Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"
Модератор: Общи модератори
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Защото доминиращата част от хората в БулгарИСТАН, са аморални пиявици! И винаги ще има страх, политиците ни предразполагат към това да нямаме вяра на никого (зарди кражбите а те пък зарди нисктие заплати). Дори и да излезем, няма да ни отразят (както не отразяват атакистите). Имаме нужда от нещо по голямо, а именно от едно друго мнозинство, което ще ни предложи помощ това мнозинство трябва да има изгода от спирането на геноцида който ни е налаган от управляващите.ACCELERATOR написа:Ами като ви е писнало, дайте да излизаме на улицата и да ги сваляме. Само по този начин ще се оправим. Не можете да чакате някой отвън да ви ОПРАВИ. Интересно, кой от всички пишещи тук е готов да излезе, и да протестира? Достатъчни са 10-20000 души, това са 10% от София. Само че всичк и се оплакват и вайкат, а до действия не се стига.
acer написа:, на който мечтата не му е ново бмв, ако ме разбирате.
За секунда отпадна целия форум барабар с още 3-4 на VW, Opel, Lancia, Alfa Etc

Трябва ни сплутеност като агитките на известните футболни отбори! Трябват ни символи които да показват, че сме всички заедно в една идея. Трябва да измислим начин да се сплутим на основа "патриотизъм". Верига магазини за евтини аксесоари свързани с трибагреника и реклама опоменаваща: Ако си готов да станеш и да ги унищожим купи си това от нашите магазини, за да се познаваме от далече и да не се чувстваме несигурни в действията си.
С агресията на агитка и европейска организация ще постигнем много. Предлагам след като това се организира да потърсим политици отвън.
Последна промяна LizarD на 28 Ное 2008, 18:44, променена общо 1 път

- LizarD
- ентусиаст
-
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Hellrider написа:20000 души са има няма 1% от софия,
ако се обединят работещите в кремиковци с превозвачите и ето ти повече от 20хил, ама на приказки е лесно
военен преврат-едва ли. то не остана войска
Така де, моя е грешката

Според мен 20000 души са напълно достатъчни да повлекат крак - блокирайки центъра на София. Оттам нещата ще тръгнат лавинообразно, защото напрежението в хората е достигнало предела си. Няма как да не се отрази това.
Doberman_vas написа:военен преврат за 3 месеца. всички мутри и политици разстрел пред александър невски. и после избори. Малко ще се понацупят ЕС, русия и сащ, ама кво от това. Ще им мине![]()
Човекът, който можеше и трябваше да направи това през 97г, вече не е на мода, а той бе Михо Михов. Тогава още трябваше да поеме нещата и да ни оправи. Сега е късно, то армия няма, няма главнокомандващ дето да става нещо от него. А за тоя абсурд да бягаме, може да го мисли само човек без грам достойнство и без грам реално виждане. Майка ми е от 4 години в Испания, първо казваше, тука си ми е по-добре, що не дойдете и вие в Испания. Ама асега казва, абе тука е добре, ама седя само щото няма начин ад си броя стотинките за хляб, знам, че има кво да ям, а в България не беше така. Каквото и да става, аз лично ще си гния тук, аз съм БЪЛГАРИН, роден съм в БЪЛГАРИЯ и тук искам да отгледам своето дете. Яка всеки втори каже, аз изчезвам, първо, че в един момент ще ни донамразят и ще ни върнат пак тука, то не, че оня ден недаваха по Новините ка се връщат специалистите. Второ, че тук ще останат масово старци и турци и съвсем малко нормални хора и по този начин, няма ни да избираме бъдещето на страната а платените гласове. Дефакто е лесно. Избира се правителство, ама като не си върши раотаат, след 6 месецеа, кербала в парлачента като у 97г. аре ново, и то като не си върши раотата след 6 месеца не кербала а Виетнам и третото правителство, вервайте ми, по телефона ще звъни да пита дали може да се внесе даден законопроект. Това е, ама от 97г до са, кой свалихме? Царя ли, БСП ли? кво искате и вие да сте у парламента и вие ше крадете като знаете, че нема кой да ви каже 2.
- LizarD
- ентусиаст
-
Условията в България са толкова опасни, че не си струва да стоим тук, защото няма как да направиш нещо сам. Сам защото всички са с промити мозъци.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bogat-Beden написа:Доколкото знам,някои от старите членки на ЕС,преди 20-на години,са били не много по-добре от нас..Масово гурбетчийство е имало- гърци,работещи в Германия,испанци -в Франция,ирландци-в Англия и т.н...Та остава само да вярваме и да се надяваме,че нещата може да се развият и при нас по подобен сценарии,ама знае ли се
+1

