Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 28 Ное 2008, 12:18

Не търся под вола теле, ни най малко
Само казвам, че аз не мога (и не бива) да контролирам съседа си плаща ли си данъците, изхвърля ли си боклука. Но трябва да изисквам от хората, които го контролират(полиция, данъчни, общинари), да си вършат работата. Само дето не знам, как може да накараш държавните служите да носят отговорност за работата дето са (или не са) я свършили.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy_81 » 28 Ное 2008, 12:20

Наистина е време да си бием шута от тука докато не са ни закопали още по дълбоко и да няма излизане от дупката :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 28 Ное 2008, 12:26

Дайте ми властта или ми помогнете да я взема... ще оправя нещата за 1 месец ... след това ще ме разстрелят на улицата, за назидание на всички следващи, които се опитат да направят каквото трябва. Трябва ни някой хитър, да влезе, да разбере кой дърпа конците, да се направят няколко платени убийства и да се разтури шибаната машина. В противен случай незнам за кой ще гласуваме на следващите избори.. за Бойко ли ? И той е с онея.. за ОсериГей няма да говоря, за Доган също .. убийства и смъртни присъди или заточения в Сибир ! Друго няма да ни оправи. Само някой ултра богат БЪЛГАРИН (IronManBG хахаха).
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 28 Ное 2008, 12:39

Totogada написа:
ceco-stz написа:
vicho написа:
klintan66 написа:Много хора го правят

и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер... :evil: :evil: :evil: :evil:

каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина

Май в България кризата я обвзела още преди 15 години :roll:
Аз също си мислих,че като влезем в ЕС нещата малко по-малко ще вземат да се управят :roll: ... но уви не става това.

Аз пък не си мислих ,че ше се оправят поради простата причина ,че управниците ни крадът а ние нищо не правим и кършим пръсти "ех де..а мама им , ах що няма пари , и тн" Общо взето по европа хората не си траикат като нас :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Ное 2008, 13:11

Nukem написа:Пичове какво да ви кажа бях полвин година в щатите и с ръка на сърцето мога да кажа че това бяха най-хубавите месеци в живота ми,лоше е че се върнах ,но сега вече като завърших чакам чичо ми да се установи в канада и отивам при него!
Няма какво да го обсъждаме ако мама и тате не са краднали през промените или не са Софийски реститути с по 2-3 апартамента който маса провинцялни малоумници са купили с доживотен кредит просто не може да се живее добре!
Аз мога най-добре да го кажа като инженер с 587лв заплата всеки месец е такава драма паркинг,наем,храна,консумативи,каскота и т.н всеки месец треперя дали ще ми излезнат мачовете да закърпя бюджета!Ето пример вчера си купих две якета за 500лв и Партизан ме издани ужас! :mhihi:
Аиде поздрави и само мога да се смея след някоя година като си карам X6-та в канада а тук хора чакат светлината на тунела!
Пич и аз бях една година в Америка,но се върнах само за да се дипломирам и след това пак обратно.Просто това не е държава и никакви планове не си градя за България,дипломирам се и се махам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Ное 2008, 13:33

Там "горе " вече е изградена система за манипулаций .Имат опит, имат пари ,медий и т.н. Така ,че когато народа пак се надигне ,отгоре ще го яхне нов "лидер " поставен от старите лисици.
    Както някой колега каза - трябва някой богат и хитър да влезне през задния вход и после тотална смяна на власта - Сибир , изселване и 30-40 безследно изчезнали .Навремето така е сменена идеологията във власта. В днешно време обаче едва ли ще стане . Надявам се от ЕС да се сетят ,че дават пари навятъра и да пратят 20-на техни хора за директен контрол . Хем ще се свърши работа хем няма да се краде.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2008, 13:38

ceco-stz написа:
vicho написа:
klintan66 написа:Много хора го правят

и ще продължават и дано да се изнесем всички и то по-скоро да видя откъде ще крадат, п**** им лелина, ей много съм нервен тая вечер... :evil: :evil: :evil: :evil:

