Кой е най-щастливият момент в живота ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Ное 2008, 22:03

Хубава тема ;)

Аз разсъждавам малко по-иначе относно хубавите моменти в живота. Честно казано отделям голямо значение на някои найстина скапани моменти в живота ми, които обаче са предизвикали някакъв позитивен обрат или са ме променили за добро. Така мога да да посоча някакво неприятно събитие в миналото, което обаче впредвид последствията, сега мога да го определя като щастлив момент.

Все пак да не задълбаваме ;)

И аз като Азраил се радвам повече на малките радости в живота. Нещата, които те карат да се чувстваш жив. Някоя целувка, среща с човек, вечер с приятели, изпитана емоция.... или пък зрелищен дрифт, адреналин, секс... има много неща, които мога да определя като щастливи моменти.
Тази ми представа донякъде ми пречи да оценя и номинирам нещо като "най-щастлив момент в живота".

Имаше една мисъл - "Това, което желаеш, не е всичко, от което се нуждаеш". Сигурно има толкова много моменти, които всъщност не сме оценили подобаващо. ;)

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 30 Ное 2008, 1:04

Най-щастливият ми миг беше тази година, като навърших 19. Доста е дълго и няма да изпадам в обяснения, но просто тогава осъзнах много неща, пренаредих приоритетите си...
Много съм била щастлива и при моите малки лични успехи, при първото републиканско злато на сестра ми, при първото чуто "обичам те", първата споделена любов, когато ме приеха каквото исках.....
Има сигурно много други, просто за тези се сещам отраз.
Dare To Dream

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.E » 30 Ное 2008, 1:58

Щастлив съм като съм здрав :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 30 Ное 2008, 13:00

Истински щастлив се почувствах когато жена ми ми се обади по телефона и ми каза - "Честито, вече си горд баща на син" :D . Ама с един такъв спокоен тон, като че ли ми казва "Купих хляб", че в първия момент не осъзнах за какво става въпрос. Та, тя вися една седмица в болницата. А, когато ми го показа през прозореца да го видя - един такъв сбръчкан, лилаво-мораво-розов, с една намръщена муцунка, лелееее откачих от щастие. После изкупих всичката бира на ЕКО-то. Много хора си го спомнят и още ме бъзикат. От щастие се носех в безтегловност. А, на изписването като ми го връчиха и ми се разтрепериха краката. Едва го удържах мъника. Като гледам снимките и понякога се чудя откъде съм намерил сили да се усмихвам.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от бебето » 30 Ное 2008, 16:24

Аз няма много много да философствам за живота...Хубавите моменти в живота ми...Първият беше,когато за първи път стъпих в Пловдив,в Античния.Тогава ми се разтрепераха краката(все още незнам защо).Тогава се почувствах всякаш намерих мястото на моя живот.После завършването на училище...Но най-пресния-първото ми участие в раждане на бебе.Велико изживяване!За мен всеки миг от живота е ценен и важен,защото те учи на нещо.За мен живота е прекрасен!Аз съм влюбена в него!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 01 Дек 2008, 13:56

Появяването на бял свят на ето това:

Изображение
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 01 Дек 2008, 20:45

за мене щастието идва като дойде време за спорт
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 01 Дек 2008, 21:09

Като си купих 2-ра Е30-ка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 03 Дек 2008, 17:27

за първи път като карах на един приятел мотора супер мото 2006 изпалнение мисля 4е беше ямаха 650 адреналин в промишлени коли4ества :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата