Томов виновен или не ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 28 Ное 2008, 10:37

майка му е виновна..., че го е родила.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2008, 10:43

"голям патриот и бизнесмен" :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Ное 2008, 12:48

D3BEP написа:ЦСКА не знам що намесвате :)
Томов винаги е имал доста успешен бизнес и е бил отличен консултант и лидер... Не съм убеден, че знаем всичко за набързо публикуваните афери срещу него. Изведнъж наискочиха афери навсякъде...

....................................................

...............................
Без да говорим, че не е доказано.

:kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:

А и баш досами кремиковци е нходището, и се копа още, ако неверваш мини от там! Тва че капацитета на заводо е за много повече е друг вАпрос, но по време оно така се строеше , ГоЛеми заводи, рафинерии /плама/ и т.н.

А Томов да го турат на едно столче от тия трикраките с дупка, да му провесат амдите и бесни песове да му ги рафат!!!!!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 28 Ное 2008, 12:50

D3BEP написа:ЦСКА не знам що намесвате :)
Томов винаги е имал доста успешен бизнес и е бил отличен консултант и лидер... Не съм убеден, че знаем всичко за набързо публикуваните афери срещу него. Изведнъж наискочиха афери навсякъде...

И не знам за какво го обвинявате.
Кремиковци си беше мъртвородено. Една от малкото грешки на плановата икономика, но голяма грешка.
Още бех ученик и не беше паднал комунизма и учехме по география, че Кремиковци е строено заради свогенския басейн на метали.

Залежите в Своге са били оценени по един начин в началото, но в течение на годините се оказали съвсем други. Игра на природата, а и методите на оценка тогава явно не са били съвсем сигурни. Но тогава таквиа са били и не се е подозирало за грешката.

Та тогава и учехме, че Кремиковци все пак ша го бъде, щото внася метал от Русия... Скъпо с транспорта до София, но все пак на печалба. Тъй си беше и тогава версията.

И после дойдоха "промените" , "обикнахме" запада и "намразихме" Русия. Доставките н метал секнаха или цената им скокна...

Какво очаквахте да се случи?

Тва беше една отдааааавна предизвестена смърт.
Томов беше просто лекарят в реанимацията, при който болният от рак в последен стадии, изпаднал в кома, взе че умря.
Не мисля, че Томов го разболя или че той е виновен, че умря...

ПП. И въобще обвинението всъщност касае доколкото разбрах това, че е продал неизползвано хранилище за вредни отпадъци и общежитие на живущите в него на ниска цена... Не виждам туй с какво спира работата на комбината.
Без да говорим, че не е доказано.

Ти какво предлагаш - да му се връчи орден "Стара планина" за заслуги ли? :confused:
Тоя е измамник и подлец и в мозъка на костите си! Работил съм с него и го знам що за стока е!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Ное 2008, 13:01

Не, не предлагам да го награждавате, просто да съдите малко по - безпристрастно.

Както казах, съден е(но не осъден) за ниската цена, на която продал изкарано от употреба хранилище за токсични и опасни отпадъци и общежитие, което вероятно живущите в него работници на завода са си откупили.

Ако греша, поправете ме и кажете вие колко бихте дали за тея обекти.
Ако ги извадите и са 29 милиона повече, отколкото е взел... Значи работата е сериозна и наистина е кражба.

От друга страна... "далаверите" му лъснаха некак си много последователно. Първо ЦСКА, за да могат всички фенове на футбола и без да знаят какво става да го псуват... Веднага след туй, даже на същия ден се почна и с "Кремиковци". Естествено, сред всичкия рев гласът на Томов нема как да се чуе...

Аз пък Томов го познавам некъде от 1997. Не съм му близък приятел.
Томов има един основен проблем.
Считан е от сега управляващите за предател.
Заради събитията от 1997, когато в най - трудния за партията момент той се отцепи, че и младежката им организация разцепи.
Отдавна му дирят цаката, ама имаше имунитет.

Той е играч. Апаратчик.
Нема спор, много ги чуваше работите и добре ги въртеше, даже и без съюзници. Не всичко му е чисто, това е ясно.
Ама чак такъв... елементарен крадец не мисля че е .
Мисля, че е много по - способен и в случая го мацат с некаква простотия пред несведущия народец.

Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 28 Ное 2008, 13:21

Не знам историята покрай този и кремиковци, но в България винаги има един който да е избутан от тъплата като примамка за медиите. Един който всички започват да смятат за виновен и този един е човек на виновния. Замислете се, има го и този варянт.
Изображение
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 28 Ное 2008, 13:37

дзверо защо винаги си на контра :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Ное 2008, 13:39

Ogi написа:дзверо защо винаги си на контра :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубуу де, извинявайте!
Осъдете го!
Давам ви го!

Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Re: Томов виновен или не ?

Мнение от Tod » 28 Ное 2008, 14:32

DirtySouth написа:http://news.ibox.bg/news/id_1840739034

Според вас виновен ли е Томов и ако да какво наказание заслужава човек заради който повече от 20 000 души са без работа ? Българската икономика е в криза и тн :roll: аз неможах да измисля чесно

Супер не сериозно е, да се вини Лупи за срива на Кремиковци и нерадостната съдба на 20 000 души!
С оглед мащаба на комбината, 29 000 000 са какпка в морето меко казано, проблема е и че всички досега са източвали, и то здраво!
Дори далеч преди първата продажба през 1999г за 1$ на Валентин Захариев, от там на сетне никой от собствениците не е спазвал инвистиционните програми спазарени в преватизационните сделки, много хора са за бесене, ако е само Лупи с мед да го намажеш!

ПС около 3000 са фирмите кредиторки на Кремиковци, много голяма част от приходите в БДЖ идват от Кремиковци, НЕК, Газаджиите, голям процент е на Кремиковци....
Списъкът е стряскащ!
Милиарди са откраднати или зле похарчени!

:evil:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Ное 2008, 20:49

абе не разбрахте ли, че в България виновни няма, всички са невинни, това е страната на неограничените невъзможности, абсурдите и невинните :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 28 Ное 2008, 21:01

ВИНОВЕН!!! :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 28 Ное 2008, 21:35

нека приказката да продължи... томов доживотен президент на цска, на кремиковци, и на квото си искате... само така ще си идат ...

пп: кремиковци е направено там заради находището до него, което трябвало да е желязо :mhihi: ... ма е барит... оценките са направени възоснова на сондажна ядка, разнасяна от сондаж на сондаж, която е имала някакво съдържание... бая хора са взели бая премии за тва... сондьора е наясно за кво говоря :mhihi: ... после лъсва как е, ма за да го оправдаят разправят за свогенския басейн, който сам по себе си е бая плитък :mhihi: ... иначе ако са направили едно комбинатче за бои, щело да има файда ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 28 Ное 2008, 22:32

Кремиковци е гигант който въобще не е имало намерение да се копа квото и да било там затова и няма да ти разправям какви железопътни мрежи има и тн ... Това е уникален завод който само може да помогне на смешната ни държава да се издигне малко с помоща на родолюбието но .... Нещасниците го погубиха ..... Говоря ти от гледна точка на човек който живее 20 години от кремиковци
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 29 Ное 2008, 18:05

тоя заслужава у съблекалнята да го фанат па бои е.ане съсе феновете деб. тоя лупи хич не е виновен :twisted:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 01 Дек 2008, 11:30

DirtySouth написа:Кремиковци е гигант който въобще не е имало намерение да се копа квото и да било там затова и няма да ти разправям какви железопътни мрежи има и тн ... Това е уникален завод който само може да помогне на смешната ни държава да се издигне малко с помоща на родолюбието но .... Нещасниците го погубиха ..... Говоря ти от гледна точка на човек който живее 20 години от кремиковци

Абе, то имаше един който се опита и донякъде успя да изкара Кремиковци от батака, но бързо му намериха цаката ;) . Комбината си работеше, печелеше и хората бяха доволни. То и сега ще се получи като със сделката с "Балкан" и Гад Зееви - купиха компанията, източиха я и когато държавата се опита да се намеси евреите я дадоха под съд за неспазване на договора. Същото ще се опита да направи и Митал ако не успее да продаде комбината.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата