ОББ Оценители ...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ОББ Оценители ...
Колеги ,понеже мъките ми с пазарната оценка на имота продължават
колежката Мишел ми помогна за което съм й благодарен,но ОББ Банка не признаха пазарната оценка ,понеже фирмата не е в техният списък и сега когато времето ми изтича и трябва да съм готов с документите искам да ви попитам имате ли познанство/а с някой оценител от следните опълномощени фирми работещи с ОББ :
1.Линк
2.Брайт Консулт
2.Явлена
4.Б Консултинг
5.Амрита ООД
6.Инфо трейд ЕООД
7.Адрес
Много моля ако някой може да ми помогне
Георги Пенчев

1.Линк
2.Брайт Консулт
2.Явлена
4.Б Консултинг
5.Амрита ООД
6.Инфо трейд ЕООД
7.Адрес
Много моля ако някой може да ми помогне

Георги Пенчев
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Е Добър ден! Пенчев, Пенчеевввв...Казах ли ти да питаш кои оценители ще признаят от Банката! Давай документите да говоря с Явлена! Ще ти я направят до 4-5 дни макс, още предния път говорих...
Нотариален акт и великото Удостоверение за етап на зъвършеност.. и снимките прати на apassionata@abv.bg, че съм ги изтрила
Нотариален акт и великото Удостоверение за етап на зъвършеност.. и снимките прати на apassionata@abv.bg, че съм ги изтрила
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Apassionata написа:99% съм сигурна, че ОББ няма да признаят оценка на друг оценител... Пощенска също
Всяка банка признава от друг, въпроса е как си поискаш....има такса за тая работа...

Само ми кажи те ли те подведоха миналия път че няма проблем, щото доколкото си спомням говорихме да ги питаш изрично за това?

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
ами... имах разни случки в тая връзка, ма... както и да е. Дано стане със старата, нека пробва колегата / че са си пари/, ако не да ми праща нещата. Тъпото е че утре сигурно ще съм пак цял ден пред КАТ / днеска не минах/ и ще загубим един ден. С Явлена работим поне 3 години, няма да има проблеми...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Комшийке , ти се оказа права тогава
Всичко ще ти пратя , наистина на брат ми са му казали само и единствено фирмите ,които по-горе изброих
Човек каквото си направи, друг не може да му го направи
Георги Пенчев

Всичко ще ти пратя , наистина на брат ми са му казали само и единствено фирмите ,които по-горе изброих

Човек каквото си направи, друг не може да му го направи

Георги Пенчев
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
И да нямаш познанства има добри страни понякога, че сме в България. Миналата година се "запознах" с един оценител, много арен човек даже не щеше да вземе втората банкнота
пък оценката стана каквато я исках аз. Във Бургас работата става за 100лв, ма по София едвали за толкова. А като се сетя предния ме мота 2 месеца ма не си каза цената
Успех с банките

ОББ и други не приемат оценка от друг оценител, извън техния списък. Вземи си писмото за одобрение (копие) ако ще теглиш като физическо лице. Ще трябват и документи за собственост (копие), оглед и т.н.
Последна промяна paxaH на 28 Сеп 2011, 22:29, променена общо 1 път
Селото се оказа точно във града
9 мнения
• Страница 1 от 1