Помощ за избор между Е36-Е34 и АУДИ В4
Модератор: Общи модератори
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Ама много се радвам че се е получила дискусия, ако Андрей(Landshark) не се е сдържал заради моя тема за мен е комплимент!
Принципно и Насти е прав и момчетата от БМВ форума, надали така бих получил балансирана оценка като го пусна във основния форум грешката е в мен прави сте, но така се радвам че запалих никога не загасващите синьо-бели пламъци
Тук практическите съвети не бяха много, но сравнително достатъчни моят приятел чете форума и вероятно е получил някаква информация за двете коли и е време аз да си отговоря на въпроса.
Първите неща принципно носят романтични знаци, първото момиче, първата целувка, първата бира, винаги първото нещо което опитате е с голям емоционален заряд и остават прекрасни спомени (по-малко) цял живот... стига този увод ... е първата ми кола беше (първите 2) АУДИ е нищо от гореописаното не остана в мен след като се качих на Е28 докато притежавах АУДИ-то!
Познавам добре балансирани хора които са изключително разумни, хора с доста пари, след избора си на БМВ като автомобил ми заявиха че не биха се качили на друго докато имат възможноста ... а уж сериозни хора незалитащи по никакъв повод в други насоки!
Е стига толкова
П.С. Адаш не си купувай БМВ виждаш до какви последици води тази стъпка
Принципно и Насти е прав и момчетата от БМВ форума, надали така бих получил балансирана оценка като го пусна във основния форум грешката е в мен прави сте, но така се радвам че запалих никога не загасващите синьо-бели пламъци

Тук практическите съвети не бяха много, но сравнително достатъчни моят приятел чете форума и вероятно е получил някаква информация за двете коли и е време аз да си отговоря на въпроса.
Първите неща принципно носят романтични знаци, първото момиче, първата целувка, първата бира, винаги първото нещо което опитате е с голям емоционален заряд и остават прекрасни спомени (по-малко) цял живот... стига този увод ... е първата ми кола беше (първите 2) АУДИ е нищо от гореописаното не остана в мен след като се качих на Е28 докато притежавах АУДИ-то!
Познавам добре балансирани хора които са изключително разумни, хора с доста пари, след избора си на БМВ като автомобил ми заявиха че не биха се качили на друго докато имат възможноста ... а уж сериозни хора незалитащи по никакъв повод в други насоки!
Е стига толкова

П.С. Адаш не си купувай БМВ виждаш до какви последици води тази стъпка

May the BMW force be with you!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Карал съм Ауди, сега карам БМВ и мога да дам един съвет на човека:
Мисли с главата си!!! Защото ако се водиш по съвета на Vasilen, колкото и добър приятел да ти е, ще дойде момент в който след някакъв проблем с колата ще си мислиш "Защо ли го послушах и я взех тая бракма."
Ти най-добре знаеш какво искаш от колата, знаеш си и стила на шофиране - избери си тази която най-добре съответства на нуждите ти.
Ако търсиш адреналина и радостта от шофирането - БМВ.
Ако търсиш средство за придвижване от точка А до точка В - Ауди.
Мисли с главата си!!! Защото ако се водиш по съвета на Vasilen, колкото и добър приятел да ти е, ще дойде момент в който след някакъв проблем с колата ще си мислиш "Защо ли го послушах и я взех тая бракма."
Ти най-добре знаеш какво искаш от колата, знаеш си и стила на шофиране - избери си тази която най-добре съответства на нуждите ти.
Ако търсиш адреналина и радостта от шофирането - БМВ.
Ако търсиш средство за придвижване от точка А до точка В - Ауди.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
АААААААААААУУУУП!!!
Момчета, благодаря за подкрепата!
За всички засегнати не-бмв фенове - приятели, в постовете ми нямаше нищо лично, защо така го възприехте... Обичам хората, не ми харесва марката, окей?

За всички засегнати не-бмв фенове - приятели, в постовете ми нямаше нищо лично, защо така го възприехте... Обичам хората, не ми харесва марката, окей?
Babuna написа: "ААААУУУУУУУП!"
LandShark написа:АААААААААААУУУУП!!!
MADVANIO написа: АУУУУУУ АУУУУУУУУУУ!
ati написа:АУУУУ АУУУУ АУУУУ
Щом се чуват тези автомобилно наподобяващи междуметия това значи,само едно:ИМА ОЩЕ ПАУАР В ТОЗИ ФОРУМ въпреки темите за АУДИта и ЛАГУНИ.
LandShark написа:АААААААААААУУУУП!!!
Имаш и моята подкрепа напълно са верни думите ти които си написал в тази тема(както и не само в тази , но това е друга тема).Радвам се ,че пак си сред нас или по-точно радвам се,че пак сме сред теб.
Накрая и от мен едно приятелско:
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУП
Ай сиктир вече с тия комфортни Аудита, бързи ГеСеАйки и ГеТеАйки беееее. Аман от досадници.Нямате ли си форуми???? Тук е БМВ Форум и се говори за БМВ-та , не си мислете, че като не ви харесва така, ще се промени целия форум- напротив : не ви харесва - ИЗНАСЯТЕ СЕ!!!
Нека сме секта, нека съм заслепен, на мен така ми харесва. Това е моята истина - БМВ .Ако вие сте намерили своята в лицето на Ауди - добре, но не ни го натяквайте тук!!! И не казвайте на ЛандШарк какво да прави тук, защото той си е у дома, а вие - НЕ!!!!!
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУП!!!
Born To Raise Hell!!!!!
BMW FOREVER!!!
M POWER OVER ALL!!!
П.С - mr. LandShark - Nice to have you back!!!
Нека сме секта, нека съм заслепен, на мен така ми харесва. Това е моята истина - БМВ .Ако вие сте намерили своята в лицето на Ауди - добре, но не ни го натяквайте тук!!! И не казвайте на ЛандШарк какво да прави тук, защото той си е у дома, а вие - НЕ!!!!!
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУП!!!
Born To Raise Hell!!!!!
BMW FOREVER!!!
M POWER OVER ALL!!!
П.С - mr. LandShark - Nice to have you back!!!

