Кой е най-щастливият момент в живота ви?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Все още не се е появил момента, в който да се почувствам истински щастлива. Е, да, имало е моменти /просто период от време/, през които съм се чувствала наистина добре, имало е хора около мен, които са ме карали да се чувствам така, но не е да кажа - "Да, това е момента, в който се почувствах истинска щастлива".
Думата "щастие" е много образно казано, смисъл за да кажа, че съм "истински щастлива" трябва да ми се е случило нещо, което със сигурност знам, че за цял живот ще си остане..."щастие", а не че днес са ми купили близалка...и вече "ооо, няма по-голямо щастие от това". Това са много повърхностни моменти, моменти които просто са ме накарил да се почувствам.....добре. Както казах вече, все още не се е появил човекът нито пък нещото, което с ръка на сърцето мога да кажа "Това е моето щастие".
П.С Ама както са си го казали хората "Всяко щастие за 3 дена"
Думата "щастие" е много образно казано, смисъл за да кажа, че съм "истински щастлива" трябва да ми се е случило нещо, което със сигурност знам, че за цял живот ще си остане..."щастие", а не че днес са ми купили близалка...и вече "ооо, няма по-голямо щастие от това". Това са много повърхностни моменти, моменти които просто са ме накарил да се почувствам.....добре. Както казах вече, все още не се е появил човекът нито пък нещото, което с ръка на сърцето мога да кажа "Това е моето щастие".
П.С Ама както са си го казали хората "Всяко щастие за 3 дена"

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Много щастливи моменти имам в живота си,и ако трябва да ги класифицирам под ред:
1.Раждането на двете ми деца живи и здрави.Няма такава тръпка.Тогава почваш да се бориш с живота още повече.
2.Сватбата с жена ми и всеки един момент когато виждам семейството ми щастливо.
3.Купуването на BMW-то(и преди това имах коли но........ако знаех по рано че тръпката няма да те пусне никога)и винаги когато го гледам и карам.
4.Винаги когато мога да помогна на родителите си.
5.Има и други но стига толкова.
Трябва да се радваме и най най простите неща в живота а те не са никак малко.
1.Раждането на двете ми деца живи и здрави.Няма такава тръпка.Тогава почваш да се бориш с живота още повече.
2.Сватбата с жена ми и всеки един момент когато виждам семейството ми щастливо.
3.Купуването на BMW-то(и преди това имах коли но........ако знаех по рано че тръпката няма да те пусне никога)и винаги когато го гледам и карам.
4.Винаги когато мога да помогна на родителите си.
5.Има и други но стига толкова.
Трябва да се радваме и най най простите неща в живота а те не са никак малко.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
еми общо взето най-красивия момент който да ме накара да се чувствам найстина щастлив все още чакам да дойде
ОБАЧЕ има еднин момент който никога няма да го забравя
Тъкмо бях взел комбито от дару, и от време на време правех някое и друго хлъзгане по завойте, ама нищо особенно, до една събота.
Картинката:
навън дъжд, аз си се воза с 2-ма приятели и отиваме до единя да с вземе нещо от тях.
Движа са по Летоструй посока от Автогарата към Герена и трябва да завия по Станислав доспевски (справка с бгмапс).
Завоя е 90 градуса, карма си спокойно на трета и ми прищраква
2-ра>държа съединител>почвам да влизам>пускам рязко зъединителя и смачквам газта>колата се занася в перфектната траектория и изминава 10-15 метра с вратите.
Точно тогава незнаех къде се намирам от кеф
Бях по-щастлив от всякога
А ония двамата и те умряха от кеф покрай мене

ОБАЧЕ има еднин момент който никога няма да го забравя

Тъкмо бях взел комбито от дару, и от време на време правех някое и друго хлъзгане по завойте, ама нищо особенно, до една събота.
Картинката:
навън дъжд, аз си се воза с 2-ма приятели и отиваме до единя да с вземе нещо от тях.
Движа са по Летоструй посока от Автогарата към Герена и трябва да завия по Станислав доспевски (справка с бгмапс).
Завоя е 90 градуса, карма си спокойно на трета и ми прищраква

2-ра>държа съединител>почвам да влизам>пускам рязко зъединителя и смачквам газта>колата се занася в перфектната траектория и изминава 10-15 метра с вратите.
Точно тогава незнаех къде се намирам от кеф

Бях по-щастлив от всякога

А ония двамата и те умряха от кеф покрай мене

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
много са щастливите ми мигове,то по принцип психиката на човек е такава че лошите моменти несъзнателно се скриват там в мозъка някаде и на повърхността остават положителните емоции.......
за първи път с жена,за първи път сам със своя собствена кола по магистралата и още много само като си ги спомня ме стоплят изтински но някак си по ярко се сещам с жена ми като пресни гаджета на връщане от морето музиката на 6 газ до ламарината и отворени всички прозорци шибедаци и пеем припева на музиката е няма такъв кеф!!!след това когато се роди сина ми,излезнал на балкона в 5 сутринта и слушам пробуждащите се птички а ми идва да се изцепя с пълно гърло....две години по късно пак същото само че с малка принцеска....и така на татък
за първи път с жена,за първи път сам със своя собствена кола по магистралата и още много само като си ги спомня ме стоплят изтински но някак си по ярко се сещам с жена ми като пресни гаджета на връщане от морето музиката на 6 газ до ламарината и отворени всички прозорци шибедаци и пеем припева на музиката е няма такъв кеф!!!след това когато се роди сина ми,излезнал на балкона в 5 сутринта и слушам пробуждащите се птички а ми идва да се изцепя с пълно гърло....две години по късно пак същото само че с малка принцеска....и така на татък
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Когато се роди дъщеря ми бях "порочно млад " ,както се изказа тогава една моя колежка
.Сега вече е на 18години. Толкова бързо минаха ,че се чудя дали успях да и се порадвам като на дете . Също така съм женен за една невероятна жена . Няма по-безкористен ,честен,скромен и себееотдаен човек.Няма ох ,няма искам . Така ,че аз всеки ден съм щастлив .

- Друг е въпроса ,че преди 11-12 години в едни кофти години си купих черно 525И М техник .Всички екстри , голям борд ,кожено рекаро, шпер ....Не слизах от нея

Ей, супер темичка
Още не е дошъл този миг и не знам дали някога ще дойде, макар принципно да съм оптимист. Просто досега всеки щастлив момент след време е бил последван от голяма тъга. Пред смъртното си ложе може би ще мога да кажа кой е бил най-щастливият ми момент в живота, защото след това няма да може да се прецака и да ми донесе наново тъга.
Иначе малки удоволствия от живота намирам всеки ден. Всяка среща с приятел е щастие. Всяко изгряване на слънцето е малко щастие. Но истинските, велики моменти на щастие съм ги имал, но после точно те са били помрачавани.

Още не е дошъл този миг и не знам дали някога ще дойде, макар принципно да съм оптимист. Просто досега всеки щастлив момент след време е бил последван от голяма тъга. Пред смъртното си ложе може би ще мога да кажа кой е бил най-щастливият ми момент в живота, защото след това няма да може да се прецака и да ми донесе наново тъга.
Иначе малки удоволствия от живота намирам всеки ден. Всяка среща с приятел е щастие. Всяко изгряване на слънцето е малко щастие. Но истинските, велики моменти на щастие съм ги имал, но после точно те са били помрачавани.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Не мога да се сетя за момент, който мога да откроя като „най“. Има много неща, които ме карат да се чувствам жив и щастлив, повечето са свързани с пътувания, спорт и адреналин.
Помня един ден, в който се чувствах истински щастлив - беше преди няколко години, още бях студент, бяхме прекарали най-хубавото лято с гаджето, в което бях влюбен до уши. Два месеца бях работил на Слънчев бряг, и с част от спечелените пари си купих първият дигитален апарат, а с останалата - един месец обикаляхме с гаджето България - плажове, планини и т.н. Та въпросният ден беше неделя, тъкмо се бяхме прибрали от обиколката. Времето беше прекрасно, аз си карах с колата към гаджето, за да я взема и да се разходим нанякъде. Карах си без да бързам, с отворен прозорец и се наслаждавах на един от онези хубави есенни дни, в които слънцето грее, без да е жега, дърветата са обсипани с цветен килим. Слушах си музика, и си мислех, че животът е прекрасен - най-прекрасното момиче ме обича, имам си собствена 8-годишна кола, студент съм, нашите ми дават достатъчно джобни да си покривам разходите, прекарал съм най-хубавото си лято... И изведнъж, пред мен от нищото изкочи един забързан дядо, решил да пресече пътя точно там (70м по-натам имаше пешеходна пътека със светофар). Направих всичко възможно да го избегна, почти се блъснах в един стълб, но... така е било писано. Старецът издъхна пред очите ми, а за мен целият свят рухна за секунди.
Та така, колкото и да е странно, за мен най-прекрасният и най-ужасният миг от живота ми са в един и същи ден...
Помня един ден, в който се чувствах истински щастлив - беше преди няколко години, още бях студент, бяхме прекарали най-хубавото лято с гаджето, в което бях влюбен до уши. Два месеца бях работил на Слънчев бряг, и с част от спечелените пари си купих първият дигитален апарат, а с останалата - един месец обикаляхме с гаджето България - плажове, планини и т.н. Та въпросният ден беше неделя, тъкмо се бяхме прибрали от обиколката. Времето беше прекрасно, аз си карах с колата към гаджето, за да я взема и да се разходим нанякъде. Карах си без да бързам, с отворен прозорец и се наслаждавах на един от онези хубави есенни дни, в които слънцето грее, без да е жега, дърветата са обсипани с цветен килим. Слушах си музика, и си мислех, че животът е прекрасен - най-прекрасното момиче ме обича, имам си собствена 8-годишна кола, студент съм, нашите ми дават достатъчно джобни да си покривам разходите, прекарал съм най-хубавото си лято... И изведнъж, пред мен от нищото изкочи един забързан дядо, решил да пресече пътя точно там (70м по-натам имаше пешеходна пътека със светофар). Направих всичко възможно да го избегна, почти се блъснах в един стълб, но... така е било писано. Старецът издъхна пред очите ми, а за мен целият свят рухна за секунди.
Та така, колкото и да е странно, за мен най-прекрасният и най-ужасният миг от живота ми са в един и същи ден...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
когато се роди малкият фен...!! около 12 пластични хирурга ми сваляха една седмица усмивката от нахилената муцуна!!! много пъти съм се чувствал щастлив след нещо като перфектно каране на ски. също съм се чувствал няколко пъти щастлив и някакси отдалечен от действителността под водата с маска...!! също бях много щастлив като ,тогава бъдещата ми жена, на въпроса "здрасти,как си!?" не ме удари с картофките по главата ,а ми се усмихна.....
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Когато разбрах, че ще ставам батко на две прекрасни малки сладурчета( близначки са)
Когато влезнах да уча медицина...! Когато съм някъде из пътищата, карам си, и слушам музика..! След като съм доставил на някой радост
и съм помогнал на някой, може и с малко, но знам, че съм му бил полезен
П.С Ааа, и след дълго изморително каране на ски, и кат се прибера, да си налея едно голямо уиски пред камината, да си пусна музика...

П.С Ааа, и след дълго изморително каране на ски, и кат се прибера, да си налея едно голямо уиски пред камината, да си пусна музика...

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Амии все още очаквам най-щастливия си ден
Имам няколко такива до сега като например "първия път"
,уволнението от казармата
,първата кола....Но засега може би най-щастливото нещо е покупката на БМВ-то ми...И то не в материален смисъл,а това че съм си сбъднал мечта да имам точно тая кола..
Сутринта след като го купих станах половин час по-рано за работа,за да се кача в него
.Не се сещан за друга чак такава еуфория от моя страна....
Дано да са повече щастливите дни на всички

Дано да са повече щастливите дни на всички

Моят щастлив момент беше преди два месеца(X.9.2008) ,тръгвах си вкъщи адски изморен и воубще ми беше малко лошо..И дочух адски силен звук(ръмжене на двигател)..Обърнах се и...Като се обърнах видях едно черно тунинговано BMW което никога няма да го забравя..За съжаление беше на 300-400 метра от мен може и повече и нямаше да го настигна..До момента още не знам какъв модел е ,знам само че е старичка ама беше тунингована толкова красиво ,че от тогава търся постоянно такъв модел BMW ,ама все още не съм видял..Мога да я обясня ,но сигорно ще се изгубите
От тогава 3-4 пъти го съхувах със мен си вътре ,ама кво да се направи
.Видях го в София на околовръстното в Офча Купел 2 ,на OMV-то спираше.

От тогава 3-4 пъти го съхувах със мен си вътре ,ама кво да се направи

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Когато преди 4 години срещнах любовта на живота ми - приятелката ми:D И този щастлив миг продължава....
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Щастливи моменти бол, ама най-щастлив...
Щастието най-трудно се измерва. Може да те направи шастлив нещо толкова незначително, зависи от момента. Както и може нещо много значително да не успее дори да те усмихне, пак зависи от момента...
Щастлива съм била като малка, като са ме влачели наште насам-натам с колата по страната... Щастлива съм била за малките си лични победи... Щастлива съм била като съм карала някой да се усмихва. Щастлива съм била, когато съм правила други хора щастливи. Много бях щастлива като взех книжка...Както и много нещастна че го нямаше един човек да ме види тогава....То така щастието за съжаление върви ръка за ръка с нещастието... Щастлва бях като се качих на първата си кола... След тва на първото БМВ, след тва на Второто... и на третото сигурно пак ще съм щастлива...
Щастие много, ама според мен, въпреки че не съм го изпитала все още, най-голямото щастие, това с главното "Щ", ще бъде когато хвана в ръцете си някое малко ентусиастче/ка..... Е тогава ще "умра" от щастие
)
Много позитивна тема, или иначе казано Don`t worry, be happy
Щастието най-трудно се измерва. Може да те направи шастлив нещо толкова незначително, зависи от момента. Както и може нещо много значително да не успее дори да те усмихне, пак зависи от момента...
Щастлива съм била като малка, като са ме влачели наште насам-натам с колата по страната... Щастлива съм била за малките си лични победи... Щастлива съм била като съм карала някой да се усмихва. Щастлива съм била, когато съм правила други хора щастливи. Много бях щастлива като взех книжка...Както и много нещастна че го нямаше един човек да ме види тогава....То така щастието за съжаление върви ръка за ръка с нещастието... Щастлва бях като се качих на първата си кола... След тва на първото БМВ, след тва на Второто... и на третото сигурно пак ще съм щастлива...
Щастие много, ама според мен, въпреки че не съм го изпитала все още, най-голямото щастие, това с главното "Щ", ще бъде когато хвана в ръцете си някое малко ентусиастче/ка..... Е тогава ще "умра" от щастие

Много позитивна тема, или иначе казано Don`t worry, be happy

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4