Повиквателна от КАТ в 21-ва стая?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Повиквателна от КАТ в 21-ва стая?
Колеги ,миналата седмица майка ми получи писмо по пощата да се яви ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на дата......от 8:30 до 17:00 в КАТ стая 21 за справка!
При неявяване глоба -100лв!
Днес аз получих също такава. Има и някъ'в си номер на преписка?
Явно камерите не са ги сложили напразно. Чудя се обаче какво се крие зад всичко това, к'во да очаквам като отида? Някой минал ли е вече по същия път?
Държа да кажа,че карам изключително стриктно и си спазвам правилата за движение. Освен ако някъде съм пресякъл кръстовище на жълто! И ако е така /наи-вероятно/ то колко точки се отнемат?
Разбира се че ще оспорвам защото до колкото имам спомен къде е станало ,жълтото ме хвана в средата на кръстовището в задръстване!
Ами ако не се явя????
Писмото бе у пощата,не съм го получавал лично? Т.Е. може и да не съм го видял,получил........?
Явно камерите не са ги сложили напразно. Чудя се обаче какво се крие зад всичко това, к'во да очаквам като отида? Някой минал ли е вече по същия път?
Държа да кажа,че карам изключително стриктно и си спазвам правилата за движение. Освен ако някъде съм пресякъл кръстовище на жълто! И ако е така /наи-вероятно/ то колко точки се отнемат?
Разбира се че ще оспорвам защото до колкото имам спомен къде е станало ,жълтото ме хвана в средата на кръстовището в задръстване!

Ами ако не се явя????
Писмото бе у пощата,не съм го получавал лично? Т.Е. може и да не съм го видял,получил........?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
еми отиди там и те ще ти кажат за какво точно те викат, съответно в тве присъствие ще ти съставят акт, който ти можеш да обжалваш, мисля
а колкото до това дали напразно са поставени камерите или не
еми аз съм правил нарушения на местата който са ужким нон стоп под наблюдение пък нищо не е дошло до сега

а колкото до това дали напразно са поставени камерите или не

еми аз съм правил нарушения на местата който са ужким нон стоп под наблюдение пък нищо не е дошло до сега

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Даа, камерите работят...
Баща ми днес го викаха пак в 21 стая мисля, за превишена скорост.
204 при позволени 90, някъде по морето...
И сега ще видим как може да се измъкнем от ситуацията, търсят се връзки, но хората са много наплашени, един близък, фактор в КАТ каза, че при тия камери даже и той не правел нарушения...
Баща ми днес го викаха пак в 21 стая мисля, за превишена скорост.
204 при позволени 90, някъде по морето...
И сега ще видим как може да се измъкнем от ситуацията, търсят се връзки, но хората са много наплашени, един близък, фактор в КАТ каза, че при тия камери даже и той не правел нарушения...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Е 204 при 90 идва малко в повече...
Вероятно е камера колега... А те снимат и като си навлезъл в кръстовщето на зелено, но е имало задръстване и не си могъл да минеш докато свети разрешаващ сигнал. След това те щраква все едно си минал на червено. И е правилно да е така, защото по закон ако не можеш да преминеш през кръстовището на зелено, трябва да спреш...
Гледах ги на Тодор Александров и Опълченска. Е там е нещо страшно. Няма минаване... Всеки гледа да се навре и прави страшно задръстване. Вероятността да стане катастрофа е минимална, но движението се товари доста...
Минават само тия в лявата лента (посока центъра) и в дясната (посока Люлин)...

Вероятно е камера колега... А те снимат и като си навлезъл в кръстовщето на зелено, но е имало задръстване и не си могъл да минеш докато свети разрешаващ сигнал. След това те щраква все едно си минал на червено. И е правилно да е така, защото по закон ако не можеш да преминеш през кръстовището на зелено, трябва да спреш...