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Може ли админа да добави следната "усмивчица":
Много подходяща за случая
DD
Ауууу! Ау! Ау! АУУУУУУУУ!!!!

Много подходяща за случая

Ауууу! Ау! Ау! АУУУУУУУУ!!!!
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Андро, толкова бях доволен, като про4етох твоя пост, как можа да си помислиш дори, 4е някой тук се срамува от теб! АЗ се срамувам от себе си, 4е от доста време насам (на практика от както не съм в БГ) разрешавам на разума си да контролира емоцията и за да избягна "излишни" конфронтации (конфронтации???!
) 4есто не нари4ам това, което 4увствам, с истинските думи. Ти показа за пореден път как трябва да се държи истинския БМВ ентусиаст; RESPECT!!!! Мисля, 4е май никой не се обиди истински на "умопомра4ения" и другите квалификации, ЗАЩОТО ТЕ СА едновременно комплимент и САМАТА ИСТИНА.
BMW RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
A за мом4ето, което иска практи4ески съвет за покупката - САМО АУДИ! Ако се 4удиш, какво да вземеш - BMW НЕ Е ЗА ТЕБ. Справка - Jeremy Clarkson, The Sunday Times (може да запо4неш с http://driving.timesonline.co.uk/articl ... 86,00.html).

BMW RULZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!
A за мом4ето, което иска практи4ески съвет за покупката - САМО АУДИ! Ако се 4удиш, какво да вземеш - BMW НЕ Е ЗА ТЕБ. Справка - Jeremy Clarkson, The Sunday Times (може да запо4неш с http://driving.timesonline.co.uk/articl ... 86,00.html).
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
kay написа:Може ли админа да добави следната "усмивчица":
Аааа, Кай, Асене, евала от кога искам да го има този емоушън..

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Nasti написа:Знаете ли, тук виждам че някой се е обидил от използвания от мен израз умопомрачение, честно казано не съм искал да засегна никого, но явно съм постигнал точно това. Тъпо...
Както и да е, но аз си мисля че не би трябвало тема в която някой пита за нещо конкретно още от втората страница да се превръща в синьо-бяла лудост и т.н. поради простата причина че не това е бил замисъла и. Погледнато реално форума е за това да помага на всички БМВ ентусиасти, а в случая Василен е БМВ ентусиаст имащ нужда от помощ за това да избере автомобил за приятел. В крайна сметка по света не всички шофьори са драйвъри, не всички коли са бегачки и не всеки се интересува от коли, аз имам познати които като чуят тема за коли и им става лошо, явно приятеля на Василен е точно такъв човек и именно за това последния е поискал мнението на хората тук там или където и да било.
Явно човека не се интересува от автомобил със дух бил той синьо-бял, розово-лилав или какъвто и да е, а просто иска да кара кола която да му върши работа. Приемете че има и такива хора. В крайна сметка никой не е дошъл тук да обяснява как Ауди е по-добрата кола или нещо такова. Да както всяка друга (включително и БМВ) и тя има своите предимства и недостатъци.
Така че мисля че в случай като този е хубаво да има някакво разбиране особено в случай когато момче от вашия отбор има нужда от съвет. А може да бъдете сигурно че съвета в никакъв случай не са изказванията за синьо-бялата магия болестта на пропелера и т.н., защото както казах и по-нагоре не всички ги разбират, а е твърде вероятно приятеля на Василен да е точно от тези хора.
Аз лично ви разбирам, напълно ясно ми е, просто не споделям тази болест
абе Насти, прав си да знаеш, ама.....
Както каза Ландшарк - и аз обичам хората, но като опре до БМВ и ......Син екран..
и аз се извинявам, ако съм засегнал някой фен на друга марка, старая се, но като видя луната и.........
АУУУУУУ АУУУУУУУУ АУУУУУУУУУ
(благодаря за разбирането)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
From Da Wolf

ауди е грешка на автомобилостроенето, за мен лично Arrow марка без концепция.... и винаги ще си остане такава - далече от лукса на МБ или спортния дух на БМВ или простите коли като ФауВе и др..........
марка която незнае за какво е създадена и в коя ниша да се бори за оцеляване.............

- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon