Кой е най-щастливият момент в живота ви?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Ное 2008, 3:16

Имаше един филм...17 мига белязали живота ми..Та и аз като се замисля не мога да кажа кой е най-щастливият ми..Толкова са много..
Като започна от разходките с брат ми и баща ми през зимата,пързалянето с шейни и яденето на сняг и стигам до днес,когато последно ми казаха, обичам те...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 29 Ное 2008, 3:35

Един от най-щастливите ми моменти в живота беше ,когато пред нас паркирах своето първо лично возило марката ,която и до ден днешен радва и споделя моите чувства ;)
Последна промяна biberon4o на 29 Ное 2008, 3:37, променена общо 3 пъти
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 29 Ное 2008, 3:35

Да се включа и аз,че сън не ме лови нещо:

Можеби най-щастливите ми моменти са три:

1.Когато за пръв път така да се каже се потопих в фурната на едно моме на години колкото мен но и тя беше девствена и имах шанса да се правя на майтор :mhihi: :mhihi: и понеже го направихме на едни стълби и беше тъмно и като не я уселих от първия път викам абе много тъмно тука дееба чакай пак :mhihi: :mhihi: мале като се сетя и от тогава нема спирка постоянно го давим змея :mhihi: :mhihi:

2.Вторият път е като взех книжката малеее треперил съм от кеф като замръзнал сопол майко то не беше кеф не беше чудо даже от кеф черпих некви хора на улицата с банички и кисело млеко :mhihi: :mhihi:

3.А третото си го запазвам за тогава когато имам ЖЕНА и ДЕТЕ това можеби ще е най-голямото щастие (Като гледам как е тръгнало май скоро ще е :mhihi: )

А иначе всеки път когато стане някоя гонка или настъпвам,плъзгам или квото и да е ми е кеф страшен...
Кеф е дори когато си караш спокойно с приятна музичка...

Абе като цяло живота си е кеф :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Spiro на 29 Ное 2008, 3:39, променена общо 1 път
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 29 Ное 2008, 3:38

Беше на 13 Ноември 2007 година, най-готиния ден, една година по късно един от най-лошите....може би...

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 29 Ное 2008, 4:32

Бастуни, спрете се, че ми се протри del-копчето!

Ше ви карам да ми купвате нова клавиатура!

Та, по темата...

Като за начало смятам да спомена, че след целия този негативизъм, залял форума напоследък, или раздавайте бръснарски ножчета с пускането на темите, или го давайте малко по-позитивно...
Човек, който не иска да види надеждата, просто не я вижда.
Човек, който вижда само негативното, вижда само него; дори и ако всичко около него е обляно в цвят и любов.
Форумът има нужда от такава тема, според мен, затова си направих труда да я "поошлайфам" оттук-оттам.

Аре са няколко доказателства, че не съм bot in Cerberus mode:

1. Чувствал съм се наистина много щастлив, когато изпълнихме няколко песни перфектно с групата ми тогава в зала Универсиада (свирех на бас китара), на един Fasching на Немската гимназия пред около 1000 души... По средата на второто парче директорката дойде да ни се кара, че свирим твърде тежки неща и че някакво момче отпред си било строшило ръката - отпратиха я с освирквания. След третото парче ни отпратиха с аплодисменти. Няма такова чувство да свириш нещо много любимо твое и още 500 души да пеят в един глас с теб и да се кефят колкото теб... Представям си (опитвам се) какво е по големите концерти...
2. Има един завой там нагоре по Витоша към Алеко, около 60-70м дълъг, полегат... Един ден го взех целия на дрифт... Ама от-до. Тогава се чувствах наистина адски горд със себе си. Първият ми по-голям дрифт. Щастие неземно...
3. Страхотно щастие съм изпитвал и когато съм се събуждал сутринта (лятото) в 6 от слънчевите лъчи... Събуждам се, щото ми огрява директно очите, нали... Ставам, отивам до прозореца, отварям... Навън птички пеят, Черни връх облят от светлина, буквално на една ръка разстояние, боровете се поклащат леко с вятъра... Вдъхваш от чистия разреден въздух и поглеждаш надолу към София, започнала вече да потъва в смог, замислен "Наистина ли трябва да отида в това натоварващо, сиво място... Но засега ще почака. Още не." Тогава хижарчето се провиква, че вече е направил палачинките и ме чака за кафе... Идилийка.
4. Всички останали моменти, които исках да спомена, но забравих с писането - толкова са много...

Всеки има адски много щастливи моменти, както и много такива, изпълнени със скръб - зависи кой как е настроен, това помни. Замислете се и вие колко много пъти сте били щастливи и колко от това помните "на първо четене".

