Рацери във Враца и тук-там чалга :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Рацери във Враца и тук-там чалга :)
Днес се състоя поредната сбирка на врачанските фенове... Както винаги тя премина в много смях, мечти и учудени погледи които персонала хвърляше от време на време към събралата се малка, но ефектна групичка от Тийнейджъри които обръщат ОМВ-то с краката нагоре...
Хе-хе та по темата... то ми става смешно де, ама карай да върви (ако има нещо за каране). Температурите са почти минусови, часът минава 20:30 и ние ще напускаме нашето китно местенце (бензиностанция ОМВ) и стърчим отвън и лафим за на една C class-а джантите, който се оказа, че са алуминиеви тазове
, поне бяха ефектни! И изведнъж лекичък тътен и кво виждат нашите очички, две Мазди 323 F токущо излезли от гаражите на NFS Underground 1, едната с ефектен преден спойлер, който е 1:1 с тези от NFS-то и тъкмо докато се чудехме на какво ни прилича ни просветна, че е от там
и понеже във Враца такива изцепки се случват рядко ни се пооживи настроението, Явор (moto) отиде да пита от къде си е купил спойлера, а пича с Черната F-ка му отговори, че сам си го е правил... Абе раЦери! Яка работа... Да допълня, че въпросната F-ка имаше невероятно много сини лампички, беше качил поне 100на коня отгоре само от лампички и накрайник на ауспуха голям колкото срязано шише от кола 2 литра
, впоследствие забелязах, че дима даже не излиза от накрайника ами идва някъде отдолу
... както и да е! Другата F-ка беше жълта с някви Flame Vinyls и също изпърдяно гърне! Но пък имаше Газова уредба
За да бъде пълна картинката точно като спираха от черната F-ка се носеше БРУТАЛНА ЧАЛГА!!! То и аз обичам чалга, но да съм си вкъщи с свинско и винско
... Двамата спряха един до друг и със заучено движение излязоха едновременно от колите... раЦерска работа!
После показаха, колко много НЕмогат да им вървят колите и отпрашиха нанякъде! Пича с черната F-ка не спря чалгата...
Такива весели неща се случват! Вървящи F-ки и прочее
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
Хе-хе та по темата... то ми става смешно де, ама карай да върви (ако има нещо за каране). Температурите са почти минусови, часът минава 20:30 и ние ще напускаме нашето китно местенце (бензиностанция ОМВ) и стърчим отвън и лафим за на една C class-а джантите, който се оказа, че са алуминиеви тазове

После показаха, колко много НЕмогат да им вървят колите и отпрашиха нанякъде! Пича с черната F-ка не спря чалгата...

Такива весели неща се случват! Вървящи F-ки и прочее
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Мхм и..? Хубаво повтаряш по 100000 пъти раЦери (тая дума вече не е толкова модерна ама давай, тя ти дава бонус мнения!) И к'во ся требе да се смеем а ? Ти като се мъчиш да палиш гуми с "твоята" Мазда да ти се смеем освен и да ти казваме раЦер? Ти кво си направил по тая кола? Спойлери? Музики? Подобрил си мотора? Вземи направи нещо с двете си ръце (ако не са леви) и тогава коментирай другите.
ПИСНА МИ ОТ ПИШЛЕБАРСКИ ИСТОРИИКИ ИСКАМ ДА ЧЕТА НЕЩО СМИСЛЕНО
П.С. Всички виждаме всекидневно селянии освен да пускаме по една тема за всяка видяна??????
ПИСНА МИ ОТ ПИШЛЕБАРСКИ ИСТОРИИКИ ИСКАМ ДА ЧЕТА НЕЩО СМИСЛЕНО

П.С. Всички виждаме всекидневно селянии освен да пускаме по една тема за всяка видяна??????
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
Ти му говориш оно рупа ли рупа......
Нали идеята е във форума да се пишат по-малко безмислени теми и мнения (аз тази вечер съм написал 2) не да се правиш на пич да ми отговаряш с цитат на всяка реплика, а вземи се замисли малко
П.С. И с тоя перхидрол не си актуален вече усети се, че ползваш стари лафове които са ни втръснали на повечето
П.С.2 И още нещо не се чувствай длъжен да се подмазваш на разни хора, гъзолизците никой не ги обича
Нали идеята е във форума да се пишат по-малко безмислени теми и мнения (аз тази вечер съм написал 2) не да се правиш на пич да ми отговаряш с цитат на всяка реплика, а вземи се замисли малко

П.С. И с тоя перхидрол не си актуален вече усети се, че ползваш стари лафове които са ни втръснали на повечето

П.С.2 И още нещо не се чувствай длъжен да се подмазваш на разни хора, гъзолизците никой не ги обича

Oня русия
Oня русия
- vicho
- старши ентусиаст
-
добре де! прав си!
мир да има...
отстъпвам...
п.с. и не се мазня, нито пък съм гъзолизец
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
мир да има...
отстъпвам...
п.с. и не се мазня, нито пък съм гъзолизец
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
Последна промяна vicho на 19 Дек 2004, 4:09, променена общо 1 път
- Новини
-
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Вичо..."..абе тия джанти що СА ВЪРЗАНИ БЕ?!?"
..просто кат го каза тва се напиках от смех
.
Николай-пич вообще не ти се изяснила ситуацията...човека дет го питах за бронята,така ми се сопна на 2 пъти че ми се прииска да пробвам грайфера на Рейсинговите му гуми- втора употреба с неговата глава
!!!Освен тва човека беше от типа селски газар-черномръскав,зализан(с 1кило гел),златното ланЧЕ(подчетавам че е ланче,не ланец)връшз черната тениска и т.н..Просто тоя олигофрен ако я апраи тая броня сам ше го признаа,казвам ти!Той сигурно,ако му кажа калъп шси помисли за калъпи за сирене
!Такач е недей да си така оборотно настроен
!МИР!

Николай-пич вообще не ти се изяснила ситуацията...човека дет го питах за бронята,така ми се сопна на 2 пъти че ми се прииска да пробвам грайфера на Рейсинговите му гуми- втора употреба с неговата глава

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
туи рацер , ако не знает бат ви Енджи го измисли на една синия астричка с Драг Рацерски надпис на предния джам 

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
абе аз да не обидя някой, надявам се да приемете като конструктивна моята критика или по-скоро препоръки:
отдавна искам да напиша тема за стойността на човешката любов, била тя към предмет или човек. Самия факт, че човека сам си е направил спойлер, който може и да не ни хареса на нас (включвам и себе си), не значи, че той не е оставил частичка от себе си в този детаил и не му се любува, както аз примерно на 15-цолови, плетени джанти на БМВ. Та мисълта ми е, според мен (не държа да съм прав) не е хубаво така да се отнасяме към труда на хората. Не знам каква била ситуацията, просто от поста не е толкова ясно (а и да беше, щеше да е субектнивно).
Старайте се да видите блясъка в очите, когато човек си гледа колата, а не от какво е предизвикан.
Ати
отдавна искам да напиша тема за стойността на човешката любов, била тя към предмет или човек. Самия факт, че човека сам си е направил спойлер, който може и да не ни хареса на нас (включвам и себе си), не значи, че той не е оставил частичка от себе си в този детаил и не му се любува, както аз примерно на 15-цолови, плетени джанти на БМВ. Та мисълта ми е, според мен (не държа да съм прав) не е хубаво така да се отнасяме към труда на хората. Не знам каква била ситуацията, просто от поста не е толкова ясно (а и да беше, щеше да е субектнивно).
Старайте се да видите блясъка в очите, когато човек си гледа колата, а не от какво е предизвикан.
Ати
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Въпроа е че ч очите на този човек просто нямаше блясък.Празен поглед...сещаш ли се...и най-вече пренебрежение към младите фенове и вообще....това видях в очите му ati!По поведението у също личеше презрението!!!Затова говоря така за него.Иначе прителите от сбирките ме познават много добре и могат да засвидетелстват че не бих говорил така за някой,който не ми е направил нещо!!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
moto пич що бъркаш в лайната, че да миришат а ? Нещо и бабаит си май а? Главата в грайфера да му пробваш? А като гледам и ясновидски умения имаш в очите му четеш... е па не може всички да са оборотни градски гъзари като тебе, а за раЦери не ми говори щото ми се случва да ти виждам глупостите и в други форуми писани.
Ае пожелавам ти да си починеш от четене на форума следващата година и да ни спестиш простотиите си
факани педалчета
Ае пожелавам ти да си починеш от четене на форума следващата година и да ни спестиш простотиите си

