Рацери във Враца и тук-там чалга :)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Рацери във Враца и тук-там чалга :)

Мнение от vicho » 18 Дек 2004, 20:53

Днес се състоя поредната сбирка на врачанските фенове... Както винаги тя премина в много смях, мечти и учудени погледи които персонала хвърляше от време на време към събралата се малка, но ефектна групичка от Тийнейджъри които обръщат ОМВ-то с краката нагоре...

Хе-хе та по темата... то ми става смешно де, ама карай да върви (ако има нещо за каране). Температурите са почти минусови, часът минава 20:30 и ние ще напускаме нашето китно местенце (бензиностанция ОМВ) и стърчим отвън и лафим за на една C class-а джантите, който се оказа, че са алуминиеви тазове :mhihi: , поне бяха ефектни! И изведнъж лекичък тътен и кво виждат нашите очички, две Мазди 323 F токущо излезли от гаражите на NFS Underground 1, едната с ефектен преден спойлер, който е 1:1 с тези от NFS-то и тъкмо докато се чудехме на какво ни прилича ни просветна, че е от там :mhihi: и понеже във Враца такива изцепки се случват рядко ни се пооживи настроението, Явор (moto) отиде да пита от къде си е купил спойлера, а пича с Черната F-ка му отговори, че сам си го е правил... Абе раЦери! Яка работа... Да допълня, че въпросната F-ка имаше невероятно много сини лампички, беше качил поне 100на коня отгоре само от лампички и накрайник на ауспуха голям колкото срязано шише от кола 2 литра :mhihi: , впоследствие забелязах, че дима даже не излиза от накрайника ами идва някъде отдолу :shock: ... както и да е! Другата F-ка беше жълта с някви Flame Vinyls и също изпърдяно гърне! Но пък имаше Газова уредба :P За да бъде пълна картинката точно като спираха от черната F-ка се носеше БРУТАЛНА ЧАЛГА!!! То и аз обичам чалга, но да съм си вкъщи с свинско и винско ;) ... Двамата спряха един до друг и със заучено движение излязоха едновременно от колите... раЦерска работа! :winky:

После показаха, колко много НЕмогат да им вървят колите и отпрашиха нанякъде! Пича с черната F-ка не спря чалгата... :lol:

Такива весели неща се случват! Вървящи F-ки и прочее

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 19 Дек 2004, 0:47

Мхм и..? Хубаво повтаряш по 100000 пъти раЦери (тая дума вече не е толкова модерна ама давай, тя ти дава бонус мнения!) И к'во ся требе да се смеем а ? Ти като се мъчиш да палиш гуми с "твоята" Мазда да ти се смеем освен и да ти казваме раЦер? Ти кво си направил по тая кола? Спойлери? Музики? Подобрил си мотора? Вземи направи нещо с двете си ръце (ако не са леви) и тогава коментирай другите.
ПИСНА МИ ОТ ПИШЛЕБАРСКИ ИСТОРИИКИ ИСКАМ ДА ЧЕТА НЕЩО СМИСЛЕНО :evil:

П.С. Всички виждаме всекидневно селянии освен да пускаме по една тема за всяка видяна??????
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 19 Дек 2004, 1:01

...
Последна промяна vicho на 19 Дек 2004, 4:08, променена общо 2 пъти

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 19 Дек 2004, 1:45

Ти му говориш оно рупа ли рупа......
Нали идеята е във форума да се пишат по-малко безмислени теми и мнения (аз тази вечер съм написал 2) не да се правиш на пич да ми отговаряш с цитат на всяка реплика, а вземи се замисли малко :!:
П.С. И с тоя перхидрол не си актуален вече усети се, че ползваш стари лафове които са ни втръснали на повечето :!:
П.С.2 И още нещо не се чувствай длъжен да се подмазваш на разни хора, гъзолизците никой не ги обича :!:
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 19 Дек 2004, 1:53

добре де! прав си!
мир да има...
отстъпвам...

п.с. и не се мазня, нито пък съм гъзолизец

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
Последна промяна vicho на 19 Дек 2004, 4:09, променена общо 1 път

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Дек 2004, 2:00

Вичо, пиши си бе ;) Той, Николайчо, плаче за администраторски произвол ама нейсе :mhihi:
:D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 30 Дек 2004, 17:32

Вичо..."..абе тия джанти що СА ВЪРЗАНИ БЕ?!?" :lol: :lol: :lol: ..просто кат го каза тва се напиках от смех :lol: :lol: :lol: .
Николай-пич вообще не ти се изяснила ситуацията...човека дет го питах за бронята,така ми се сопна на 2 пъти че ми се прииска да пробвам грайфера на Рейсинговите му гуми- втора употреба с неговата глава :evil: !!!Освен тва човека беше от типа селски газар-черномръскав,зализан(с 1кило гел),златното ланЧЕ(подчетавам че е ланче,не ланец)връшз черната тениска и т.н..Просто тоя олигофрен ако я апраи тая броня сам ше го признаа,казвам ти!Той сигурно,ако му кажа калъп шси помисли за калъпи за сирене :lol: :lol: :lol: !Такач е недей да си така оборотно настроен :D !МИР!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Дек 2004, 20:08