Apassionata, благодаря за темата - разведри ме много.
Последна промяна Azrail на 29 Ное 2008, 5:40, променена общо 1 път
MORE BEER!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 29 Ное 2008, 5:39

Най-красивия момент до сега в живота ми беше като усетих ускорението на първото ми БМВ... нищо не можеше да ме успокои така както залелването за седалката...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 29 Ное 2008, 7:15

темата е страшна,караме да се усмихвам в 6 сутринта сам,като се сещам за прекрасните моменти от живота.Ина4е моя момент номер едно,доколкато мога да ги разграни4авам един от друг,можеби е първата целувка,после подска4ах и ти4ах до вкъщи :kuku: и т.н. немога да разграни4а другите,дори и една песен може да ме направи щастлив :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 29 Ное 2008, 8:45

Ми доста такива моменти имам, все пак съм живял доста :mhihi: :mhihi:
Раждането на дъщеря ми сигурно е най-щастливия...
Завършването на университет и то идва тук някъде, много щастливи моменти имам свързани и с футбола като запалянко (ама май вече бивш :confused: ), пътуванията ми из Европата.....
Тази година определено сбъдването на една детска мечта - да видя KISS наживо
F**k them all!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Ное 2008, 9:13

methanol написа:Да бе добра си е темичката. А лично аз все още не съм имал такъв момент :roll:
И аз се чуствам в голяма степен така.. :confused: Винаги нещо ми е пречело да се насладя напълно на хубавите моменти :roll: Казват ми често ,че съм черноглед и песимист,сам се тровя и подтискам доста често..А като цяло шастливи моменти съм имал естествено-някои колеги ме подсетиха-и аз при покупката на първата ми кола,после не ми се прибираше у нас :uups: .Също както колгата Лилоф каза за Англия-аз доста пъти така съм се чуствал в Испания(бях на крайбрежието-Коста Бланка)-палми,чисто море,красиви къщи,портокалови дръвчета,абе като приказка .. :) Другите ми щастливи моменти са били с жена/и :mhihi: ,но не ги свързвам със секс(за първия път се пазя за подходящата :uups: ) и те така..Също и първата ми по-прилична заплата,гледах банкнотите,броях ги,представях си какво ще си купя.. :) И т.н. и т.н... :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 29 Ное 2008, 9:28

Най-щастлив бях като се роди дъщеря ми, тогава почуствах и едно голямо облекчение, че всичко е наред с нея и жена ми (че не мина
всичко по мед и масло). Имам и много други - коли, училище, работа,
но най-хубавите са свързани с тях.

(Бащите на дъщери занят сигурно, че "тати" е много важна дума :) )

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Ное 2008, 9:36

Azrail написа:на един Fasching на Немската гимназия

Оффтопик....
Хм, виж ти! Тоя е от нашите :) Още ли се празнува този празник?

Бащите на дъщери занят сигурно, че "тати" е много важна дума

На дъщерите, които аз зная, тати даже им е първата дума, Жоро!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аз пък съм от тоя тип, дето все си мисля, че най - щастливият ми момент тепърва предстои и не отдавам много значение на отминали емоции.

Затова и е възможно да не формулирам точно най - щастливите си моменти, но :)

Щастлив бях като успях да пипна тигрицата в софийския зоопарк. Беше се разлигавила и се умилкваше като коте. После разбрах, че одрала лошо едно дете, което я пипало... Все едно, мисля, че въпреки това бих пробвал.
Щастлив бях 2-3 дена след като напуснах предната си работа(мина време докато осъзная промяната)... Беше помпозна длъжност в известна фирма, но... си беше голямо премеждие за нищо, буквално ми изпиваше психиката, без да ми даде особена възможност да си свърша работата...
Щастлив бях и първият път, когато ми се наложи да говоря предизвикано, почти насила, по задължение пред много хора и всичко това свърши... И до ден днешен имам някакъв страх от говорене пред голяма, особено чужда аудитория. Не, че се справям много зле, ама някак си всичко си идва на мястото след края :)

И така.
Това разбира се като прескочим обичайните неща. Приятелката... Първото жилище... Първата кола. И т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 29 Ное 2008, 9:47

[quote="D3BEP]
Бащите на дъщери занят сигурно, че "тати" е много важна дума

На дъщерите, които аз зная, тати даже им е първата дума, Жоро!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

:yes: Как да не си щастлив?

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 29 Ное 2008, 11:07

първо мислех че е когато си купих първото БМВ, след това мислех че е когато се ожених, а сега пак мисля че е когато си купих първото БМВ, но пък се надявам като се появи пъвото ентусиастче/ентусиастка да е най щастливия момент :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 29 Ное 2008, 11:19

Най-щастливия миг в моя живот беше скоро ...преди около 4 месеца когато на бял свят се появи моето малко съкровище ,тогава сякаш целия ми живот се осмисли и се почувствах жив и изпълнен с енергия .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 29 Ное 2008, 11:23

Най-щастлив бях когато се роди дъщеря ми преди 5 год.!Няма такова усещане да видиш част от теб,толкова миличко и безащитно....!Не изтрезнях 2 дни! :DГодини преди това бях почти толкова щастлив,когато си купих първото БМВ (с десен волан)и усетих голямата разлика от останалите коли-"Удоволствие от шофирането")! :D
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата