Откраднаха ми стъклото за страничното огледало!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- martin_mmm
- Потребител
-
Откраднаха ми стъклото за страничното огледало!
Някой знаели от къде да си купя само стъклото за лявото странично огледало???
Преди месец си купих Bmw 320d и днес за късмет някой наркоман или циганин ми открадна стъклото на лявото странично огледало, а застраховката не ми покрива, което е доста тъпо?
Някой ако може да помогне и няква цена да ми кажете?
Благодаря Ви предварително
Преди месец си купих Bmw 320d и днес за късмет някой наркоман или циганин ми открадна стъклото на лявото странично огледало, а застраховката не ми покрива, което е доста тъпо?
Някой ако може да помогне и няква цена да ми кажете?
Благодаря Ви предварително
Последна промяна martin_mmm на 28 Ное 2008, 23:47, променена общо 1 път
- martin_mmm
- Потребител
-
...
да и това ми го казаха като вариант, ама все пак не искам да си сменям оригиналното огледало , търся вариант да си купя смо стъкло от някъде
- martin_mmm
- Потребител
-
...
да и аз четох темите, ама не видях, а откъде мога да си купя такова стъкло?
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Откраднаха и моите. Две оригинални (всички са с подгряване) си взех за 50лв. Ще попитам, ако има ще ти пратя съобщение.
E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- martin_mmm
- Потребител
-
.
в Оборише става въпрос, до ул.Черковна съм. ТУк покрай този мол е пълно с цигани, как няма да откаднат нещо
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
kopchev написа:Уффф и на един приятел нощес на купето му отмъкнали лявото стъкло на огледалото. Бах им мамицата, няква хайка ли има к'во става, не може да спим спокойно. Нещастна им мамица
Та, след известо ровчене по темата за огледалата изкопах това като инфо как се сваля самото стъкло. Като гледам не е голяма философия и твърде лесно пак можем да си останем без огледалата...

П.С. А как ми се ще в такива моменти с една дружинка да сляза на Симеон и да ги изрина всичките до един...

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Вкарваме бмв-та тоталки и изпадат постоянно стъкла за огледала с мъртва зона и подгрев за е34,е36,е39,е46,ако на някой му трябва свиркайте,цените са добри:0898332829
Иначе един вид да се преборите с кражбите колеги купете си монтажен кит на бизон,едно жълто е,с него лепете огледалата и като тръгнат да ги свалят няма да успеят и ще ги счупят,следователно застрахователите ще ги платят,само това е лека срещу мръсните изроди
Иначе добре ги плащат,на мен на е39-ка 97ма ми дадоха 320лв за 2 огледалца 
Иначе един вид да се преборите с кражбите колеги купете си монтажен кит на бизон,едно жълто е,с него лепете огледалата и като тръгнат да ги свалят няма да успеят и ще ги счупят,следователно застрахователите ще ги платят,само това е лека срещу мръсните изроди

/// 6>4

TheKiller написа:Вкарваме бмв-та тоталки и изпадат постоянно стъкла за огледала с мъртва зона и подгрев за е34,е36,е39,е46,ако на някой му трябва свиркайте,цените са добри:0898332829
Иначе един вид да се преборите с кражбите колеги купете си монтажен кит на бизон,едно жълто е,с него лепете огледалата и като тръгнат да ги свалят няма да успеят и ще ги счупят,следователно застрахователите ще ги платят,само това е лека срещу мръсните изродиИначе добре ги плащат,на мен на е39-ка 97ма ми дадоха 320лв за 2 огледалца
А после тва лепило или кит, как се чисти

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2