Малко помощ за АКТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Малко помощ за АКТ

Мнение от kiro_320 » 01 Дек 2008, 3:38

Днеска вечерта ми писаха акт!!! Мисля да пусна възражение до началника, но ако акта ще е 50-100 лв въобще да не се занимавам.

...посока центъра, до коплекс "резиденция" управлява БМВ 320 с рег... със свистене на гуми и завъртане на колата, като с това си демонстративно поведение застрашава и създава опасности за останалите участници в движението . Същия като е спрян от органите на МВР му е наредено да остане на място самоволно напуска мястото на извършената проверка"
чл 5, т 1 и чл 103

Само искам да вметна, че през прозореца "стой тука" без да се представи за мен не е "проверка" и естествено им казах довиждане! После отидох да се "предам". :banghead:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 01 Дек 2008, 3:43

Обжалвай! Длъжни са да се представят! Въпросът е принципен. Така проверката става неправилна. В САЩ ако не ти прочетат правата като те арестуват са длъжни да те освободят каквото и да си направил. Същият принцип общо взето действа и тук.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 01 Дек 2008, 7:36

Младене ще пускаш ли и ти възражение ?(има абсолютно същия акт, без последното изречение ) Аз моето почти го написах и след 2 часа отивам в РПУ-то да го давам, остана само варианта как съм изтървал съединителя скъсало се е жилото, волана се е заключил, а дросела е блокирал в отворено положение, ама още не мога да го асимилирам добре. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 01 Дек 2008, 10:42

Наскоро на мен също ми писаха подобен акт.
Полицайте също не ми се представиха,хване ме яд и писах възражения. Изброих какво ли не ...липсва на уважение на органите на реда към мен и приятеля,който беше с мен.Накрая им казах "Когато имате снимков или видео материал като доказателство-тогава ще си платя акта"! Свидели на случката (които извикаха КАТ) бяха 2-ма служители на "СОТ",които от 150м. в 03:00ч. ме видели да въртя автомобила си :mhihi:
Чакам решението на КАТ,но вероятно ще цъфне Постановление :roll:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Re: Малко помощ за АКТ

Мнение от Ivaka » 01 Дек 2008, 12:21

kiro_320 написа:Днеска вечерта ми писаха акт!!! Мисля да пусна възражение до началника, но ако акта ще е 50-100 лв въобще да не се занимавам.

...посока центъра, до коплекс "резиденция" управлява БМВ 320 с рег... със свистене на гуми и завъртане на колата, като с това си демонстративно поведение застрашава и създава опасности за останалите участници в движението . Същия като е спрян от органите на МВР му е наредено да остане на място самоволно напуска мястото на извършената проверка"
чл 5, т 1 и чл 103

Само искам да вметна, че през прозореца "стой тука" без да се представи за мен не е "проверка" и естествено им казах довиждане! После отидох да се "предам". :banghead:

Обжалвай,брат ми всеки акт ходи си го обжалва и винаги му ги намалят!Мама им да е..ба полицейска все се праят на катили. :evil:
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

Назад към Извън Темата