седиш си на светофара и...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 28 Ное 2008, 4:33

Ма много примерни се извъдихте, да не повярва човек!
Лятото карах Сузуки К2, е искам да ви кажа, че се спукаха да се надбягват с мен и то с абсолютно секви БМВта (от 316М :mhihi: та до 750) СмЕх голЕм! (дори и един сУтриен ЗХ 1.4 захапа веднъж).
А по темата, не се връзвам да се надбягвам, то с моята Е39 520 и няма смисъл.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Ное 2008, 10:02

ооо мен като спре да ми ръмжи некоя астрица или голфче, че все на такива попадам, започвам да го оглеждам с видимо чувство за хумор и отвращение и то такова че тоя другия почва сам да си оглежда колата да види да не и има нещо, после надавам рев на мощната мъртвородена 16-ка и в момента в който тоя се втрже го пускам да пасе, на следващия светофар изваждам още по отвратения поглед и ехидна усмивка и почвам да клатя с глава и цъкам с език, изразявайки "лелее колко ти е зле колата, то тва на кола не прилича, мое да варви ама с таз барака си пътник моето момче" или "много си ми евтин пич, нема да се дръпна щот само генерацията ми струва колко целия ти кошник" :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Ное 2008, 10:43

Няма да забравя, навремето, на море сме в БС, лада самара /червена/ 7 човека сме, спираме до друга лада 6ца, газ газ газ и нашия кат даде на задна и в една жена отзад хряс, ние се хилим тя некви жестове тип абе вие нормални ли сте!!!!!

Иначе аз, зависи от настроението, даже и с бентли му се праих нарочно да вида как дърпа, бентлито де. :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 28 Ное 2008, 11:21

1. връзваш ли се ако изглежда със по-бавна кола? - Не
2. ако изглежда по-бърза? - Да :mhihi:
3. ако същата като твоята? - Да
4. ако е с хубава мадама пътник? - Мадамата дава +10кс. няма смисъл ..загубена кауза си е :roll: :mhihi: :mhihi:
5. ако хубава мадама го кара? - Определено :lol:
6. ... ако ти си с мадама? - Не съм мадама
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 28 Ное 2008, 11:24

aвее .. ама доре се получи темата :mhihi:

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 28 Ное 2008, 13:12

Обикновенно се правя че не го забелязвам защото се разгонвам до 100км за половин минута :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 14:44

POL_Starshi написа:
Манчев73 написа:винаги се връзвам,ако до мен спре АМГ :mhihi: треа ги унижаваме тия

Ами да! Особенно с 540! Нали Борка! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:yes:
6.3 6.5 7.2 те мерцедес им треат мноу литри + турбо...... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 28 Ное 2008, 16:32

1. връзваш ли се ако изглежда със по-бавна кола?-Връзвам се ако ще да е и с Трабант...Важното е пилаж да има :mhihi:
2. ако изглежда по-бърза?-Връзвам се ако ще да е и с Ферари...Важното е адреналин да влиза... :mhihi:
3. ако същата като твоята?-Перфектно...От много отдавна искам да се гоня с такава... :mhihi:
4. ако е с хубава мадама пътник?-Шанс... :mhihi:
5. ако хубава мадама го кара?-Ще падна... :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А веднъж си седя си на един светофар и гледам някакво бяло Порше 911 от най-новите седи на острещния светофар...По едно време зе да го форсира...Викам си "Тоз пък ко си мъче колата",като виждам че до него има няква убита Вектра...Като им светна зелено,Поршето литна и зад него някъв SL65AMG...Останах замислен...Хората кви коли карат ние на гонка между 320/318ис се радваме...Повечето де... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: probaciy
Мечтае да кара: e30 1200 hp
Детайли за колата: brutal zavodska

1

Мнение от iliyan. » 29 Ное 2008, 8:41

наи обичам да се истрелям пред него и веднага мигач да ме испреварва
А теа с голф вектра астра верно са големи гашници окакто съм махнал натписа отзад ша са избият кои да ма испревари АМА после много ми е киеф изненада УАХАХАХА баси вапроса Ма нали за тва съм го купил и обичамбе :mhihi: :bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата