продава - леш
Модератор: I.Voykov
8 мнения
• Страница 1 от 1
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
продава - леш
преди 2 дни мисля беше друг и мислех да пиша тук , сега е шонди , трябват нови правила че ето какво се получава . Комерсиалните е другия проблем , но 100 теми за една кола ...

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Незнам, ама как някой който продава 10 ксенон комплеката си плаща обявка, а някой продаващ 10 коли флуудва форума фор фрии

nParMaTuK написа:Незнам, ама как някой който продава 10 ксенон комплеката си плаща обявка, а някой продаващ 10 коли флуудва форума фор фрии![]()

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Да за плащането съм в грешка сори
Но оня ден си говорихме със civic да постването извън платената обява надолу във подфорума Продава и стана ясно че модераторите не са "За"

Но оня ден си говорихме със civic да постването извън платената обява надолу във подфорума Продава и стана ясно че модераторите не са "За"

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
bavareca_86 написа::mhihi:![]()
санде дреме ти,пускай си квот искаш
ема аз неразбирам защо ми се прави забележка за Ъпване на 48 часа ,имам право да го правя за всички обяви ,ако остава всичите в различен ден да са ше стане мазало ,аз не ъпвам всеки ден ,а по правилата ,не се сещам какъв е проблема ,ама се дразна от коментарите на разни лигльовци ........

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума