Скапана държава!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Скапана държава!!!
Знам, че не тука мястото на темата ама какво се прави възмутен съм!
Снощи към 00:30ч. както си карам и наближавам вкъщи и ме спират куките хоп вика слез отвори багажника, отварям го аз, вика ела до патрулката отивам и гледам колегата му говори по GSM и отива до моята кола и отваря вратата без да ме питал, и аз оттам викам, ако обичаш затвори вратата нямаш работа там без да си ме питал това е лична собственост както аз не влизам във вас така и ти няма да влизаш във нас и нашия ме задържа за 24ч. и колата запечатаха ме държаха с белезници 12 часа .... колата претърсиха направиха кочина....

Снощи към 00:30ч. както си карам и наближавам вкъщи и ме спират куките хоп вика слез отвори багажника, отварям го аз, вика ела до патрулката отивам и гледам колегата му говори по GSM и отива до моята кола и отваря вратата без да ме питал, и аз оттам викам, ако обичаш затвори вратата нямаш работа там без да си ме питал това е лична собственост както аз не влизам във вас така и ти няма да влизаш във нас и нашия ме задържа за 24ч. и колата запечатаха ме държаха с белезници 12 часа .... колата претърсиха направиха кочина....

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Жалба!!! Търси познати и пускай жалба да се научат гадовете! Ако нямаш познати на по-горно ниво, по-добре не се занимавай, че само още нерви ще ти коства.
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Колега на изключително нагли си попаднал!
Това е безобразие да ти отваря колата,че и да те държат толкова време,без нищо!
Те някои вече не се усещат!
Това е безобразие да ти отваря колата,че и да те държат толкова време,без нищо!

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Миналата година по това време бяха арестували шофьора на автовоза на едно приятелче, бяха запряли и камиона на един паркинг, ама в нашия случай шофера се направил на мъж
. По принцип имат право да те задържат, ако не изпълниш полицейско разпореждане
Мен са ме вадили "качулките" от колата с опрян в главата пистолет само щото се осмелих да кажа, че преди точно минута, малко по-надолу са ме проверили щателно техните колеги, така че знам как се чувстваш. Тогава ми минаха през главата какви ли не сценарии, дето да им спретна, но едно приятелче полицай после ми каза за какво е била акцията и що са реагирали така момчетата и аз се отказах. Не казвам че бяха прави, но ги оправдавам, щото напрежението и стреса от акциите наистина е голям.

Мен са ме вадили "качулките" от колата с опрян в главата пистолет само щото се осмелих да кажа, че преди точно минута, малко по-надолу са ме проверили щателно техните колеги, така че знам как се чувстваш. Тогава ми минаха през главата какви ли не сценарии, дето да им спретна, но едно приятелче полицай после ми каза за какво е била акцията и що са реагирали така момчетата и аз се отказах. Не казвам че бяха прави, но ги оправдавам, щото напрежението и стреса от акциите наистина е голям.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
bmw_n00b написа:... Ако нямаш познати на по-горно ниво, по-добре не се занимавай, че само още нерви ще ти коства.
и кво като няма познати?? Мамка им държава, съди ги до дупка! Ако требва и в Страсбург подай жалба. Ако си имал лична карта и документи на колата, трябва да са имали ОБОСНОВАНА причина да те задържат.
Не ги оставяй на мира, а се бори за правата си!!!
Иначе следващия като теб може да е всеки от нас !
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ами
ами ако са имали някаква заповед за определен модел цвят кола да издирват.... мен на времето с 325-цата са ме изкарвали вън от колата с автомати качулките, барабар жената и детето беше на 6 месеца...
държат ни едва ли не на мушка докато по радиото един проверяваше нещо по документите...
после лек път пожелаха и така...
държат ни едва ли не на мушка докато по радиото един проверяваше нещо по документите...
после лек път пожелаха и така...

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
CheGevara написа:bmw_n00b написа:... Ако нямаш познати на по-горно ниво, по-добре не се занимавай, че само още нерви ще ти коства.
и кво като няма познати?? Мамка им държава, съди ги до дупка! Ако требва и в Страсбург подай жалба. Ако си имал лична карта и документи на колата, трябва да са имали ОБОСНОВАНА причина да те задържат.
Не ги оставяй на мира, а се бори за правата си!!!
Иначе следващия като теб може да е всеки от нас !
Какви права, бе Че?!? Това не е Германия. На мен като ми откраднаха оня ден гумите и джантите от гаража, ченгетата ми викат - "Еми подай жалба, ама... само ше се косиш..." и се подхилкват. На баща ми миналата година от ена трошка Застава, дето беше взел да кара, че му се беше развалила колата, му свалиха гумите и го бяха оставили на трупчета. Намериха ги след 2 седмици заедно с крадците... и до сега ни гуми, ни джанти, нищо. Само права

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: ами
Любо Мегов написа:ами ако са имали някаква заповед за определен модел цвят кола да издирват....
Ако са имали - показват заповедта, колегата казва "ок, дерзайте" и няма проблеми. В цивилизованите държави така се постъпва, май?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Никой съблюдаващ реда и закона орган няма право да ти рови из имуществото без твое присъствие!
Обади се на агенцията по корупцията, обади се на господари на ефира, кажи, че са ти искали пари...с две думи направи им живота черен на гадните избиващи комплекси куки!!!
Обади се на агенцията по корупцията, обади се на господари на ефира, кажи, че са ти искали пари...с две думи направи им живота черен на гадните избиващи комплекси куки!!!
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Първо адвокат,второ(надявам ,се че си записал номера на полицейската кола и имаш имената на фуражките)-жалба,първа,втора докато хване ред.Според мен няма причина да не можеш да ги осъдиш.Найстина съжалявам колега...........!
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
висчки сте прави ама както и Всички знаем че няма смисъл, защото ако ги Погне куките като хората един ден ще му звуннат я по телефона я на вратата и ще го ПИТАТ колегата дали няма да размисли и да го "респектират" ... имал съм подобен случай, след като ме псуваше една кука го разжалвах на улицата късайки му пагоните... хубаво че тогава имах силен гръб в системата инак нещата отиваха на Зле...
Ще Ви дам друг пример Ако на Твойто място беше накоя грозна мутра щяха да му лъснат и джантите и да му продухат горивопровода, ама на редовия гражданин се правят на интересни, просто държавата е скапана те тава е...
А и още нещо писал съм го и другаде ама все пак... вкарал съм поне 9 крадци хванати на местопрестъплението в Полицията със свидетели... и няма нито един осъден...
И друго, днес по телевизията даваха за едно детенце на 11 години починали е Пирдопската болица и излезе схефа на комисията по лекарска етика ...и каза цхе за 2рия му мандат имало наказани 2ма доктора с МЪМРЕНЕ ама сега този щели да го порицаят....
е те това е държава....
Ще Ви дам друг пример Ако на Твойто място беше накоя грозна мутра щяха да му лъснат и джантите и да му продухат горивопровода, ама на редовия гражданин се правят на интересни, просто държавата е скапана те тава е...
А и още нещо писал съм го и другаде ама все пак... вкарал съм поне 9 крадци хванати на местопрестъплението в Полицията със свидетели... и няма нито един осъден...
И друго, днес по телевизията даваха за едно детенце на 11 години починали е Пирдопската болица и излезе схефа на комисията по лекарска етика ...и каза цхе за 2рия му мандат имало наказани 2ма доктора с МЪМРЕНЕ ама сега този щели да го порицаят....
е те това е държава....
!
Колега дадоха ли ти заповед за задържане - казаха ли ти защо те държат - представиха ли ти се - напиши си жалба - напиши си обстоятелствата при които става всичко - и така ги нарисувай (обиди, псувни, липсващи предмети и пари от колата, използвана сила без причина (ако не си оказал съпротива де), напиши че са били без шапки и светлоотразителни жилетки) - после си подай жалбата и си искай входящ номер на жалбата и си търси правата до дупка
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Те за секунди се събраха още 2-патрула ... В районното като чели бях най-големия престъпник всичко ми взеха ... GSM- не ми дадоха даже да се ОБАДЯ! Гривната, сенжира, колана, ключа на колата, документите, пари и стотинки дори, връзките на маратонките, викам хора условна присъда ли имам ? затвор ли ме чака ?
... и не стига дето от 01ч. до 10ч. бях с белезници на една пейка вързан с най-голямата си наглост дознатела ми вика, ако има нещо незаконно в колата по-добре кажи сега и да оправим нещата един вид давай парата!
Ето и какво ми дадоха!
ЗАПОВЕД ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА ЛИЦЕ
Днес: 01.12.2008г. в гр.София, в 01ч. подписаният Ивайло Вичков, на длъжност:Полицай при 02 РУ-СДМВР, гр.София на основание чл.63, ал.1, т.1 от Закона за Министерство на вътрешните работи, основание задържането на лицето: Осуетяване на полицейска проверка!
ЗАПОВЯДВАМ:
Задържам за срок от 24часа лицето: Мойте трите имена, ЕГН, адрес, в помещение за временно задържане на 02РУ-СДВР.
Подпис полицейски орган:
Подпис задържано лице:

Ето и какво ми дадоха!
ЗАПОВЕД ЗА ЗАДЪРЖАНЕ НА ЛИЦЕ
Днес: 01.12.2008г. в гр.София, в 01ч. подписаният Ивайло Вичков, на длъжност:Полицай при 02 РУ-СДМВР, гр.София на основание чл.63, ал.1, т.1 от Закона за Министерство на вътрешните работи, основание задържането на лицето: Осуетяване на полицейска проверка!
ЗАПОВЯДВАМ:
Задържам за срок от 24часа лицето: Мойте трите имена, ЕГН, адрес, в помещение за временно задържане на 02РУ-СДВР.
Подпис полицейски орган:
Подпис задържано лице:

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4