каде да бягаш батко като то не сам в бг е така смисъл тая криза се отразява навсякаде в европа.И да избягаш ше ти трябва време да стъпиш на крака и ше мизерстваш повече и от колкото в БГ.Рядко хора имат късмет и успяват бързо да си уредят живота в чужбина

и извън БГ не е лесно,но пък тук е абсурдно
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Ное 2008, 13:38

((:BuKcu:)) написа:

Ако за тия 4 год. българският народ е осъзнал, че е живял в една ЛЪЖА, няма да гласува нито за БСП, нито за НДСВ, камо ли пък за ДПС.
Не че ако някой друг дойде, би направил положението цветущо в Б-я.
Както някой по-горе каза, че трябва да дойде силен лидер, който знае какво да направи и как се процедира с делата в страната, а не да позира пред камерите.

и ква е идеята-да гласуваме за бойко ли!? предложете за кой! аз не бих гласувал по системата:"по-малкото зло!" злото си е зло и не виждам защо да си дам гласа за него. ако няма читав избор-не избирам!!! ако всички правят така като мен -няма да има достатъчно гласове и няма да са валидни изборите и ше има нови ,докато не се открие правилен избор,а не да се гласува за бсп-примерно,щото нали дпс да не земат гласове или за бойко ,щото мноо хубаво обещавал....!!като царя! нямам ли читав избор-не избирам!
а за бягството-на мене ми е вече късно! бягайте,но да знаете ,че там не чакат с цветя на перона или на летището. и не е лесно...!!аз мислех за нова зеландия още 90та ,но така или иначе не се осъществи. вече е свирено-ше се боря тука....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 28 Ное 2008, 14:27

И аз съм на мнението че не трябва да се гласува за по-малкото зло. Е да ама нали се сещате че червените бабички и Мюмюн Мюмюнов не го *** кои ще го управлява. Коне с капаци. И понеже много хора принудени от живота по-един или друг начин напускат родината и точно такива Мюмюновци ще останат да решават бъдещето на държавата. Няма оправия. Цялото това нещо е един огромен затворен кръг в който се въртим от 20 години. И ще продължаваме.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2008, 14:37

Доколкото знам,някои от старите членки на ЕС,преди 20-на години,са били не много по-добре от нас.. :confused: Масово гурбетчийство е имало- гърци,работещи в Германия,испанци -в Франция,ирландци-в Англия и т.н...Та остава само да вярваме и да се надяваме,че нещата може да се развият и при нас по подобен сценарии,ама знае ли се :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Ное 2008, 15:18

Абе няма ли начин някак си да накараме от ЕС да поемат юздите?
Така наистина нищо не става.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Ное 2008, 17:37

военен преврат за 3 месеца. всички мутри и политици разстрел пред александър невски. и после избори. Малко ще се понацупят ЕС, русия и сащ, ама кво от това. Ще им мине :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 28 Ное 2008, 18:06

acer написа:Абе няма ли начин някак си да накараме от ЕС да поемат юздите?
Така наистина нищо не става.
И аз искам някой западняк да поеме нещата,защото тия свине мамата са си ебали.Как може бе,хората ни взеха в ЕС,въпреки че не бяхме още готови за там,а ние се ебаваме с тях.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 28 Ное 2008, 18:28

Doberman_vas написа:военен преврат за 3 месеца. всички мутри и политици разстрел пред александър невски. и после избори. Малко ще се понацупят ЕС, русия и сащ, ама кво от това. Ще им мине :mhihi: :mhihi:
Къв разтрел бе.. Мутрите са толкова много, ще хабиш патрони... Точно тези хора заслужават Изображение Макар че си приличат чрез диктатурата която налагат.
За модераторската част: Не съм нацист! :lol: :lol: :lol: . Не съм съгласен с политиката на Ади, но хората които вършат мръсотии по българските земи, заслужават еврейска смърт!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 28 Ное 2008, 18:29

Ами като ви е писнало, дайте да излизаме на улицата и да ги сваляме. Само по този начин ще се оправим. Не можете да чакате някой отвън да ви ОПРАВИ. Интересно, кой от всички пишещи тук е готов да излезе, и да протестира? Достатъчни са 10-20000 души, това са 10% от София. Само че всички се оплакват и вайкат, а до действия не се стига.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата