуми по предното стъкло, оставена на средата на улицата, двама униформени и двама цивилни. Не знаем отвън ли е стреляно или отвътре.

Аз залагам за отвличане.
1. Ако има труп, докато се прави огледа ще има много повече от двама цивилни - поне един съдебен медик и фотограф, оперативни, които трябва да тръгнат по горещи следи, дознател, вероятно и водач на следово куче, както и щеше да има едно от онези сини бусчета "Газель", които се ползват от експертите на дежурната група, плюс поне две поемни лица - цяла тълпа с други думи.
2. Ако имаше труп, щеше да има и кръв. Ако ставаше въпрос за подобен разстрел - през предното стъкло - всичко в колата щеше да е в кръв. Освен това през предното стъкло стрелят основно ако колата и в задръстване. Не за друго, ами се пазят онзи вътре да не вземе да стъпи на газта. Затова обикновено стрелят острани.
3. Ако имаше труп, никой нямаше да остави колата без надзор след огледа, а щеше веднага след огледа да се превози до някой паркинг, за да е под охрана за повторен оглед.
4. Ако става въпрос за убийство, веднага медиите щяха да гръмнат, а тук очевидно полицията се оитва да запази случая в тайна. А се мъчат да пазят тайна основно при отвличания.

Другият вариант е да е някаква битова история от типа на - прибирало се семейството вечерта от кръчма, жената хвърляла палави погледи към някой на съседната маса, скарали се, беснякът се изнервил, извадил стечкина за малко респект пред жената, влязъл в дупка натиснал неволно спусъка и пръснал предното стъкло, шашнали се двамата и изоставили колата по средата на улицата и обявили за крадена, а те ни лук яли, ни лук мирисали :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 02 Дек 2008, 21:38

И прекалено много филми гледаме ми се струва :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Дек 2008, 21:39

а що да не е тъпият наемник да не е уцелил и да имаме само ранен!?!? който е вече в пирогов и просто ония земат отпечатъци или нещо друго.....!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 02 Дек 2008, 21:44

someone написа:
Другият вариант е да е някаква битова история от типа на - прибирало се семейството вечерта от кръчма, жената хвърляла палави погледи към някой на съседната маса, скарали се, беснякът се изнервил, извадил стечкина за малко респект пред жената, влязъл в дупка натиснал неволно спусъка и пръснал предното стъкло, шашнали се двамата и изоставили колата по средата на улицата и обявили за крадена, а те ни лук яли, ни лук мирисали :)

Жената хванала мъжа в изневяра. Той тръгнал да бяга, но тя с пистолета го настигнала и не улучила.....мъжа си, а стреляла по навигаторското място :mhihi: Дали е улучила любовницита? :mhihi: И боя продължил вкъщи с точилката, тенджерата и тигана....

Аватар

Мнение от someone » 02 Дек 2008, 21:47

///MapTo написа:И прекалено много филми гледаме ми се струва :mhihi:

Или пък много огледи съм правил...ма не знам, може и да е от филмите ;) CSI Miami ми е любимият!

SKISA написа:а що да не е тъпият наемник да не е уцелил и да имаме само ранен!?!? който е вече в пирогов и просто ония земат отпечатъци или нещо друго.....!!!

Щото при опит за убийство тълпата около колата щеше да е същата, която съм описал. Все един и същи сектор на Софийско ги работят.

Ама може и да не съм прав, де, просто правя някакви предположения.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 02 Дек 2008, 21:48

((:BuKcu:)) написа:
someone написа:

Жената хванала мъжа в изневяра. Той тръгнал да бяга, но тя с пистолета го настигнала и не улучила.....мъжа си, а стреляла по навигаторското място :mhihi: Дали е улучила любовницита? :mhihi: И боя продължил вкъщи с точилката, тенджерата и тигана....
ти така ли правиш с твоа ти мъж :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Дек 2008, 21:50

некой го е страх от жена май....!!! :lol: жените рядко използват огнестрелни оръжия,защото не могат да боравят с тях!! по-скоро тровят ,палят или правят ексцесии.....
или некой ше остане без разрешително....

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 02 Дек 2008, 21:52

SKISA написа:некой го е страх от жена май....!!! :lol: жените рядко използват огнестрелни оръжия,защото не могат да боравят с тях!! по-скоро тровят ,палят или правят ексцесии.....
или некой ше остане без разрешително....
така си мислиш,сестра ми по ред при4ини ходи с такова дето пуска ток :mhihi: и БЛОЛ МИНИ :mhihi: :mhihi: ако ти говори нещо
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата