Повиквателна от КАТ в 21-ва стая?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Acoto® написа:как ще ти докажат, че камерата не е повредена...
ако се стигне до съд важи ли камерата като доказателство?
вече важи с последните промени в закона

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:Doberman_vas написа:добре де... а ако си с не-софийска регистрация, т.е. адреса ти не е в софия, там ли ще пратят повиквателната и в кои кат ще те викат?
дошъл дето от долно курово на гости за 2 дена хванала го камера, знаеш ли кога дятото пак ще се дотъркаля до софия че до 21 стая![]()
![]()
тия са ебаси калъфите...
и като не отидеш 100 лева глоба + акт за Х лева и Х точки
и как ще докажат че са ми я пуснали в пощенската кутия в бургас примерно?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:VesoPesa написа:Doberman_vas написа:добре де... а ако си с не-софийска регистрация, т.е. адреса ти не е в софия, там ли ще пратят повиквателната и в кои кат ще те викат?
дошъл дето от долно курово на гости за 2 дена хванала го камера, знаеш ли кога дятото пак ще се дотъркаля до софия че до 21 стая![]()
![]()
тия са ебаси калъфите...
и като не отидеш 100 лева глоба + акт за Х лева и Х точки
и как ще докажат че са ми я пуснали в пощенската кутия в бургас примерно?
еми не могат, ама нали знаеш, тяхната дума срещу твоята

пък и те си пращат униформени а не обикновенни пощальони и се записва че е доставена, тва че не си я приел лично тях не ги грее

Ами лично мен ,ако ме питате аз бих ги направил на нищо ако проблема не е в мен..Или съдиш пощата за не свършена работа
или ще ги направя на нищо тея от КАТ (едва ли ще ми взЕмат от точките за дето ги ХРАНЯ ,най много да ме затворят за 24 часа
).Също така ,ако минаваш всека седмица по 1-2 пъти в КАТ за да видиш има ли нещо срещу теб може да изградиш връзки и после ще ти е по лесно
.Аз лично бих изучил добре терена на който бих карал с ПРЕВИШЕНА скорост.
Затова Колеги внимавайте повече друго немога да кажа

Затова Колеги внимавайте повече друго немога да кажа

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
liloff написа:пък и те си пращат униформени а не обикновенни пощальони
Това да не е военна полицияНормални пощальони си ползват до колкото знам.
мне доколкото знам полицай си ги носят

VesoPesa написа:liloff написа:пък и те си пращат униформени а не обикновенни пощальони
Това да не е военна полицияНормални пощальони си ползват до колкото знам.
мне доколкото знам полицай си ги носят
Винаги различно.Аз го знам ,като полицията го занасят ,но има случай в които ти го пращат по пощата..Тоест както им падне..Ма в тая финансова криза сигорно по пощата ще ти го пратят щото нема пари за гориво

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Taxi написа:VesoPesa написа:liloff написа:...
...
...
...Ма в тая финансова криза сигорно по пощата ще ти го пратят щото нема пари за гориво![]()
кво гориво те тия са пешаци дето ги разпращат

VesoPesa написа:Taxi написа:VesoPesa написа:liloff написа:...
...
...
...
кво гориво те тия са пешаци дето ги разпращат![]()
Верно??? Един път дойдоха при един приятел да му дадът призовката у тех и долу си имаше "бракмичка"(така ги наричам).И качиха се после и си тръгнаха..
п.п.Два три пъти съм чувал за актове и досега не съм чувал да идват пеша..Чак са го разбирам това..И все пак от страната на шегата това са ти 1 литър вода ( 70 , 80 стотинки

мне доколкото знам полицай си ги носят Rolling Eyes
Хххехех ако това е истина, значи пак сме открили топлата вода в България. Бахси абсурдистана дето сме.
Навсякъде другаде се ползват куриерски пощенски услуги. Много ми е интересно колко събираема се очаква да е тази "услуга". То е ясно, че може да се каже "глоба при неявяване" и незнанието не е оправдание пред закона...
Въпреки всичко, как някой ще се подпише от мое име, след като не може да стигне по-далеч от входната врата, заради ограничения достъп до кооперацията (може би просто хвърля призовката на пода и това е). Освен това фалшифициране на подпис е силно наказуемо. Нали се сещате, че ако някой се подпише от мое име и за моя сметка, без мое знание и законово разрешение (пълномощно), е толкова подсъдим, че "жална му майка". Толкова съдебни дела ще отнесе...
Имаме си права, имаме си и задължения. Ако съм направил наказуемо нарушение на пътя, ще си платя както винаги до сега. Но не мога да приема "ушатите" да се подиграват по законов начин със гарантираните ми от Конституацията законови права!
Taxi написа:Абе знаете ли какво..От утре къртя номер на некое BMW аз съм виждал и знам 2-3 дето от 4-5 години седът на 1 място..Ще изкъртя номера ще го залепя на моето и айде..И после човека ще е виновен не аз..Е това е България![]()
![]()
![]()
п.п.Това го давам само за пример ,не че ще го направя
по голяма глупост от тази днес не видях...и като си в Германия и направиш нарушение със чужди номера ( не твойте) и го заснемат, според теб при кой ще отидат ? При този на който се водят номерата или при теб ? Че ме е интересно как щеразберат че си ти, може би само ако имат отдел "Врачки, гадателки и оракули" във немския КАТ ?
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
liloff написа:...
само не знам защо намесваш фалшифициране на подписи и т.н.

тука става дума че пощальона/било то й катаджия/ като ти остави честитката, отбелязва че е предадена лично, освена в пощенска кутия или друго и после ти се оправяй

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Абе колеги ,аз попитах дали някой от вас е минал през тази смотана стая 21??? И какво се случва там? А вие почнахте да предполагате и да разисквате чак кой разнася писмата
Ясно е че контрола за движение по пътищата се затяга / и така трябва да е/ Но според мен в т'ва писъмце където небрежно са ми пъхнали в пощенската кутия би трябвал да пише :
Дата .....еди коя си ,в еди колко си часа кола с рег.номер.......е извършила .......ЕДИ К'ВО СИ!!!! А не само некав номер на преписка!!!
Абе ....за мен си е пак недомислена и смотана работа !!!! Сетили се КАТ да съберат парички преди коледа

Ясно е че контрола за движение по пътищата се затяга / и така трябва да е/ Но според мен в т'ва писъмце където небрежно са ми пъхнали в пощенската кутия би трябвал да пише :
Дата .....еди коя си ,в еди колко си часа кола с рег.номер.......е извършила .......ЕДИ К'ВО СИ!!!! А не само некав номер на преписка!!!
Абе ....за мен си е пак недомислена и смотана работа !!!! Сетили се КАТ да съберат парички преди коледа

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3