туи рацер , ако не знает бат ви Енджи го измисли на една синия астричка с Драг Рацерски надпис на предния джам :mhihi:
ИзображениеИзображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 30 Дек 2004, 20:16

абе аз да не обидя някой, надявам се да приемете като конструктивна моята критика или по-скоро препоръки:
отдавна искам да напиша тема за стойността на човешката любов, била тя към предмет или човек. Самия факт, че човека сам си е направил спойлер, който може и да не ни хареса на нас (включвам и себе си), не значи, че той не е оставил частичка от себе си в този детаил и не му се любува, както аз примерно на 15-цолови, плетени джанти на БМВ. Та мисълта ми е, според мен (не държа да съм прав) не е хубаво така да се отнасяме към труда на хората. Не знам каква била ситуацията, просто от поста не е толкова ясно (а и да беше, щеше да е субектнивно).
Старайте се да видите блясъка в очите, когато човек си гледа колата, а не от какво е предизвикан.
Ати

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 30 Дек 2004, 20:24

Въпроа е че ч очите на този човек просто нямаше блясък.Празен поглед...сещаш ли се...и най-вече пренебрежение към младите фенове и вообще....това видях в очите му ati!По поведението у също личеше презрението!!!Затова говоря така за него.Иначе прителите от сбирките ме познават много добре и могат да засвидетелстват че не бих говорил така за някой,който не ми е направил нещо!!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 30 Дек 2004, 22:14

moto пич що бъркаш в лайната, че да миришат а ? Нещо и бабаит си май а? Главата в грайфера да му пробваш? А като гледам и ясновидски умения имаш в очите му четеш... е па не може всички да са оборотни градски гъзари като тебе, а за раЦери не ми говори щото ми се случва да ти виждам глупостите и в други форуми писани.
Ае пожелавам ти да си починеш от четене на форума следващата година и да ни спестиш простотиите си :evil:

факани педалчета
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 30 Дек 2004, 23:33

бреее ако знаех какво ще последва от тая тема...
некви дребни надписи "факани педалчета", и т.н. :mhihi: :mhihi:
Ебати веселбата, поне се чете и е популярна... ха-ха

Айде със здраве :winky:

п.с. както казва един уважаван от мен приятел "МАЛКО СЕ ПИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!", та в тоя ред на мисли, на НОВА го променете...

арееееееееееееееее, рацерия да има...

а за бат Engi, не се и учудвам, че е получил сигнали от космоса... ;) :yes:

ati, вярно нещо ти е станало... да не си си паднал по Голфа на комшийката, или по нея ;) аз пък ще си останa заслепен и ще си припявам рев на 6ст в редица с карбуратор (е не знам как се пише тая дума :uups: ), ati знаеш какво имам впредвид ;) ВРРРРРРРРРРРРРРРРРРррррррррррррррррррррт и всичко остава НАЗАААД!!!

АЕАЕАЕаеае

Получавам изблици на ентусиазъм... ха-ха!!!

п.п.с. Гледайте клипа на Деси Слава и Азис, много са готини и двамата, признавам си :gay: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 31 Дек 2004, 1:06

vicho написа:ati, вярно нещо ти е станало... да не си си паднал по Голфа на комшийката, или по нея ;) аз пък ще си останa заслепен и ще си припявам рев на 6ст в редица с карбуратор (е не знам как се пише тая дума :uups: ), ati знаеш какво имам впредвид ;) ВРРРРРРРРРРРРРРРРРРррррррррррррррррррррт и всичко остава НАЗАААД!!!

правилно си го написал ;)
не ме разбирай погрешно - сърцето ми продължава да пали 1-5-3-6-2-4 , но се старая да видя и по-скоро почуствам това, което аз изпитвам към моята кола и коеот не се различава като усещане, сравнено с това, което примерно един така наречен Рацер прави като спойлери по колата си - и той седи и не може да откъсне очи от съкровището си - това е споделената радост.
Може би остарявам, знам ли, не че смятам да престана да ги минавам, когато мога, но вече не със злоба (била тя и спортна), а като приятелска напревара - мисля, че света би бил по-добър така.
А може би съм един неизлечим идеалист....
Ати

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgtroll » 31 Дек 2004, 1:21

Nikolay1 написа:.....от четене на форума следващата година и да ни спестиш простотиите си :evil:

[size=7]факани педалчета[size]

:censored: :censored: :wtf: :wtf:
не мислиш ли че е малко грубичко незвисимо към кой е насоченооо
Изображение
"...An eye for an eye and after while
the whole world will be blind..."

(M. Ghandi)

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 31 Дек 2004, 4:18

Извинявай за откровението, но дори да е грубо е израз на моментните ми чувства и настроение, а ако е прекалено има си хора които да го изтрият :!:

Весели празници на тези които ще празнуват :!:
Oня русия

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия