Повиквателна от КАТ в 21-ва стая?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Колеги ВНИМАВАЙТЕ!
Аз също си мислех,че камерите над светофарите следят само за престъпления,сбивания,кражби и т.н.,но пресен пример:
На един колега мин.седмица му дойде "честитка" в работата да се яви в КАТ за да му пуснат клипче...!
Ставало въпрос за неправилен ляв завой на Орлов мост от "Ив.Асен"завил на ляво по "Евлоги Георгиев"!Аз правя същото нарушение всеки Божи ден,защото просто няма как да стане иначе.....дори и да продължиш направо,стигаш до Соф.Университет,където също е забранен ляв завой!?
Преди 2 год.си счупих ръката в едно стъкло на един друг участник в движението точно под тези същите камери и бях сигурен,че най-малкото ще ме има изтипосан в в."Нощен труп",но нищо...!
Явно си снимат избирателно и за минаване на червено и за левия завой!Който минава от там да го има в предвид,не че се сещам от къде да мине примерно за стадион В.Левски....!??

Аз също си мислех,че камерите над светофарите следят само за престъпления,сбивания,кражби и т.н.,но пресен пример:
На един колега мин.седмица му дойде "честитка" в работата да се яви в КАТ за да му пуснат клипче...!

Преди 2 год.си счупих ръката в едно стъкло на един друг участник в движението точно под тези същите камери и бях сигурен,че най-малкото ще ме има изтипосан в в."Нощен труп",но нищо...!

Явно си снимат избирателно и за минаване на червено и за левия завой!Който минава от там да го има в предвид,не че се сещам от къде да мине примерно за стадион В.Левски....!??

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
В тази стая ти пускат запис(клип)от камерата и те санкционират в зависимост от нарушението!Преди можеше да се прати някой познат(или жената),който си има всички точки и не кара често,да му фраснат акта на него,но в повечето случаи си познаваш кривата мутра и е ясно,че си ти...!blackrider написа:Абе колеги ,аз попитах дали някой от вас е минал през тази смотана стая 21??? И какво се случва там? А вие почнахте да предполагате и да разисквате чак кой разнася писмата![]()
Ясно е че контрола за движение по пътищата се затяга / и така трябва да е/ Но според мен в т'ва писъмце където небрежно са ми пъхнали в пощенската кутия би трябвал да пише :
Дата .....еди коя си ,в еди колко си часа кола с рег.номер.......е извършила .......ЕДИ К'ВО СИ!!!! А не само некав номер на преписка!!!
Абе ....за мен си е пак недомислена и смотана работа !!!! Сетили се КАТ да съберат парички преди коледа

С колеги сме се карали кой да отиде,защото се случва да караме един автомобил 2-3 човека и всеки вика "Не съм бил аз",накрая се сетих да проверя по-обстойно и се оказа,че съм бил в командировка с друга кола същия ден и им показах среден,да се оправят....!

П.П.Да не пускам нова тема:

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- blackrider
- младши ентусиаст
-
[/quote]В тази стая ти пускат запис(клип)от камерата и те санкционират в зависимост от нарушението![/quote]
Мерси,ама мисля че е редно в призовката да уточняват точно за какво те викат,както и нарушението което си извършил !
Мерси,ама мисля че е редно в призовката да уточняват точно за какво те викат,както и нарушението което си извършил !
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3