факани педалчета
Oня русия
Oня русия
- vicho
- старши ентусиаст
-
бреее ако знаех какво ще последва от тая тема...
некви дребни надписи "факани педалчета", и т.н.
Ебати веселбата, поне се чете и е популярна... ха-ха
Айде със здраве
п.с. както казва един уважаван от мен приятел "МАЛКО СЕ ПИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!", та в тоя ред на мисли, на НОВА го променете...
арееееееееееееееее, рацерия да има...
а за бат Engi, не се и учудвам, че е получил сигнали от космоса...
ati, вярно нещо ти е станало... да не си си паднал по Голфа на комшийката, или по нея
аз пък ще си останa заслепен и ще си припявам рев на 6ст в редица с карбуратор (е не знам как се пише тая дума
), ati знаеш какво имам впредвид
ВРРРРРРРРРРРРРРРРРРррррррррррррррррррррт и всичко остава НАЗАААД!!!
АЕАЕАЕаеае
Получавам изблици на ентусиазъм... ха-ха!!!
п.п.с. Гледайте клипа на Деси Слава и Азис, много са готини и двамата, признавам си

некви дребни надписи "факани педалчета", и т.н.

Ебати веселбата, поне се чете и е популярна... ха-ха
Айде със здраве

п.с. както казва един уважаван от мен приятел "МАЛКО СЕ ПИЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА!!!", та в тоя ред на мисли, на НОВА го променете...
арееееееееееееееее, рацерия да има...
а за бат Engi, не се и учудвам, че е получил сигнали от космоса...

ati, вярно нещо ти е станало... да не си си паднал по Голфа на комшийката, или по нея

АЕАЕАЕаеае
Получавам изблици на ентусиазъм... ха-ха!!!
п.п.с. Гледайте клипа на Деси Слава и Азис, много са готини и двамата, признавам си

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
vicho написа:ati, вярно нещо ти е станало... да не си си паднал по Голфа на комшийката, или по неяаз пък ще си останa заслепен и ще си припявам рев на 6ст в редица с карбуратор (е не знам как се пише тая дума
), ati знаеш какво имам впредвид
ВРРРРРРРРРРРРРРРРРРррррррррррррррррррррт и всичко остава НАЗАААД!!!
правилно си го написал

не ме разбирай погрешно - сърцето ми продължава да пали 1-5-3-6-2-4 , но се старая да видя и по-скоро почуствам това, което аз изпитвам към моята кола и коеот не се различава като усещане, сравнено с това, което примерно един така наречен Рацер прави като спойлери по колата си - и той седи и не може да откъсне очи от съкровището си - това е споделената радост.
Може би остарявам, знам ли, не че смятам да престана да ги минавам, когато мога, но вече не със злоба (била тя и спортна), а като приятелска напревара - мисля, че света би бил по-добър така.
А може би съм един неизлечим идеалист....
Ати
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Nikolay1 написа:.....от четене на форума следващата година и да ни спестиш простотиите си![]()
[size=7]факани педалчета[size]

не мислиш ли че е малко грубичко незвисимо към кой е насоченооо
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
Извинявай за откровението, но дори да е грубо е израз на моментните ми чувства и настроение, а ако е прекалено има си хора които да го изтрият
Весели празници на тези които ще празнуват

Весели празници на тези които ще празнуват

Oня русия
Oня русия
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2