Въпрос за халогени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Въпрос за халогени
Значи предлагат ми халогени изгодно,обаче колата ми не е при мен,и така като ги гледам нещо немога да разбера как се инсталирват.в смисъл с оригиналната броня съм как се слагат,мисля че е сменяна бронята на колата преди да я купя защото има копче,инсталация,кабелите са прокарани до мястото просто няма халогени.трябва ли ми нещо друго за да ги сложа или на щифт ли се държи този халоген немога да разбера.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
http://store.picbg.net/pubpic/C1/98/cfb ... 70c198.jpg имам капачки,те в единият ъгъл има чоп влиза и в другият натискам и закопчава.така ли е и с халогените?
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
никой ли няма халогени?само аз ли съм късметлията
както и да е взех ги,днес трябва да взема и колата и ще пробвам

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Принципно ти имаш копче за светлини за мъгла. Но само за тези ОТЗАД (едни много дразнещи, светещи наситено крушки)
Принципно няма проблем да се вържат на това копче и предните светлини за мъгла, но тези отзад винаги ще ти светят също, а е много дразнещо като няма мъгла да караш на тях.
Тия дето са със заводски халогени имат две копчета (за предни и задни светлини за мъгла)
Иначе захващането незнам как е точно (аз нямам халогени, и не мисля да слагам) , но на Е36 имат стойки , за тия незнам
Принципно няма проблем да се вържат на това копче и предните светлини за мъгла, но тези отзад винаги ще ти светят също, а е много дразнещо като няма мъгла да караш на тях.
Тия дето са със заводски халогени имат две копчета (за предни и задни светлини за мъгла)

Иначе захващането незнам как е точно (аз нямам халогени, и не мисля да слагам) , но на Е36 имат стойки , за тия незнам
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
V-max написа:е как ще ги вържеш на една верига със задните ? Нали веднага ще изпища , консумацията скача тройно
Всъщност незнам. Просто съм го виждал (също така и на габаритите вързани съм ги виждал). Но е малко тъпо , а и куките дебнат

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
значи аз писах в началото че си имам инсталация,всичко.копче за мъгла за задните светлини,копче за мъгла за предните светлини,кабели прекарани до халогените с букси всичко,само халогените липсват.е вече ги сложих,значи закопчават се с тези копчета,същите като тези в багажника с които са хванати корите,натискаш халогена и той закопчава,няма болчета,няма нищо.
сваляш пластмасата и слагаш халогена.

15 мнения
• Страница 1 от 1