За плочката на ГНП-то ..
Модератор: Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Извинявайте но както каза колегата по-горе аз до сега не съм чул една спасена плочка да има с тия реглажи става но временно. Аз лично и разбутах болтовете на моята за две години напред назад, висок разход нисък разход, пуши не пуши, абе чудо но я сега като е починала и не иска и да запали да ми я ремонтира някой и ще му стисна ръката та чак ще му изпукат костите. Ако някой наистина ги прави казвайте че съм в бокса но много се съмнявам.
На кои му е по-близо Петрич,на кой Монтана няма значение,тъй като последния реглаж на плочката направи Пепи-сина на колегата Предел,докато ние си говорим около колата.
При тази плочка проблема беше гняста вътре в гнп-то,но не я чистете с контактен спрей или дитектно бърсане на пистите
Препарата го знае(и аз го научих)от колегата Предел,но не знам да го опиша
Заминат ли пистите,няма друго решение освен с нова плочка-удърно се износват от добавки за почистване на дюзи или при демонтирана плочка за почистване-движение на четеца на сухо
При тази плочка проблема беше гняста вътре в гнп-то,но не я чистете с контактен спрей или дитектно бърсане на пистите
Препарата го знае(и аз го научих)от колегата Предел,но не знам да го опиша

Заминат ли пистите,няма друго решение освен с нова плочка-удърно се износват от добавки за почистване на дюзи или при демонтирана плочка за почистване-движение на четеца на сухо

by ''kompleksa''
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Средна скорост околи 120км/час. Имаше мъгла около София та затова толко слабо - иначе се подпи..освахме с една алфа по пътя, та по-голяма част от пътя съм карал "спортно"... абееее... как да кажа - при предишния вариант на настройка не ми мърдаха едно 8-10 на 100км. ...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

Здравейте,
разхода как го засичаш колега, по борд компютъра ли(ако имаш разбира се) или по стандартния начин (с пълнене на резервуара, изминати км и пак пълнене). Понеже с пипането на плочката наистина пада разхода по борд компютъра(трябва да го кореагираш), но действително ако натискаш газта има обратен ефект. Ако караш нормално не съм забелязал голяма разлика.
Поздрави
разхода как го засичаш колега, по борд компютъра ли(ако имаш разбира се) или по стандартния начин (с пълнене на резервуара, изминати км и пак пълнене). Понеже с пипането на плочката наистина пада разхода по борд компютъра(трябва да го кореагираш), но действително ако натискаш газта има обратен ефект. Ако караш нормално не съм забелязал голяма разлика.
Поздрави
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Ами бензиностанция - бензиностанция... (стария метод)
А иначе съм с големия борд 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Azereus
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd e46
- Мечтае да кара: 645i cabrio
ми моята сама си менеше оборотите, та даже гаснеше и до 2500 оборота беше мъртав кон. Човека ми я направи с 1 година гаранция, вече и аз почвам да им хващам цаката - имам 1 успешно оправена
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! 

- Azereus
- младши ентусиаст
-
ps. и не става само с пръскане и чистене, те пистите са прецакани до краен предел в единични случаи, та на въпроса - диодите също дават фира на плочката и се поят на ново 

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
колега сигурно не съм те разбрал правилно-искаш да кажеш,че в плочката има диоди лиAzereus написа:ps. и не става само с пръскане и чистене, те пистите са прецакани до краен предел в единични случаи, та на въпроса - диодите също дават фира на плочката и се поят на ново

Другото,което искам да те попитам е наистина ли възстановяваш износени писти или просто притискаш четките на четеца?

by ''kompleksa''
- Azereus
- младши ентусиаст
-
четките се зачистват внимателно с ножче да речем, но не се притискат, щото им се е...а майката. В 90 процента от случаите е поправимо

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги пиша отново в темата но вече като горд собственик на прекрасно работещо БМВ без тресене, менене на обороти и гаснене по 100 пъти на час. Та свързах се чрез форума разбира се с едни момчета от Монтана свестни пичове, отидох до там, около час чакане, връщане и около час събиране(понеже им занесох само главата на помпата) и още не мога да повярвам двегодишните ми мъки свършиха за миг и срещу определената сума разбира се. И аз бях убеден, че някой все пак трябва да може да ги ремонтира тия глави но две години само на камък удрям а сега резултата е на лице, ще видим за колко време дано да е за повече. Майстора ми вика 5 години гаранция
викам не може ли поне 6
. Искам да ви кажа, че който бере тия ядове вече има решение просто са супер пичовете. Сега ще питате какво са правили къде са търкали какво са наслоявали да ви кажа почти виждам какво са правили и от дългогодишните ми ядове и четене горе долу имам представа но отидох и си платих и знам, че те с това се занимават и ако стане нещо могат да си поправят грешката та си запазвам излишните коментари относно ремонта кое как. Пожелавам на всички хиляди безаварийни километри и да си оправят колите защото сега все едно, че карам друга кола абе кеф
. Поздрави на Дани от Монтана ще изпием някой път по бира (абе май уиски) като дойда някой път.

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4