Streetracers - леш
Модератор: I.Voykov
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Streetracers - леш
Няма ли най-накрая да вземете мерки и да има банове или трябва само дразнение да има за феновете на БМВ в този раздел ?
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
Не за друго раздела е кръстен StreetRacers......

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
нема по голем бълвоч от тоа раздел..Вътре са се нагнездили едни дразнители
Май скоро скоро време само те ще си пишат сами в тоа раздел 

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
bmwfena написа:нема по голем бълвоч от тоа раздел..Вътре са се нагнездили едни дразнителиМай скоро скоро време само те ще си пишат сами в тоа раздел
Викам да не им се даваме

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
kriso85 написа:Викам да не им се даваме
и аз съм ЗА !

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
абе максо си ги разбира нещата , ама ояма е дървен философ и само гледа да дразни някои
It`s party time !
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Пичове,не сте прави!! То сега излиза все едnо "да ги обадиме на другарката"....Верно големи дразните ли са,ама малко или много отбират от нещата.Аз поне не съм забелязал да обидят конкретно някого..Да целенасочено дразнят,ама в края на краищата това е идеята на гонките ....
Другата идея е между приятели да пускат колите за удоволствие....Са не си мислете ,че ги защитевам щото дори не ги познавам момчетата,ама тука се едно сме некакви ревльовци...Има си модератори и те преценяват кога нещата излизат извън контрол
...Верно ,че се една конкретна Фастра им е в устата,но понякога темите се обръщат в посока от която всички научават любопитни неша
Айде със здраве на всички...

Айде със здраве на всички...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз разбирам че се опитвате да бъдете толерантни с феновете на другите марки но не трябва ли 1-во да се съобразявате с нас... след това с разни селяни които влизат с единствената цел да дразнят???
или го заключете тоя форум или сложете още модератори!!! бъдете малко по сурови и започнете да раздавате правосъдие като хората...
П.С. Максо и Ояма са пичове... просто са сбъркали марката... нали знаете... нашия петел е най големия
или го заключете тоя форум или сложете още модератори!!! бъдете малко по сурови и започнете да раздавате правосъдие като хората...
П.С. Максо и Ояма са пичове... просто са сбъркали марката... нали знаете... нашия петел е най големия

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От тия два подфорума- тунинг и стрийтрейсърс трябваше да се почне с новите модератори.
То вече като вляза там и се чудя в чии форум съм!?!?!? .. Пунтото, предизвиква незнам кво си, Саксото чака, Астрата размазва .. ми да му еба майката, няма ли кой да сложи по един бан на сичките и да си пишем наще си истории.
Има хора тука с М- ки, турбинирани бмв- та .. не вярвам да влизат в тяхните форуми с теми "предизвиквам всички с всичко".. даже си мисля, че тема, започваща с "предизвиквам" трябва да се забрани. Все пак за тая работа си има тунинг.бг
То вече като вляза там и се чудя в чии форум съм!?!?!? .. Пунтото, предизвиква незнам кво си, Саксото чака, Астрата размазва .. ми да му еба майката, няма ли кой да сложи по един бан на сичките и да си пишем наще си истории.
Има хора тука с М- ки, турбинирани бмв- та .. не вярвам да влизат в тяхните форуми с теми "предизвиквам всички с всичко".. даже си мисля, че тема, започваща с "предизвиквам" трябва да се забрани. Все пак за тая работа си има тунинг.бг
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Мина доста време от както спрях да пиша там в знак на протест спрямо безхаберието в тези два подфорума радвам се че не съм единствен крайно време е за промяна на модове!!!
пп: предлагам да последвате примера ми докато не настъпи някаква промяна в положителна посока
пп: предлагам да последвате примера ми докато не настъпи някаква промяна в положителна посока
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
sa6o_gt написа: МЪРТВО РОДЕНИ хахахахааа сладури , момци бързо БМВ сток има ли ??? НЯМА ТАКОВА , когато е съсдадена тази марка хората са мислили за комфорт стабилност и много други работи но не и барзина
sa6o_gt написа: щото в този форум никой не обича да губи, все пак карат БМВ не неква случайна марка хахахха
sa6o_gt написа: хахахаа ПАЛЯЧО давай го този покоиник хахахахаха
ето я адекватната и навременна намеса на модератора... само след около един ден
rtzankov написа: Заключвам тая тема, и знам че ще изникнат две нови
Всеки хвали каквото си има. Подигравки от хора които не карат БМВ
няма да спрат, а пък ние няма да спрем да си караме, гадните бавни
БМВ-та ... това си е ... затворен цикъл
Така ли трябваше да приключи всичко? само с една заключена тема? и успокоение че ще има и нови и нови и ние сме безсилни и просто ще трябва да ги търпим

sa6o_gt написа: щото в този форум никой не обича да губи, все пак карат БМВ не неква случайна марка хахахха
sa6o_gt написа: хахахаа ПАЛЯЧО давай го този покоиник хахахахаха
ето я адекватната и навременна намеса на модератора... само след около един ден
rtzankov написа: Заключвам тая тема, и знам че ще изникнат две нови
Всеки хвали каквото си има. Подигравки от хора които не карат БМВ
няма да спрат, а пък ние няма да спрем да си караме, гадните бавни
БМВ-та ... това си е ... затворен цикъл
Така ли трябваше да приключи всичко? само с една заключена тема? и успокоение че ще има и нови и нови и ние сме безсилни и просто ще трябва да ги търпим

Аз от кога ви казвам,че за представители на други марки който са тук с цел дразнене следва бан без много много да се обяснявате...Има и такива който карат други марки и си траят обменят опит помагат и кво ли още не без да съсдават проблеми,но са малко..Повечето са от сорта аз карам голф и съм гЪзе па ти с бмв-то си щозьор и тен подобни...Някой,обиди ли марката,дразни ли хората или подобни изяви видимо във форума да се заяжда просто трябва да се чисти.А всички знаем кой са те...
Само факт-а,че ludiagsm се намеси в темата и изобщо прописа трябва да говори много,поне на мен ми говори...
Само факт-а,че ludiagsm се намеси в темата и изобщо прописа трябва да говори много,поне на мен ми говори...
+ 1
Изобщо начина на модериране и разбиране на ситуацията и грешен!
Видиш ли ще заключваме и утре пак същата работа..защото сме си 'вкъщи'! и четем за 'предизвиквам!'
И като няма отговор на тъпото предложение-'еййй ама кви сте тъпи,няма ли бързи бмв-та,няма ли 'мъже'!? '
И за чий *** ще ходя в студа еди къде си,само за да задоволявам интереса на някой комплексар!
И същите тези така и не разбират,че си седят на детското ниво,защото на големите хора изобщо не им пука АМА ГРАМ нито за бързи астри,нито за нисани,нито за ситроени,които са по-бързи (да сте живи и здрави,ама за какво ни занимавате с глупостите си?!?! )..на какво?!
-400 метра.....какво пък беше това 400 метра че забравих
'За' съм за обмяна на опит и взаймопомощ,но съвсем не става въпрос за това както си личи от край време-единствено на почит е заяждането,а това заслужава бан веднага!!
Мойте уважения към знанието на тези,които го имат,но.......никаква полза ако си го държите за себе си! Много било 'забавно' когато кола за 79849326ъ4937 лв загуби .................... НА 400 МЕТРА
от астра ли нисанче или не знам си какво-и всички селяни се забавляват
Е извинявам се ама вие ****** нямате ли си да си играете-то голямото междучасие свърши,трябва да влизате в час
Отивам на БМВ СБИРКА....ОФИЦИАЛНА и какво да видя-един куп голфаджий и от сорта 'тюнингисти' (става дума за тълпата..) които с радостни викове смоменават как М3то за нищо не ставало
И ТОВА НА БМВ СБИРКА !!
И защо драги ми селяни!!!! след като БМВ за нищо не става сте на БМВ СБИРКА !!?!?!?! Знам че го четете това!!!!
Не ми харесва поговорката за гроздето,но в случая си е точно така!...
'Присмял се бедняка на султана-колко бил тъп да живее в палат видиш ли-друго си е всичко да ти е на една ръка разстояние,за кво са ти 100 стаи! '
И до кога ще я караме така-самите БМВ фенове да се изнесът от БМВ СБИРКАТА поради силния наплив на селяндури с 'бигачки' ?!?!?!?!?! Така ли трябва да стане?
Пак повтарям не искам да обиждам хората,които знаят и могат,НО не знам защо не признаете че един ТРАБАНТ достатъчно подготвен побеждава ферари!
И това не е някаква загадка!
Нито е особено забавно...!
Ако може никой да не се напъва да ми обеснява че това е форум стрий РАЦИНГ и така трябвало да бъде...Е да ! но е БМВ ФОРУМ,за фенове на БМВ!
Изобщо начина на модериране и разбиране на ситуацията и грешен!
Видиш ли ще заключваме и утре пак същата работа..защото сме си 'вкъщи'! и четем за 'предизвиквам!'

И за чий *** ще ходя в студа еди къде си,само за да задоволявам интереса на някой комплексар!
И същите тези така и не разбират,че си седят на детското ниво,защото на големите хора изобщо не им пука АМА ГРАМ нито за бързи астри,нито за нисани,нито за ситроени,които са по-бързи (да сте живи и здрави,ама за какво ни занимавате с глупостите си?!?! )..на какво?!

'За' съм за обмяна на опит и взаймопомощ,но съвсем не става въпрос за това както си личи от край време-единствено на почит е заяждането,а това заслужава бан веднага!!
Мойте уважения към знанието на тези,които го имат,но.......никаква полза ако си го държите за себе си! Много било 'забавно' когато кола за 79849326ъ4937 лв загуби .................... НА 400 МЕТРА

Е извинявам се ама вие ****** нямате ли си да си играете-то голямото междучасие свърши,трябва да влизате в час

Отивам на БМВ СБИРКА....ОФИЦИАЛНА и какво да видя-един куп голфаджий и от сорта 'тюнингисти' (става дума за тълпата..) които с радостни викове смоменават как М3то за нищо не ставало

И ТОВА НА БМВ СБИРКА !!

И защо драги ми селяни!!!! след като БМВ за нищо не става сте на БМВ СБИРКА !!?!?!?! Знам че го четете това!!!!
Не ми харесва поговорката за гроздето,но в случая си е точно така!...
'Присмял се бедняка на султана-колко бил тъп да живее в палат видиш ли-друго си е всичко да ти е на една ръка разстояние,за кво са ти 100 стаи! '

И до кога ще я караме така-самите БМВ фенове да се изнесът от БМВ СБИРКАТА поради силния наплив на селяндури с 'бигачки' ?!?!?!?!?! Така ли трябва да стане?
Пак повтарям не искам да обиждам хората,които знаят и могат,НО не знам защо не признаете че един ТРАБАНТ достатъчно подготвен побеждава ферари!
И това не е някаква загадка!

Ако може никой да не се напъва да ми обеснява че това е форум стрий РАЦИНГ и така трябвало да бъде...Е да ! но е БМВ ФОРУМ,за фенове на БМВ!
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума