Малко помощ за АКТ
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ за АКТ
Днеска вечерта ми писаха акт!!! Мисля да пусна възражение до началника, но ако акта ще е 50-100 лв въобще да не се занимавам.
...посока центъра, до коплекс "резиденция" управлява БМВ 320 с рег... със свистене на гуми и завъртане на колата, като с това си демонстративно поведение застрашава и създава опасности за останалите участници в движението . Същия като е спрян от органите на МВР му е наредено да остане на място самоволно напуска мястото на извършената проверка"
чл 5, т 1 и чл 103
Само искам да вметна, че през прозореца "стой тука" без да се представи за мен не е "проверка" и естествено им казах довиждане! После отидох да се "предам".
...посока центъра, до коплекс "резиденция" управлява БМВ 320 с рег... със свистене на гуми и завъртане на колата, като с това си демонстративно поведение застрашава и създава опасности за останалите участници в движението . Същия като е спрян от органите на МВР му е наредено да остане на място самоволно напуска мястото на извършената проверка"
чл 5, т 1 и чл 103
Само искам да вметна, че през прозореца "стой тука" без да се представи за мен не е "проверка" и естествено им казах довиждане! После отидох да се "предам".

Младене ще пускаш ли и ти възражение ?(има абсолютно същия акт, без последното изречение ) Аз моето почти го написах и след 2 часа отивам в РПУ-то да го давам, остана само варианта как съм изтървал съединителя скъсало се е жилото, волана се е заключил, а дросела е блокирал в отворено положение, ама още не мога да го асимилирам добре. 

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Наскоро на мен също ми писаха подобен акт.
Полицайте също не ми се представиха,хване ме яд и писах възражения. Изброих какво ли не ...липсва на уважение на органите на реда към мен и приятеля,който беше с мен.Накрая им казах "Когато имате снимков или видео материал като доказателство-тогава ще си платя акта"! Свидели на случката (които извикаха КАТ) бяха 2-ма служители на "СОТ",които от 150м. в 03:00ч. ме видели да въртя автомобила си
Чакам решението на КАТ,но вероятно ще цъфне Постановление
Полицайте също не ми се представиха,хване ме яд и писах възражения. Изброих какво ли не ...липсва на уважение на органите на реда към мен и приятеля,който беше с мен.Накрая им казах "Когато имате снимков или видео материал като доказателство-тогава ще си платя акта"! Свидели на случката (които извикаха КАТ) бяха 2-ма служители на "СОТ",които от 150м. в 03:00ч. ме видели да въртя автомобила си

Чакам решението на КАТ,но вероятно ще цъфне Постановление

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Re: Малко помощ за АКТ
kiro_320 написа:Днеска вечерта ми писаха акт!!! Мисля да пусна възражение до началника, но ако акта ще е 50-100 лв въобще да не се занимавам.
чл 5, т 1 и чл 103
Обжалвай,брат ми всеки акт ходи си го обжалва и винаги му ги намалят!Мама им да е..ба полицейска все се праят на катили.

Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
5 мнения
• Страница 1 от 1