Zaglavie na reklamnata broshura!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Компактен
Аватар

Zaglavie na reklamnata broshura!

Мнение от quixzole » 01 Фев 2003, 13:26

Momcheta do nyakolko chasa tryabva da dam text i zaglavie na reklamnata broshura....ako ne dadete predlojenia....shte stane kakto az sum izmislil i posle nyama da moje da se promenia! Za sega sum ya uredil bez pari.....posle ako neshto ne udobrite po sudarjanieto she tryabva da plashtame za nova......a tozi koito sum hvanal raboti naistina profesionalno i shte iska baia kinti za nova :? Ta molya vi kajete pone kak da se ozaglavi kluba na Brushurata: БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ, КЛУБ НА БЪЛГАРСКИТЕ БМВ ЕНТУСИАСТИ, THE ULTIMATE CLUB FOR THE ULTIMATE DRIVING MACHINE/no vse pak mislya che tryabva da e na bulgarski/, samo adresa na site-a www.bmwpower-bg.net /dosta neudachno spored men/ i t.n.t ako udobrite neshto ot moite predlojenia kajete po barzo shtoto inache ostava "КЛУБ НА БЪЛГАРСКИТЕ БМВ ЕНТУСИАСТИ" V sudarjaneieto kato cialo mislya da e kato na broshurata koiato pokaza SC - http://bmwpower-bg.net/forums/download.php?id=49, kato dobavim TELEFON....obache tryabva da kajete koi do den dva....a moje i nyakolko telefona za razlichni regiona/ideata na Tuturelo/ :idea: Byahte spomenali da napishem neshto kato tva che nashia klub preporachva opredeleni servizi i magazini.......ako iskate da go ima v sudarjanieto tryabva da go utochnim sushto - koi da sa te, i shte platyat li neshto za reklamata!!! Drugoto koeto se seshtam e za myastoto i chasa na redovnite zbirki....
Ako ima novi predlojenia i preporuki pishete........I MOLYA VI PO ORGANIZIRANO :!: :!: :!:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 01 Фев 2003, 16:39

Мисля, че заглавието трябва да е "BMW Клуб България" отдолу евентуално като под заглавие да сложим "www.bmwpower-bg.net", да има бяло-синия пропелер, за да се набива на очи?! Незнам ... Кажете и вие, но наистина дайте по-спретнато да действаме, щом колегата е задействал нещата не бива да се излагаме...?!

quixzole - Ще можем ли да видим някакъв примерен проект, за да можем да го обсъдим?!

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 01 Фев 2003, 17:21

e shte go obsudim predi da go razpechatame.....no nali parvo tryabva da se znae kakvo shte pishe vutre za da se napravi.
Osven tva mi hrumna neshto i mu kazah da zamrazi proekta zamomenta...shtoto i bez drugo ne sme utochnili nishto/tel`s, text it.n.t/
Nali predi nyakoi beshe spomenal...Landshark ako ne se luja da predlojim na magazini i servizi da budat vpisani v broshurata s texta BMW club Bulgaria preporuchva: i posle izredeni, edin vid reklama....ta misulta mi e che po tozi nachin moje i da spechelim ot tazi brushura...osven pove4e entusiasti i nyakoi drg lev za kluba:D

Neka koito ima vuzmojnost da poobikoli i da predloji po takiva mesta....samo tryabva da precenim kolko pari da iskame.....a moje da predlojim na Darucar da im slojim po golyamo reklamno petno na broshurata i da pishe primerno sus sudeistvieto na DARUCAR....a moje i da ne e darukar...nyakoia druga firma...samo che iskame pove4e pari za tova :lol: .....ako imate drugi predlojenia pishete!!!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 01 Фев 2003, 18:45

ami za telefon neznam dali ima naviti,no ako ne namerite navitaci,ba6ta mi niama da otkaje da prosvetiava novite entusiasti :wink:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 02 Фев 2003, 16:21

spored men trqbva da bude ne6to kato na Turterelo,da pi6e BMW Klub BULGARIA,otdolu da ima saita i da pi6e bulgarskiqt sait za bulgarskite BMW entusiasti...ne6to takova :lol:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Фев 2003, 17:44

po otno6enie na nowite idei smqtam 4e kolegata barabonkov e
nanadminat, taka 4e ne go prenebregwai w slu4ei 4e si go zabrawil.
toi winagi e s edna ideq predi wsi4ki :lol:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Аватар

Мнение от DA WOLF » 02 Фев 2003, 22:51

B U L L I написа:po otno6enie na nowite idei smqtam 4e kolegata barabonkov e
nanadminat, taka 4e ne go prenebregwai w slu4ei 4e si go zabrawil.
toi winagi e s edna ideq predi wsi4ki :lol:

О да несъмнено! Аз лично споделям мнението за име на брошурата "BMW Клуб България" като под заглавие да сложим "www.bmwpower-bg.net"
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар

Мнение от ///MPowered » 03 Фев 2003, 10:26

аз предлагам7

WWW.BMWPOWER-BG.NET
сайтът на българските BMW ентусиасти

и тук емблемата на БМВ

или нещо кат подложките за мишки ...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Фев 2003, 10:44

Мисля, че на 1во място рекламираме BMW Клуб България и после средството за връзка м/у нас - сайт-а и форума! В текста трябва да споменем благородната идея и да вмъкнем, че имаме форум с над 370 участника и т.н.?!

Назад към Основен Форум