Гуми FULDA
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка

еее, чак пък изхрачил

Просто имам личен опит с Fulda-та, от която съм доволени и за тва. А иначе за малатестата и аз съм чувал само добри отзиви, но само чувал без да имам някакви лични наблюдения

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
И аз на сам доволен.Joro_Paveto написа:3-ма мой приятели са ми казвали, че тази Фулда е много добра зимна гума и не са имали никакви проблеми с нея. И тримата карат коли с предно предаване - 2 Вектри и един Ситроен. Размера им беше 185/65/15, моето БМВ като го купих беше с тази зимна Фулда размер 205/60/15 имаше около 6мм грайфер и беше произведена 2004, аз колата я взех декември 2006...пълна трагедия...както беше писал един колега нито спирам, нито тръгвам. А при първото качване на Витоша...сигурно още ме споменават със задръстването дето направих...а да не говорим, че по пътя надолу ми се наложи да спра, оставих колатана ръчна и излизайки от колата тя продължи да си се пързаля надолу...за разлика от колите на 2-мата с които бяхме. Та изписах толкова глупости, за да кажа, че най-вероятно като нова гума е хубава...но като стане на 2 сезона, не става за нищо...
обичам BMW
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Мислиш ли че аз не искам да карам с мишелинки, те са супер ама цената им леко ме депресира
дядо ми преди около 5 години си зе вектра, докараха му я от гернюмания и бе6е с мишелинки, а той е шофиор тип-карам до де не сдаде багажа. Та той караше опела с тези мишелинки и зиме и лете и чак ся преди 1 седмица ги смени, тея гуми просто са ме удивили, а селото ни е габровско по пътя за Узана, ако някоъ случайно е ходил там, и дядо ми секи божи ден си ходи на селото с колата, и зимата до ся не го е оставяла, някъде закъсала

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Малатеста са много добри найстина!!! Аз лично поради финансовите ми възможности тая година си зех 4 Tigar Winter1 205/60/15 111лв бройка и съм доста доволен http://www.tigartyres.com/tigarmh/produ ... &pid=26880 сръбски гуми и в сайта им пише че са по лиценс на мишелин.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Аз съм точно с тия гуми дето питаш за тях. И преди това съм ги карал, и сега по стечение на обстоятелствата пак ги карам. Не са най-добрите гуми, но за парите си са идеални 

Think. Believe. Dream. Dare...
Две зими в габрово бях с тази фулда и нямах никакъв проблем.Тръгвах, спирах минавах на места където много други коли не успяваха.Минавах през шипка два пъти седмично отново без никакъв проблем.Доста добри гуми са, особено ако си осъзнал че през зимата поведението на колата по никакъв начин не може да бъде същото като през лятото и си караш внимателно.
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Аз миналата година си купих 4 нови ФУлда Кристал МОнтеро 2 и съм много доволен от тях. Сега след като си купих 320/ Да се похваля небрежно/ ще си ги цъкна и на нея пък на пролет ще говорим. Принципно съм доволен от Фулдата никакви проблеми на предишното ми Фиат4е имах пак за зимата Фулда и пак нямах проблеми никаде. Така че не съм сигурен че не струват тия губи.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