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
WilliamsF1Team написа:Е 204 при 90 идва малко в повече...![]()
Вероятно е камера колега... А те снимат и като си навлезъл в кръстовщето на зелено, но е имало задръстване и не си могъл да минеш докато свети разрешаващ сигнал. След това те щраква все едно си минал на червено. И е правилно да е така, защото по закон ако не можеш да преминеш през кръстовището на зелено, трябва да спреш...Гледах ги на Тодор Александров и Опълченска. Е там е нещо страшно. Няма минаване... Всеки гледа да се навре и прави страшно задръстване. Вероятността да стане катастрофа е минимална, но движението се товари доста...
![]()
камерите по кръсточищата не са за да ти правят актове!!!!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Сондьора написа:WilliamsF1Team написа:Е 204 при 90 идва малко в повече...![]()
Вероятно е камера колега... А те снимат и като си навлезъл в кръстовщето на зелено, но е имало задръстване и не си могъл да минеш докато свети разрешаващ сигнал. След това те щраква все едно си минал на червено. И е правилно да е така, защото по закон ако не можеш да преминеш през кръстовището на зелено, трябва да спреш...Гледах ги на Тодор Александров и Опълченска. Е там е нещо страшно. Няма минаване... Всеки гледа да се навре и прави страшно задръстване. Вероятността да стане катастрофа е минимална, но движението се товари доста...
![]()
Ами...

WilliamsF1Team написа:Сондьора написа:WilliamsF1Team написа:Е 204 при 90 идва малко в повече...![]()
![]()
Ами...
За да ни се смеят на шофирането.
Разбира се че пишат актове, но не за скорост.
За скорост камерите са само мобилни, а тези извънградско и най0често по магистралите са мобилни. Ако сте забелязали около мотела на Ихтиман на един същи завой почти винаги има патрулка която си седи срещу движението. Това е мобилна камера! Виждал съм я и на мотела като си пият кафето. За съжаление ми се стори малко грубо да почна да я снимам колата пред куките, пък и не съм на 12г. да снимам всяка малко по-интересна кола.
Виждал съм такива камери (в патрулки) във всеки по голям град и по всеки по-натоварен път.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Re: Повиквателна от КАТ в 21-ва стая?
blackrider написа:Писмото бе у пощата,не съм го получавал лично? Т.Е. може и да не съм го видял,получил........?
Еми в пощата всичко може да му се случи на писмото, пощалонът се е объркал и го е пуснал в друга кутия....

Да се научат да призовават както трябва, както съдът или данъчното ти го носят лично....
Правил съм го този номер преди 2 години...не отидох и ми се размина....нищо не ми направиха...после при друго нарушение преди да ми върнат талона ме препратиха в тая стая, чете ми няква лекция там един че не съм уважавал институцията КАТ...и нищо....върнаха ми талона отпред на гишето

ама това беше преди две-три години, сега не знам как е...
F**k them all!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
добре де... а ако си с не-софийска регистрация, т.е. адреса ти не е в софия, там ли ще пратят повиквателната и в кои кат ще те викат?
дошъл дето от долно курово на гости за 2 дена хванала го камера, знаеш ли кога дятото пак ще се дотъркаля до софия че до 21 стая
тия са ебаси калъфите...
дошъл дето от долно курово на гости за 2 дена хванала го камера, знаеш ли кога дятото пак ще се дотъркаля до софия че до 21 стая

тия са ебаси калъфите...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: Повиквателна от КАТ в 21-ва стая?
blackrider написа:Колеги ,миналата седмица майка ми получи писмо по пощата да се яви ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на дата......от 8:30 до 17:00 в КАТ стая 21 за справка!
![]()
Ами ако не се явя????
уви нямаш право да навлизаш в кръстовище ако не можеш да излезеш от него, дори зелено да е било ако виждаш че ще останеш в него не минаваш...
Doberman_vas написа:добре де... а ако си с не-софийска регистрация, т.е. адреса ти не е в софия, там ли ще пратят повиквателната и в кои кат ще те викат?
дошъл дето от долно курово на гости за 2 дена хванала го камера, знаеш ли кога дятото пак ще се дотъркаля до софия че до 21 стая![]()
![]()
тия са ебаси калъфите...
Предполагам по номера ще намерят на отчет в кой град се водиш и там ще изпратят повиквателната...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Doberman_vas написа:добре де... а ако си с не-софийска регистрация, т.е. адреса ти не е в софия, там ли ще пратят повиквателната и в кои кат ще те викат?
дошъл дето от долно курово на гости за 2 дена хванала го камера, знаеш ли кога дятото пак ще се дотъркаля до софия че до 21 стая![]()
![]()
тия са ебаси калъфите...
и като не отидеш 100 лева глоба + акт за Х лева и Х точки

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колеги наплашихте ме сериозно
Преди 2 месеца минах без да искам на червено(колите пред мен се изтеглиха но аз не видях,че свети вече червено ...но минах
) Това става на влизането в София до Практикер ..там има ли камери

Преди 2 месеца минах без да искам на червено(колите пред мен се изтеглиха но аз не видях,че свети вече червено ...но минах

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3