За мен лично е най-голямата загадка как Ирландците са дръпнали толкова напред. Няма толкова абсурдна нация и държава с национални символи Зелен двуетажен автобус, трилистна детелина (тва дето при нас само овцете го ядат), дребно смешно човече, наричано Леприкон и УИСКИ...о колко много уиски...Irish Whiskey! Това последното даже не е национален символ, а начин на живот. Тези имат по два-три черни дроба всеки! И се стремят да си докарат цироза на всеки един от тях! Whiskey in the jar е стара ирландска песен, не е измислена от Металика...забележете - "in the jar"...се едно "Дай менците с ракията!"...Не познавам по-лъжливи, нагли, невъзпитани и малограмотни хора! И въпреки това дръпнаха жестоко напред...Загадка...
Съвсем искрено вярвам, че след като те са успели, ние можем да го направим поне два пъти по-бързо и два пъти по-качествено!
Пък за управниците...те какви са - да не сме си избрали никарагуанци да ни управляват? Българи са си - едни от нас

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Отговора на горното питане ---Много са близо до цивилизованите страни . Няма кой да ги остави да правят циганий . А ние сме в един чувал - Македония ,Албания ,бившата Сърбия , Румъния ,малко Гърция е по-така , Турция . С една дума Балканите . Явно това е някакъв балкански генотип .
- Да не забравя ,че и Косово ни натресоха .
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Колеги незнам но нещата не са с добър предвкус знам от източници на пазара че другата година началото към Март месец ще е голяма мизерия .... Дебелите ще станат слаби ,а слабите ще изчезнат.
Ще дойде светъл ден на радост и отплата , но дано да е преди да сме горе в небесата.
Ще дойде светъл ден на радост и отплата , но дано да е преди да сме горе в небесата.
I'm slowly drifting

klintan66 написа:Отговора на горното питане ---Много са близо до цивилизованите страни . Няма кой да ги остави да правят циганий . А ние сме в един чувал - Македония ,Албания ,бившата Сърбия , Румъния ,малко Гърция е по-така , Турция . С една дума Балканите . Явно това е някакъв балкански генотип .Да не забравя ,че и Косово ни натресоха .
Имаше една песен та се пееше в нея, Балкански Синдром

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Хубава е тая песен,Тони Димитрова я пееше маи.sonny написа:klintan66 написа:Отговора на горното питане ---Много са близо до цивилизованите страни . Няма кой да ги остави да правят циганий . А ние сме в един чувал - Македония ,Албания ,бившата Сърбия , Румъния ,малко Гърция е по-така , Турция . С една дума Балканите . Явно това е някакъв балкански генотип .Да не забравя ,че и Косово ни натресоха .
Имаше една песен та се пееше в нея, Балкански Синдром
обичам BMW
Ей, много е важно да не се оплакваме. Българите сме ревливо племе, все чакаме некой да ни свърши работата. Такава ни е държавата щото такива са хората...
Ще бегаме, ама къде? Да живеем като навлеци в държава която са построили други хора. Е за мене това е унизително.
Са разбирам да имам специалност, която ми дава възможност за развитие в чужбина и т.н. да ходя и то заради работата а не заради това, че ще избягам от тук. Ама да се изнизвам по белите държави щото съседа ми е мизерник е нема да стане.
Ще бегаме, ама къде? Да живеем като навлеци в държава която са построили други хора. Е за мене това е унизително.
Са разбирам да имам специалност, която ми дава възможност за развитие в чужбина и т.н. да ходя и то заради работата а не заради това, че ще избягам от тук. Ама да се изнизвам по белите държави щото съседа ми е мизерник е нема да стане.
Какво правителство? Какви мутри?
Днес в центъра на Варна, чакайки на червен светофар, пича пред мен си отвори прозореца и изсипа пълния с фасове пепелник на платното.
На следващия светофар, едно лаймо с БМВ метна автобус от градския транспорт на тротоара.
Потънал в размисли какви БОКЛУЦИ сме българите, чувам по радиото някаква реклама целяща да спре младите хора от емиграция:
"ЗАЩО СЪМ В БЪЛГАРИЯ"
"ЗАЩОТО ДОБРЕ ГОВОРЯ ЕЗИКА НА МЕСТНИТЕ"
Днес в центъра на Варна, чакайки на червен светофар, пича пред мен си отвори прозореца и изсипа пълния с фасове пепелник на платното.
На следващия светофар, едно лаймо с БМВ метна автобус от градския транспорт на тротоара.
Потънал в размисли какви БОКЛУЦИ сме българите, чувам по радиото някаква реклама целяща да спре младите хора от емиграция:
"ЗАЩО СЪМ В БЪЛГАРИЯ"
"ЗАЩОТО ДОБРЕ ГОВОРЯ ЕЗИКА НА МЕСТНИТЕ"
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта